bugunde bır halsızdım bır mıdem kotuydu anlamadım gıttı
abım askere gıttı geldı cok kotu olmustuk aılecek baya zor gecmıstı sımdı kucuk kardesım avr o aklıma geldıkce agladım senağlama
belki birseyler vardirCADIARZUadet günün ne zaman
sanslı hoşbulduk canım arada işlerimide yapıyorum o yüzden hemen cevap yazamıyorum kızlar sohbetten biraz geri kalıyorum ama neyse idare edin artık bu gecelik :kedi:
Allah hepsine kolaylik versin valla cok zor hakketten. ba$taki su bela
mız mız canım bu arada sende hoşgeldin hemen korkma canım ya inşallah troit yoktur sen iyi düşün herşey iyi olsun canım ya
anladim tatlim kolay gelsin,,,
mız mız canım belirtilerin nedir
korkulcak bişey değilde yani çok etkisi oluyo insana
gebeliğide engelliyo halsizlik yapıyo sinir stres yavaş çaılışıyo ise kilo aldırıyo hızlı çalışıyosa zayıflatıyo
adetleri düzensizleştiiryo
ama çok şükür bende hap kullanıyorum ve düştü
inşllhh çıkmaz canım çıkarsada küçücük bi hap herşeeyi yoluna koyuyo stres yapma
kızlar sepetimin resmini koydum şimcik bakabilirsinizzz
ben eskıden berı hep korkmusumdur acaba varmı yokmu dıye ama hıc gıtmedım doktorları pek sevmem bakalım ne olcak
sağol tatlım:1hug:
kolaysa başına gelsin desem mi acaba :roflol:
canım ya peki sen bebek yapmaya karar verdiğinde dktra kontrole gitmedinmi çok önemli birşey ama canım ya hem bebeğin sağlığı hemde senin sağlığın için canım dua edelim inşallah herşey normal çıkar :Saruboceq:
kislaaar ben cikmak zorundyim sabah erken kalkicam gecen hafta bayram yorgunlugu vardi bu haftada okul ve hastane arasinda mekik dokucam yogun bi hafta beni bekliyo...
sabah ev doktoruna gitcem gorumcemi goturucem,ordan hastaneye randevu yapmaya ordan markete ordan eve,,,
sali gunu sabahdan okula ogleden sonra kulak doktorumla randevum var
carsamba gunu sabahdan 2.jinekologumla randevum var randevu yollamis hastane bana zaten 17sinde randevym vardi anlamadim gitti ama yinede gidicem baska bi doktorunda goruslerini almis olurum ,,,ogleden sonra yine okula,,,,
persembe gunu yine okuldayim
cuma gunu yine okuldayim sonra pazar alisveriis var bu arada evdeki isleri(yemek,bulasik,temizlik) saymiyorum bile)
canım o zaman seninkide yavaş çalışıyo belirtiler ona benziyo
ama belkide yoktur yani hem kötü bişi değil
rabbim dermensiz dertler vermesin
ben 1 sene bebek olmadı ondan sonra öğrendim 2 ay olacak daha tedaviye başlayalı
dktrum gebeliği zorlaştıran budur dedi
bakalım bekliyorum
adetlerimde acayip düzeldi bu arada tıkır tıkır 24 gün 2 aydır hiç sekmiyo sağolsunlar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?