Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Aysen üzülme bence, ne zaman hayırlıysa o zaman gelir bebeğin.Doğduğunda da kulağına okursun şiirini. :teselli:

günaydinlarrrrr,

nasilsin portakalcim… bayadir sende ugramamissin??? Senden ne haberler var fistik. senin de simdi yumurtlama zamanin dimi?

günaydinlarrrrr,

nasilsin portakalcim… bayadir sende ugramamissin??? Senden ne haberler var fistik. senin de simdi yumurtlama zamanin dimi?

Günaydın canım.gülü merak etmiştim geçmişe bakıyordum.Ben 1-2 gündür ilgilenemedim burayla.Evet benim de yumurtlama günlerim ama pek değerlendiremiyoruz.Bu ay da birşey olmaz.

selam portakal suyu
naber canımcımm
görüşemiyouzzz
kısss neden değerlendiremiyosun bakimmlmaz:
kıss hep beraber hamiş kalcaz

benimde regl günüm bugün son
10 11 12 13 üstüste denemeyi düşünüyorum:kedi: günşırı denedk olmadı bi de böle denim dedim
soğan suyuna başlıyoruz dinleniyo birazdan içicem:bbo:
bakalım bu ay bunları yapıcam ee bi de eşime keçibıynuzu pekemezi yediriyorum

Slm kzılar bende daha Önce yazmıŞtım adetımın 20.gÜnÜ dÜnden berı kahverengı akıntılar var saĞ yumÖurtam p.tesı gııtıĞımde ÇatlamamıŞtı Şımdı saĞ kasĞımda yanma ve ara ara batmalar oluyo

evet jaaaa… niye degerlendiremiyorsunuz??? Bak kiz bizde bir arada derede calisiyoruz )))) esim gececi bu hafta. bu haftada zaten benimde günlerim.

kıss dioşşşş seninde eşin asker veya polis mi
anacımmm ne çok asker polis eşi var yaaa
benimkide 6 gün sonra gece nöbete başlıycakkk

o zaman sen yakaldınmı yapış canımm :kedi:

valla bence, sende arastir istersen de, hergün yaptiginiz zaman, sperm kalitesi düsüyormus. iki günde bir daha iyimis. hem zaten iki gün rahimda yasiyorlar spermler. ama yinede sen bilirsin canim

o zaman catlamamisti daha… belki simdi gecikmeli catliyordur??? bende deneyin daha devam

selam portakal suyu
naber canımcımm
görüşemiyouzzz
kısss neden değerlendiremiyosun bakimmlmaz:
kıss hep beraber hamiş kalcaz

slm canım.Hoşgeldin.Bu ara öyle oldu pek görüşemedik.

evet jaaaa… niye degerlendiremiyorsunuz??? Bak kiz bizde bir arada derede calisiyoruz )))) esim gececi bu hafta. bu haftada zaten benimde günlerim.
Eşime domuz gribi başlangıcı teshisi koyuldu.Günlerdir hasta ( Çalışmayı bırak doya doya sarılamıyorum kocama (

portakal kıss neden cevap yazmıyon bana mafoldumben

mirage canım nişlhh hamişsindirrr

ışte olduğum için fırsat buldukça bakıyorum canım.Akşama kadar buradayım

canım hep gün aşırı denedikk
şimdi 4 gün üst üste yapayım yumoşlaam günlerinde diyorumm
gerçi ben sad ece diyorum zaten denk gelmez eşimin kesin çağırırlar bende öle popomun üstüne oturur kalırımkaydirigubbakcemile3

kısss ne diyonnn sennn
nasıl oldu canım anlatırmısın birazzz yani bende çok korkuyo ve şüpheleniyorumdaaa
allaha acil şifalar versinn tatlım valla tüylerim dike diken oldu

Teşekkür ederim kızlar sağolun.
Eşime de abisinden geçti abisi çok daha ağır geçiriyor.Onu hastanelere getir götür yaparken ve bi süre yanyana oldukları için ondan geçmiş.Yani bildiğimiz gribin biraz daha ağır şekli.Ateşle birlikte bulantı kusma da oluyor.Kan tahlili yapılmış yani onu değerlendirerek doktor o teşhisi koymuş ama boğaz ağrısı,öksürük,halsizlik ne ararsan var

yok asker de degil… polis de degil. biz almanyadayiz ve esim arabalarda elektronik parcalarini monte eden bir firmada calisiyor. Vardiyeli calisiyor maalesef. valla yapisiyommm…cocugu erkenden yataga yollayip

ayyy gecmis olsun canim yaaa… insallah hemen atlatir. Bosver canim önce saglik tabii… ama yinede belli olmaz kiz. bi kez bile yaptiysaniz, belki tutar

hadi bakalim hayirlisi insallahhhhhhhh hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…