tinkerbellecim tebrik ederim canım darısı bize olsun inşallah
sana bikaç soru sormak istiyorum bende bugün test yaptım malesef tekçizgi.hem akıntım hem ovülasyon testinde 2çizgi hemde adetin gecikmesi iyice heveslenmiştim seninde akıntın olmuşmuydu birde kaç gün gecikmeden sonra test yaptın:)))
ay okurken çok duygulandım.bende geçen ay hamileyim diye çok ümide kapılmıştım.ilk idrar sonrada kan testi yaptırmıştım sonuç negatif.ama bu aydan çok ümitliyim.ama adetim geçsede hemen test tyapmıcam bende o mutluluğu yaşamak çok istiyorum hemde çokkkkkkkkkkkkkkk
hamile arkadaşlar tebrikleer :))
Portakalım arada girip şöölllee bi bakıyorum yazacak vaktim olmuyor işlerden..Ne var ne yok?Bu topic iyice terkedilmiş yahuuu(((
Teşekkür ederim kendi adıma. Sen de sağlıkla al bebeğini kucağına.
Sağol şeker. Hemen cevay vermeye çalışayım. Bende akıntı var biraz ama ben mantar enfeksiyonu sık geçiriyorum. Daha çok mantar akıntısına benziyor, renksiz, kokusuz, peynir kesiği gibi. Ama kaşıntım yok. Bazen de hafifçe sarımtırak oluyor. Ama hafif yani hiç hamileliğe yorulacak kadar kaydadeğer birşey değildi.
Kaç gün gecikmeden sonra sorusu ie biraz muamma. Çünkü benim geçen aya kadar adet düzenin çok iyiydi hep 28 gün. Ona göre bakarsan 7 gün gecikti. Ama geçen ay 33 günde geldi ona göre bakarsan 2 gün gecikti. Eğer netteki son üç adetin ortalamasını alan hesaplayıcılara göre bakarsan o da 31 gün çıkıyor, 4 gün gecikti. Açıkçası net değil kafam. Düzenim bozulduğu için tam yumurtlama gününü de bilmyiorum. Ki zaten söz vermiştim kendime ilk ay çok stres yapınca bu süreci düşünmeden saymadan geçireceğim diye. Forumdan bile uzak durmaya çalıştım bu konularda. Hangi günlerde hamile kalmış olabileceğimi bile bilmiyorum. O yüzden eğer tespit edilmiş bir sorun yoksa kesinlikle ne yumurta takibi yap ne gün say. Hatta çok özür dilerim bizim pozisyonumuz bile uygun değildi muhtemelen. Ama oldu işte. Rahat olmak lazım biraz.
Şimdi aynı şeyi bu zorlu süreç için telkin ediyorum. Kese, kalp atışı bunları stres yapmadan sadece sağlıklı beslenmeye dikkat etmek en güzeli, tabi kendime laf geçirebilirsem.
Aminn cümlemize..
Sen doktora gittin mi?son sat tarihin ne zamandı?
2 Ksım benim son adet tarihim. Daha dün gece 12'den sonra öğrendim, gidemedim doktora. Eşimin de gelmesini istiyorum, o yüzden pazartesi gidebileceğim. Geç kalmış olmam herhade.
Yok canım geç kalmassın tabiki..Ben 6+5 günlük hamileyim ilk doktor muayenm yarın benim..kan testi yaptırmadın yani daha..Hadi bakalım hayırlısı olsun hiç merak etme daha çok yeni bebeğin..
Yok yaptırmadım ama çizgi o kadar çabuk ve net çıktı ki. Bir test daha aldım iki gün sonra tekrarlayacağım. Erken mi hevelenmişim sence?
selam kızlarrr nasılsınz a.s.
azize cim benim adet tarihim 1 aralıktı. ama ben 5 aralıkta adet oldum. bir daha ki adet tarihim 1 ocak. yazar mısın? insallah bu ay olacak. çünkü çok takmamaya çalışacağım had bakalım hayırlısı.
bu arada hamile arkadaslar kutlarım sizi. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallah.
Teşekkür ederim. Darısı Aralık'ta senin başına inşallah.
yok yok net çizgi çıktıysa tamamdır o iş ..
Ben idrarla yapılanlara müthiş güveniyorum çok net bilgi veriyor..
>Erken olsaydı benim gibi 2.çizgin var ile yok arasında olurdu :))))
ben çok erken bulmuştum gebeliğimi gebelik testi sayeesinde hemen kan testi yaptım 40 çıktı doktora açtım telefon doktor daha çoooooook yeni dedi..bikaç gün sonra yine yaptım epey yükselmişti çok şükür :))
tebrikler tinkerbelle saglikli hamilelikler gecirmen dilegiylee:ecrin_bebek:
Teşekkür ederim sen de güle güle büyüt yavrunu, ona kardeş istiyrosan da tez zamanda al güzel haberini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?