Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kerem ay kız aklım sende varya noldu die sürekli yok dimi gelen giden ay kaç gün oldu kıs adet gününüde saydınmı?

tatlım üç gün oldu gecikeli hala gelen giden yok arkadaşlar çok ısrar edince sabah test yaptım kocaman bi tek çizgi aldım boyumun ölçüsünü yani bekliyorum işte canım ya hayırlısı benimki galiba adet gecikmesi olsaydı çıkardı demi delikafadulden

ana geçmişi okudum görmedim tek çizgi çıktığını benmi atladım ya neden öyleki dur bakalım daha gelmezse kan testi yaptırısın olmazsa geç döllenme felan oldusa.

ana geçmişi okudum görmedim tek çizgi çıktığını benmi atladım ya neden öyleki dur bakalım daha gelmezse kan testi yaptırısın olmazsa geç döllenme felan oldusa.

canım bilmiyorum ama inşallah meleğim gelmiştir adet ne kadar gecikirse insan o kadar umutlanıyo kırmızılarda gelecekse gelsin bi an önce bende bu meraklı bekleyişten kurtulurum demi ama delikafadulden

evt hayatım aman valla ben bile acaip oldum valla neyse napalım herşeye açığız bebişede kırmızılarada artık okadar var gibi dedim bidahada konuşmam :1ninca:laelaelaelaelae

evt hayatım aman valla ben bile acaip oldum valla neyse napalım herşeye açığız bebişede kırmızılarada artık okadar var gibi dedim bidahada konuşmam :1ninca:laelaelaelaelae

ya canım sen kendini kötü hissetme lüten sen bebiş var dediğin zamanlar gerçekten bana destek çok iyi geliyordu lütfen ama canım ya sen kesin demiyorsun ki sadece hissettiklerini söylüyorsun bak böle dersen kızıcam sana birdaha klava:
e benim için hislerin hala devam ediyormu kıs tatlı şey :1hug:

yok kız şaka diyorum ne kadar desekte var yok die olcaksa oluyo cnm biz kendimizi kandırıyoruz aslında seviniyoruz öle kendi kendimize hayatım gönülden diyorumki inşallah vardır ve testte çıkmamıştır ne diyelim beklicez görcez:hulya:

inşallah tatlım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne haberler var bakim???? Kim hamis??? kim beklemekte??? Bayadir giremedim… okuyamamda valla gecmisi…Keremgül, zorrx canlarim… siz nasilsiniz????

dilaracım iyiyiz cnm kerem beklemede umarım vardır bebiş bende bişicik yok hımm başka hamiş yok buaralar malesef..sen naptın ne durumdasın?

ne haberler var bakim???? Kim hamis??? kim beklemekte??? Bayadir giremedim… okuyamamda valla gecmisi…Keremgül, zorrx canlarim… siz nasilsiniz????

canım hamiş haberi yok bildiğin kızlarda bende beklemedeyim ayın 7 siydi günüm bu gün 9 zu hala gelen giden yok bu gün test yaptım negatif malesef bekliyorum işte hayırlısı bakalım bu arada sen neler yaptın :icecream:

Geldim Gül'cüm hep geç görüyorum mesajını , kusura bakma canım ya. :)) Neler yaptın bakiim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…