Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Kızlar birde benim ismimin altında nilüfer yazıyor yaa onu değiştirip başka bir not yazmak istiyorum nasıl yapıcam

neyse kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz birsürü işim var ya ooooooooooffffffffffffffffffff
ovulasyon testi hakkındada kullanan arkadaşlar cevabınızı bekliyorum memnun kaldınızmı yoksa boşuna almıyalım demi

cevabın için çok sağol tatlım benim opuyorumnanaktan

gülcüm naber ttalım görüşemedik regl olduktan sonra:gitme:

canım bende bundan önceki ay kullandım ama çift çizgiyi hiç yakalayamadım
gg den sipariş ettim 30 ovlsyn 12 gebelik testi geldi 30 lira
4 saat çişini :kedi: tutuyosun her gün aynı saatlere den getiriyosun
ayrıca son iki saat sulu şeyler tüketmiyosun
bende hep silik çıktı daha çok stres yaptım
evde olmasına rağman dahada yapmıyorum
herhalde dandik çıktı benimki ya da bende bi sorun vardı
ayrıca idrar olayıda sorun oldu zor tutuyodum yaaa

inşlhh sende işe yarar sırnaşık şey

Kızlar birde benim ismimin altında nilüfer yazıyor yaa onu değiştirip başka bir not yazmak istiyorum nasıl yapıcam

tatlım kullanıcı paneline gir sonra orda profil zünenine gir orda kişisel rütbe var işte oraya istediğini yaz tatlım öpüyorum opuyorumnanaktan

cevabın için çok sağol tatlım ayrıca desteğin içinde dur bakalım bu ay deneyelim kısmet neyse tatlım sonra görüşürüz by byyyyyyyyyy:1hug:

TABıKı HEPSı ALLAHTAN CANIM BEN ıLK BAŞLADIM TEDAVıYE KUM DÖKTÜM ıNŞ.GENE TEDAVıYı ETKıLEYEN BıŞEY OLMAZ:bbo:

ben zaten buradaydım ama bebeşlerimi kaybettiğim için kendimi biraz inzivaya çekmiştim biraz biraz toparladım yine aranızdayım kabul ederseniz.

gecmis olsun canim...

ben hep burdayim canim, hatta her gece bu topikteyizz gerileri oku bakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…