Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sevindim diploman icin tatlim hayirlisi olsun.egede iyi uyuyo simdi.yarazliklar yapmaya basladi biraz.eskiden daha usluydu büyüdükce aciliyogamyoncuiremsubende mutluyum bu ara tr ye gidicez 18 aralikta 3 hafta zemuszemus

saol tatlim allah allah razi olsun bende seninn adina sevindim ne guzel yilbasi tatili iicn sanirim ,,,egecikde tr yeye gitme sevincini hissediyosa onun yaramazligina burunmustur :1hug: hayirli yolculuklar hayirli donusler diliyorum tatlim sana,,,

keremgulcum sende cok guzzel cikmissin resimlerde tatlim,,,

yoğurt kovasından sepet yapıyodum
şimdi bitti
2 saatimi aldı ama güzel bişi çıktı ortaya

masallah kiss bu ne hamaratlik bu saatte,,,,
bende yatmam lazim yarin gorumcemi doktora goturucem ama cikmakda istemiyorum,,,sizleri bulmusum site duzgun calisio cikmak istemiyorum zor bulunan bi ortam,,,,

sagol canim benim hayirlisiyla gidip gelelim yazin gidememistik e$im i$ degistirmisti o yüzden

opuyorumnanaktan
hoşbulduk bacım

valla ne bilim işte biraz böle şeyleri severim ben
ipleri almıştım kaç gündür yapıcam diyodum fırsat bugüneymiş

bende artık bu saatlere pek kalamam ama sadece 10 gün
eşim salı günü gündüz nöbete başlıyo yani bendekaydirigubbakcemile3
artık daha erken yatarız herhal
tabi uyuyabilrisemyerimseniben

bu ara kendimi böle şeylere verdim el işleri
ve değişik yemekler pastalar kurabiyeler
habire yapıyorum birilerine götürüyorum
annemlere veriyorum
kendim içinden bi iki yiyosam yiyorum

bebiş gelmeyince kendimi böle şelere adadım zemuszemus

sagol canim benim hayirlisiyla gidip gelelim yazin gidememistik e$im i$ degistirmisti o yüzden

hmm anladim tatlim bende yilbasinda gitmek istiyodum ama 2 ay kaldim yazin tr de,,,ve simdiden seneye yaza biletlerimiz alindigi icin yilbasinda gidemiyorum,,,saglik olsun bende buarada okul islerini hale yola koyayim diyorum,,,git bizim yerimizede gez hayatim,,,

salı günü kursada başlıyorum
artık çok yoğunum bu sayede kafamda hep bbeişde kalmıycak inşlhh

ayy gelemzse gelmesin yaaaa bunalım takılıyodum hep bu yzden
eşim diyoki gelsin bebiş ona göstercem sen benim karımı hep ağlattın deyip popouna poposuna vurucam diyo kaydirigubbakcemile3

iyi yapiyosun tatlim kafan dagilir,,,,hmmm baak bak bak kocisin geceleri evde demekki ee biz seni tutmayiz tatlim pazartesiden sonra kocisinle ilgilenirsin hayatim,,,

gelsinde vurabilcekmi bakalim kaydirigubbakcemile3 evet bende biraktim walla tatlim istemiyorum artik,,,okuluma adapte olucam,,,yine korunmuyorum ama istemiyorumda hatta her iliskiden sonra korkuyorum acaba tutmusmudur diye CADIARZU

yokk canım o kadarda rahat değilim yani istemiyo değilim kaydirigubbakcemile3
yani tutmuşmudur diye düşünüp tereddit edecek kadar :hulya:

hayırlısı olsun bakalım

aynen walla getiren olsa bende yerdim,,,,bayilirim hamur isine pasta borek corek,,,yaninada cay oooohhhhhhhh,,,,kilo problemide olmayinca istedigim kadar yiyebiliyorum nazar degmesin,,,ben yiyeyim kilolar gelmesin,,, kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…