kerem ay kız aklım sende varya noldu die sürekli yok dimi gelen giden ay kaç gün oldu kıs adet gününüde saydınmı?
ana geçmişi okudum görmedim tek çizgi çıktığını benmi atladımya neden öyleki dur bakalım daha gelmezse kan testi yaptırısın olmazsa geç döllenme felan oldusa.
evt hayatım aman valla ben bile acaip oldum valla neyse napalım herşeye açığız bebişede kırmızılarada artık okadar var gibi dedim bidahada konuşmam :1ninca:laelaelaelaelae
ya canım sen kendini kötü hissetme lüten sen bebiş var dediğin zamanlar gerçekten bana destek çok iyi geliyordu lütfen ama canım ya sen kesin demiyorsun ki sadece hissettiklerini söylüyorsun bak böle dersen kızıcam sana birdahaklava:
e benim için hislerin hala devam ediyormu kıs tatlı şey :1hug:
yok kız şaka diyorum ne kadar desekte var yok die olcaksa oluyo cnm biz kendimizi kandırıyoruz aslında seviniyoruz öle kendi kendimize hayatım gönülden diyorumki inşallah vardır ve testte çıkmamıştır ne diyelim beklicez görcez:hulya:
selam kizlar nasilsiniz????
ne haberler var bakim???? Kim hamis??? kim beklemekte??? Bayadir giremedim… okuyamamda valla gecmisi…Keremgül, zorrx canlarim… siz nasilsiniz????
dilaracım iyiyiz cnm kerem beklemede umarım vardır bebiş bende bişicik yok hımm başka hamiş yok buaralar malesef..sen naptın ne durumdasın?
kızlar ben yemek yapıcam geç kaldım bugün öptüm herkezi iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?