nerdesiniz kizlar yaaaa
Liste falan yok kzılar bizde zaten listesine değil burada tanıdığımız arkadaşlardan kopamadığımz için,muhabbetine geliyoruz buraya.Konu özünden uzaklaştı sohbet topiği gibi oldu
normalde her ay liste yapılıyordu o nedenle söyelmiştimmafoldumben
Liste falan yok kzılar bizde zaten listesine değil burada tanıdığımız arkadaşlardan kopamadığımz için,muhabbetine geliyoruz buraya.Konu özünden uzaklaştı sohbet topiği gibi oldu
nazo cum senin günün ne zaman???? liste varmiki kiii???? bence yok artik. azize gittiginden beriii[/Q
Dilaracım ben açıkçası şimdiye kadar gün takibi yapmıyordum.Adet tarihim hep 2 gün gibi öne atardı ve hep aynı tarihlerde olduğum için uzun zamandır gün kontrolü yapmıyordum ama belki okumuşsundur biz yeni başladık daha geçen ay.Tabii tutmadı adet oldum ama bu defa 1 gün geriye attı.Bende açıkçası tam olarak bilmiyorum şu an.
O yüzden ovülasyon tarihimide bilmiyorum canım yaaa ne yapsam acaba şu ovülasyon testlerindenmi alsam acaba
Gülcüm okudum sabah yine olmamış üzüldüm ama elden gelen de birşey yok.(
Şimdi nasılsın canım?
kızlar bu arada acil yardım bu ay ilk defa şu ovulasyon testlerinden alıcamda nasıl oluyo bir ay sabah akşammı yapılıyo sadece yumurtlama günlerindemi bir pakette kaç tane test var fiyatı ne kadar vs vs vs yardım lütfen kızlar
Ben galİba adet oluyorum ya dahada ÇoĞaldı dÜne gÖre renk kahverengİden aÇıĞa dÖnÜŞÜyo 21.gÜnÜ bugÜn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?