Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyiym cerencim kırmızı kartı gördüm yeşile geçmeyi bekliyorum gamyoncuiremsu

skorpionn kıss sen buralarda olurmuydun bu saatlerde
aaa biz gece kuşları olarak şşaırdım yani
delikafadulden

Hayırlısı olsun tatlım..Duırmak yokkkk kaydirigubbakcemile3

selam aysencim valla gece 4te yattim 12.30 da zor kalktik egeyle esim kapiyi acti anahtar sesini duydum.adam ögle yemegine geldi biz hala yataktakaydirigubbakcemile3

canım bende ölee yaaaadam sabah işe gitti zor kalktım zati dünden poğaça yapmıştım hazırlancak bişi yoktu kapıyı kitlemek için yani
sonra biraz oyalandım anacımm bi uyudum tv nini karşısında eşim arıyo 1 30 da ne oldu sana yaa hasta felanmıısnkaydirigubbakcemile3
hiç böle uyumazdım ama çok üşüyorum battaniyenin altından çıkammıyorum resmen :gitme:

gecmis olsun üsüttün herhalde

sağol canım herhal öle oldu bi de havalarda baya soğudu:sinifsinif:
benim alt katımda market evde zor ısınıyo millete gelen doğal gazın iki katı bana geliyo

kız hadi git hastaneye yaptır çatlatcan mı bizi

tatlım artık hayal kırıklığından bıktım şimdi test yaparsam çıkmazsa benim için çok kötü olucak ama böyle kendimi şartlandırdım bekliyorum kırmızı kart yada bebiş hangisi gelecek bakalım artık idrar testinde de o tek çizgiyi görmekten bıktım şimdi o çizgiyi görmemek için idrar testi de yapamıyorum yoksa evde bir tane test var :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…