Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sanslı hoşbulduk canım arada işlerimide yapıyorum o yüzden hemen cevap yazamıyorum kızlar sohbetten biraz geri kalıyorum ama neyse idare edin artık bu gecelik :kedi:

mız mız canım bu arada sende hoşgeldin hemen korkma canım ya inşallah troit yoktur sen iyi düşün herşey iyi olsun canım ya

mız mız canım belirtilerin nedir
korkulcak bişey değilde yani çok etkisi oluyo insana
gebeliğide engelliyo halsizlik yapıyo sinir stres yavaş çaılışıyo ise kilo aldırıyo hızlı çalışıyosa zayıflatıyo
adetleri düzensizleştiiryo
ama çok şükür bende hap kullanıyorum ve düştü
inşllhh çıkmaz canım çıkarsada küçücük bi hap herşeeyi yoluna koyuyo stres yapma

kızlar sepetimin resmini koydum şimcik bakabilirsinizzz

oooooooo cnm hersey var asırı cabuk sınırlenıyorum
halsızlık cok var hep uyumak ıstıyorum
kılo veremıyorum
adetım son ıkı aydır duzensız
kabızlık oluo arada

ben eskıden berı hep korkmusumdur acaba varmı yokmu dıye ama hıc gıtmedım doktorları pek sevmem bakalım ne olcak

canım ya peki sen bebek yapmaya karar verdiğinde dktra kontrole gitmedinmi çok önemli birşey ama canım ya hem bebeğin sağlığı hemde senin sağlığın için canım dua edelim inşallah herşey normal çıkar :Saruboceq:

kislaaar ben cikmak zorundyim sabah erken kalkicam gecen hafta bayram yorgunlugu vardi bu haftada okul ve hastane arasinda mekik dokucam yogun bi hafta beni bekliyo...
sabah ev doktoruna gitcem gorumcemi goturucem,ordan hastaneye randevu yapmaya ordan markete ordan eve,,,
sali gunu sabahdan okula ogleden sonra kulak doktorumla randevum var
carsamba gunu sabahdan 2.jinekologumla randevum var randevu yollamis hastane bana zaten 17sinde randevym vardi anlamadim gitti ama yinede gidicem baska bi doktorunda goruslerini almis olurum ,,,ogleden sonra yine okula,,,,
persembe gunu yine okuldayim
cuma gunu yine okuldayim sonra pazar alisveriis var bu arada evdeki isleri(yemek,bulasik,temizlik) saymiyorum bile)

canım o zaman seninkide yavaş çalışıyo belirtiler ona benziyo
ama belkide yoktur yani hem kötü bişi değil
rabbim dermensiz dertler vermesin
ben 1 sene bebek olmadı ondan sonra öğrendim 2 ay olacak daha tedaviye başlayalı
dktrum gebeliği zorlaştıran budur dedi
bakalım bekliyorum

adetlerimde acayip düzeldi bu arada tıkır tıkır 24 gün 2 aydır hiç sekmiyo sağolsunlar kaydirigubbakcemile3

sağol tatlım:1hug:
kolaysa başına gelsin desem mi acaba :roflol:

ayyy deme tatlim walla az once yazdimya bu hafta full yogunum,,,haftasonunda esimin eskiden oturdugu sehre gittik gezdik yoruldum oncesi bayram yorgunluugu bu hafta ici oyle yogunum haftasonu amsterdama gidiyorum gezmeye misafirlige baaya yorulucam daha fazla yogunlugu 48 kiloluk cubuk kraker bedenim kaldirmaz sanirim....

valla cnm ben doktor konusunda cok sansızım benı yonlerdıren sorularıma cvp veren bır doktor bulamadım su zamana kadar gıdıyorum gıtmek olurmuyum bakıolar bakıolar hersey duzgun dıolar eve gelıom kk yazıom kızlar dıokı bu yuksek bu dusuk delı olcam sonra tekrar gıdıom aynı gecen dedım ben tum hormon testlerı yapılmasını ıstıyorum dedım bana verdıklerı cvp su dur bıbakalım belkı hersey gerekmıyecek yanı ona bız karar verırız dıolar resmen dıom kı yumurtlamam bıraz degıstı eskısı gıbı deıl son ıkı aydır dıom tembellık olabılır yaaaaaaaaaaaa olabılır ne demekkkk sen kesın cvp veren kısı olmalısın bugun bır doktora gosterdım LH HORMONUN BIRAZ DUSUK DIO BUDA TIRIOTLE ALAKALI ARASTIRMAYA YAPINCA OLE ANLADIM AMA BILEMIOM

güle güle tatlim sana kolay gelsinopuyorumnanaktanonca kosusturmacadaa

fazla yıyen bırı degılım ama kıloluyum herkes der sen bızım gıbı yesen ne olursun acaba kesın egervarsa yavas calısoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…