Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gül selam canim hala gelen olmadigina sevindim hadi 1 günü atlattik sayilir:)) bende egeyi uyuytuyodum uyumadi bir yandanda ateste yemek vardi onunda dibi tuttu bu arada((

gül selam canim hala gelen olmadigina sevindim hadi 1 günü atlattik sayilir:)) bende egeyi uyuytuyodum uyumadi bir yandanda ateste yemek vardi onunda dibi tuttu bu arada((

evet canım gelmedi yemeği mi yaktın kız bak gene senin yakabildiğin bi yemeğin var ben hala onuda yapmadım :roflol:

zorxx nereye gittin kız sesin çıkmıyo bak birazdan çıkıcam ona görezemuszemus
sen naptın skorpion yemeği kurtarabildin mi ege uyudumu

kerem döndüm kız ay nasıl geldiğimi bilemedim tabiki senin için cnm şuan bekleyen birsen varsın hayatım içimdeki his öle ama herşeye hazır olmak lasım cnm umarım doğru çıkar hislerim..

yahu topiğe bakayım dedim karnımı acıktırdınız ben hala çalışıyom yeme şansımda yokmafoldumben
bende ocak hamilesi olmak istiyorum ve evde olup yemek yapmak istiyorum

yahu topiğe bakayım dedim karnımı acıktırdınız ben hala çalışıyom yeme şansımda yokmafoldumben

inşallah cnm en kısa zamanda bebişine kavuşursun kavuşuruz inşallah:)

sağol arkadaşım bi de yemek yapmayı çok özlemişim ev hayatı çok güzel aslında ama oda gelecek inşaallah bi hamile kalayım oturucam bol bol yemek yapıp kitap okuyacağım
oh be hayal ederken bilee mutlu oluyorum
Allah seninde gönlüne göre versin canım

kerem döndüm kız ay nasıl geldiğimi bilemedim tabiki senin için cnm şuan bekleyen birsen varsın hayatım içimdeki his öle ama herşeye hazır olmak lasım cnm umarım doğru çıkar hislerim..

inşallah tatlım ya inşallah .peki genelde hislerin doğru çıkarmı
gitmedim canım burdayım hem yemeğe baktım hemde telefonla konuşuyordum delikafadulden

inşallah bebişine kavuşursun canım hoşgeldin bu arada .gel tatlım acıktıysan birlikte yemek yeriz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…