Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Senin için nasıl rahat edecekse öyle olsun. Bekle bakalım o zaman birkaç gün daha.

kızlar ben geldim ve çok mutluyum filmim temiz çıktı kanallarım tüpüm açık çıktı mucize benim için çünkü kesin kapalıdiyordum binlerce kez şükür yarabbim artık hiç kafaya takmıcam.

keremcim gelmemiş hala kırmızılar çok şükür inşallah bebek vardır cnm
portakalım napıon cnmm geldim güzel haberlerle
bütün kızlara slm uçuyorum bugünde :)

tatlım çok şükür ya çok sevindim ben sana demedimmi sitres yapma herşey güzel çıkacak sonrada bebiş gelicek diye alkisalkisalkisdelikafadulden

Ah canim cok sevindim, hadi hayirlisi canim...Allah herkesin yüzünü güldürsün:Saruboceq:

amin kızlar çok tşk ederim valla hamiş haberi almış kadar sevindim hepimiz için hayırlısı inşallah

kızlar yemek yapmaya kalkıcam ama hiç halim yok donuyorum hatta titriyorum giyebildiğim kadar kalın şeyler giydim ama boş

sen kaçıncı gününde test yaptın çıktı tatlım :uhm:

O konu biraz muamma. Çünkü benim geçen aya kadar adet düzenin çok iyiydi hep 28 gün. Ona göre bakarsan 7 gün gecikti. Ama geçen ay 33 günde geldi ona göre bakarsan 2 gün gecikti. Eğer netteki son üç adetin ortalamasını alan hesaplayıcılara göre bakarsan o da 31 gün çıkıyor, 4 gün gecikti.
Yani son adet tarihime göre 35. günde test yaptım ama kaç gün gecikmiş olduğumdan emin değilim.

anladım tatlım baya karışıkmış yani hakketten kaydirigubbakcemile3
bende beklemeyi düşünüyorum canım ya en azından boş hayallere kapılmak istemiyorum :icecream:

tinkerbelle cnm sende hmaişmisin hayatım ya yeni okuyorum geçmişi hayırlısı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizede dua et:)

anladım tatlım baya karışıkmış yani hakketten kaydirigubbakcemile3
bende beklemeyi düşünüyorum canım ya en azından boş hayallere kapılmak istemiyorum :icecream:

KAfanı dağıtmaya çalış. Ben son adet tarihimden dün testi yapıp pozitifi görene kadar bu başlığa girmedim, daha doğrusu hamilelikle ilgili hiçbir başlığa girmedim. Kimse yanlış anlamasın okudukça hoşuma gidiyor çok hayal kuruyorum, kendimi çok dinliyorum ve herşeyi belirti sanıyorum okudukça.
Sen de düşünmemeye çalış. Ben şimdi çıkmak zorundayım, bir iki gün giremeyeceğim. Bugün işyerinde aylaklık izni verdim kendime, bu hafta çok işim var.
Herkese sevgiler.
İyi dilekler için teşekkürler.

bende kafama takmamaya çalışıyorum ayrıca belirtilerede takılmıyorum sağol iyi dileklerin için tatlım gülegüle opuyorumnanaktan

ay saol cnm buarada benim senle ilgili güzel hislerim var umarım yanılmam geçengünde demiştim ama inşallah olur adetlerin düzenlimidir cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…