Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Sağol şeker. Hemen cevay vermeye çalışayım. Bende akıntı var biraz ama ben mantar enfeksiyonu sık geçiriyorum. Daha çok mantar akıntısına benziyor, renksiz, kokusuz, peynir kesiği gibi. Ama kaşıntım yok. Bazen de hafifçe sarımtırak oluyor. Ama hafif yani hiç hamileliğe yorulacak kadar kaydadeğer birşey değildi.
Kaç gün gecikmeden sonra sorusu ie biraz muamma. Çünkü benim geçen aya kadar adet düzenin çok iyiydi hep 28 gün. Ona göre bakarsan 7 gün gecikti. Ama geçen ay 33 günde geldi ona göre bakarsan 2 gün gecikti. Eğer netteki son üç adetin ortalamasını alan hesaplayıcılara göre bakarsan o da 31 gün çıkıyor, 4 gün gecikti. Açıkçası net değil kafam. Düzenim bozulduğu için tam yumurtlama gününü de bilmyiorum. Ki zaten söz vermiştim kendime ilk ay çok stres yapınca bu süreci düşünmeden saymadan geçireceğim diye. Forumdan bile uzak durmaya çalıştım bu konularda. Hangi günlerde hamile kalmış olabileceğimi bile bilmiyorum. O yüzden eğer tespit edilmiş bir sorun yoksa kesinlikle ne yumurta takibi yap ne gün say. Hatta çok özür dilerim bizim pozisyonumuz bile uygun değildi muhtemelen. Ama oldu işte. Rahat olmak lazım biraz.
Şimdi aynı şeyi bu zorlu süreç için telkin ediyorum. Kese, kalp atışı bunları stres yapmadan sadece sağlıklı beslenmeye dikkat etmek en güzeli, tabi kendime laf geçirebilirsem.

İnşallah sen de yaşarsın. Anlattım ya ben de geçen ay kan vermekten dönerken adet oldum. Hevesini kırma. Sakin ve rahat ol ki işi kolaylaşsın bebeğin.

hamile arkadaşlar tebrikleer :))
Portakalım arada girip şöölllee bi bakıyorum yazacak vaktim olmuyor işlerden..Ne var ne yok?Bu topic iyice terkedilmiş yahuuu (((

canım saol verdiğin bilgi için.inşallah 9 ay boyunca kendinde bebişinde rahat bir hamilelik dönemi geçirirsiniz sorunsuz bişekilde

2 Ksım benim son adet tarihim. Daha dün gece 12'den sonra öğrendim, gidemedim doktora. Eşimin de gelmesini istiyorum, o yüzden pazartesi gidebileceğim. Geç kalmış olmam herhade.

Yok canım geç kalmassın tabiki..Ben 6+5 günlük hamileyim ilk doktor muayenm yarın benim..kan testi yaptırmadın yani daha..Hadi bakalım hayırlısı olsun hiç merak etme daha çok yeni bebeğin..

Yok canım geç kalmassın tabiki..Ben 6+5 günlük hamileyim ilk doktor muayenm yarın benim..kan testi yaptırmadın yani daha..Hadi bakalım hayırlısı olsun hiç merak etme daha çok yeni bebeğin..

Yok yaptırmadım ama çizgi o kadar çabuk ve net çıktı ki. Bir test daha aldım iki gün sonra tekrarlayacağım. Erken mi hevelenmişim sence?

azize cim benim adet tarihim 1 aralıktı. ama ben 5 aralıkta adet oldum. bir daha ki adet tarihim 1 ocak. yazar mısın? insallah bu ay olacak. çünkü çok takmamaya çalışacağım had bakalım hayırlısı.
bu arada hamile arkadaslar kutlarım sizi. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallah.

Yok yaptırmadım ama çizgi o kadar çabuk ve net çıktı ki. Bir test daha aldım iki gün sonra tekrarlayacağım. Erken mi hevelenmişim sence?

yok yok net çizgi çıktıysa tamamdır o iş ..
Ben idrarla yapılanlara müthiş güveniyorum çok net bilgi veriyor..
>Erken olsaydı benim gibi 2.çizgin var ile yok arasında olurdu :))))
ben çok erken bulmuştum gebeliğimi gebelik testi sayeesinde hemen kan testi yaptım 40 çıktı doktora açtım telefon doktor daha çoooooook yeni dedi..bikaç gün sonra yine yaptım epey yükselmişti çok şükür :))

Teşekkür ederim. Darısı Aralık'ta senin başına inşallah.

Sağol içime su serptin. Pazartesiye kadar sabır istiyor işte bu iş. Ben de 6+0'da gitmiş olacağım ilk kontorle. Daha önce de gidebilirdim ama zaten en erken cumaya randevu verdiler, e cuma olacağına pazartesi olsun da hiç değilse eşim de gelebilsin diye düşündüm.

iyiym cerencim kırmızı kartı gördüm yeşile geçmeyi bekliyorum gamyoncuiremsu

skorpionn kıss sen buralarda olurmuydun bu saatlerde
aaa biz gece kuşları olarak şşaırdım yani
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…