- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
güle güle tatlım birzdan bende çıkıcam
hoşgeldin berrakada :1hug:
dilaracım iyiyiz cnm kerem beklemede umarım vardır bebiş bende bişicik yok hımm başka hamiş yok buaralar malesef..sen naptın ne durumdasın?
adaş sayılırız dilara benimde adım dila :)
kızlar ben yemek yapıcam geç kaldım bugün öptüm herkezi iyi akşamlar..
Hoşbuldum.Mesaj attım sana bi ara okursun :)) . Bende birazdan hazırlanıcam ,kociş gelince arkadaşına gidicez. Yemekte hazırlamam lazım . :sm_cool:
insallah canim yaaa… insallah vardir keremgül de bebis. Ben valla tam calismalarin ortasindayim))) degerlendiriyoruz iste, mümkün olabildigince :-DDDD
inşallah tatlım bekliyoruz bakalım sende dersine iyi çalış tatlım sakın stres yapma olurmu lütfen canım ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
insallah canim yaaa… insallah vardir keremgül de bebis. Ben valla tam calismalarin ortasindayim))) degerlendiriyoruz iste, mümkün olabildigince :-DDDD
inşallah tatlım bekliyoruz bakalım sende dersine iyi çalış tatlım sakın stres yapma olurmu lütfen canım ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
görüsürüz tatlim
kızlar az önce kırmızılar geldi kısmet değilmiş meleğim bu ayda gelmedi neyse elbet bundada vardır bi hayır
kızlar az önce kırmızılar geldi kısmet değilmiş meleğim bu ayda gelmedi neyse elbet bundada vardır bi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?