ay saol cnm buarada benim senle ilgili güzel hislerim var umarım yanılmam geçengünde demiştim ama inşallah olur adetlerin düzenlimidir cnm?
gül selam canim hala gelen olmadigina sevindim hadi 1 günü atlattik sayilir:)) bende egeyi uyuytuyodum uyumadi bir yandanda ateste yemek vardi onunda dibi tuttu bu arada((
zorxx nereye gittin kız sesin çıkmıyo bak birazdan çıkıcam ona görezemuszemus
sen naptın skorpion yemeği kurtarabildin mi ege uyudumu
yahu topiğe bakayım dedim karnımı acıktırdınız ben hala çalışıyom yeme şansımda yokmafoldumben
bende ocak hamilesi olmak istiyorum ve evde olup yemek yapmak istiyorum
yahu topiğe bakayım dedim karnımı acıktırdınız ben hala çalışıyom yeme şansımda yokmafoldumben
kerem döndüm kız ay nasıl geldiğimi bilemedim tabiki senin için cnm şuan bekleyen birsen varsın hayatım içimdeki his öle ama herşeye hazır olmak lasım cnm umarım doğru çıkar hislerim..
inşallah cnm en kısa zamanda bebişine kavuşursun kavuşuruz inşallah:)
ege uyumadi canim.ama allahtan yemegi kurtardim.bu gün icimden geldi bir sürü yemek yapiyom hem mutfaktayim arada buraya bakiyom ondan gec yaziyorumdelikafadulden
ellerine sağlık becerikli arkadaşım benim bizde yemeğe sizemi gelsek acaba kız hazır birsürü yemek yapmışsın :roflol:
sizler ne kadar zamandır istiyosunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?