Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Liste falan yok kzılar bizde zaten listesine değil burada tanıdığımız arkadaşlardan kopamadığımz için,muhabbetine geliyoruz buraya.Konu özünden uzaklaştı sohbet topiği gibi oldu

ben zaten buradaydım ama bebeşlerimi kaybettiğim için kendimi biraz inzivaya çekmiştim biraz biraz toparladım yine aranızdayım kabul ederseniz.

slm kızlar geldim ama hemen tekrar çıkıcam sohbet çok güzel bi slm vereyim dedim ayrıca desteğiniz için çok sağol canlarım ben çok şükür ben iyiyim kısmet değilmiş neyse ben şimdi yemek yapıcam sonra ütü yapıcam vakit kalırsa sonra hemen yanınızdayım öpüyorum opuyorumnanaktan

kızlar bu arada acil yardım bu ay ilk defa şu ovulasyon testlerinden alıcamda nasıl oluyo bir ay sabah akşammı yapılıyo sadece yumurtlama günlerindemi bir pakette kaç tane test var fiyatı ne kadar vs vs vs yardım lütfen kızlar

Ben galıba adet oluyorum ya dahada ÇoĞaldı dÜne gÖre renk kahverengıden aÇıĞa dÖnÜŞÜyo 21.gÜnÜ bugÜn

Evet bilgisi olan fıstıklar yazında bende öğreneyim

Hergün 1 tane yapılıyor diye biliyorum ben de kullanmadım şimdiye dek kullanmayı da düşünmüyorum ama kızlar yazıyorlardı.
gg dan 30 tane ovulasyon testi Yanılmıyordam 5 ya da 10 tane de gebelik testini 30tl ye alıyorlarmış.
Eczanede daha pahalı oluyor ve her eczanede de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…