Hergün 1 tane yapılıyor diye biliyorum ben de kullanmadım şimdiye dek kullanmayı da düşünmüyorum ama kızlar yazıyorlardı.
gg dan 30 tane ovulasyon testi Yanılmıyordam 5 ya da 10 tane de gebelik testini 30tl ye alıyorlarmış.
Eczanede daha pahalı oluyor ve her eczanede de yok.
Neden oldu senin böyle hiç anlamadım canım ya
Kızlar birde benim ismimin altında nilüfer yazıyor yaa onu değiştirip başka bir not yazmak istiyorum nasıl yapıcam
gülcüm naber ttalım görüşemedik regl olduktan sonra:gitme:
canım bende bundan önceki ay kullandım ama çift çizgiyi hiç yakalayamadım
gg den sipariş ettim 30 ovlsyn 12 gebelik testi geldi 30 lira
4 saat çişini :kedi: tutuyosun her gün aynı saatlere den getiriyosun
ayrıca son iki saat sulu şeyler tüketmiyosun
bende hep silik çıktı daha çok stres yaptım
evde olmasına rağman dahada yapmıyorum
herhalde dandik çıktı benimki ya da bende bi sorun vardı
ayrıca idrar olayıda sorun oldu zor tutuyodum yaaa
inşlhh sende işe yarar sırnaşık şey
VALLA BENDE ANLAMADIM ÇATLAMADAN OLSA AZALIR BENİMKİ ÇOĞALIYO( :1no2 (((((((((
tatlım kullanıcı paneline gir sonra orda profil zünenine gir orda kişisel rütbe var işte oraya istediğini yaz tatlım öpüyorum opuyorumnanaktan
Selammm :)
Gİdİcem tatlım bugÜn hayırlısı artık moralİm bozulmaya baŞladı kafamda kuruyorum
Hoşgeldin canımm
ben zaten buradaydım ama bebeşlerimi kaybettiğim için kendimi biraz inzivaya çekmiştim biraz biraz toparladım yine aranızdayım kabul ederseniz.
nazo cum senin günün ne zaman???? liste varmiki kiii???? bence yok artik. azize gittiginden beriii[/Q
Dilaracım ben açıkçası şimdiye kadar gün takibi yapmıyordum.Adet tarihim hep 2 gün gibi öne atardı ve hep aynı tarihlerde olduğum için uzun zamandır gün kontrolü yapmıyordum ama belki okumuşsundur biz yeni başladık daha geçen ay.Tabii tutmadı adet oldum ama bu defa 1 gün geriye attı.Bende açıkçası tam olarak bilmiyorum şu an.
O yüzden ovülasyon tarihimide bilmiyorum canım yaaa ne yapsam acaba şu ovülasyon testlerindenmi alsam acaba
kızlar bu arada acil yardım bu ay ilk defa şu ovulasyon testlerinden alıcamda nasıl oluyo bir ay sabah akşammı yapılıyo sadece yumurtlama günlerindemi bir pakette kaç tane test var fiyatı ne kadar vs vs vs yardım lütfen kızlar
Bence testlere para harcamayin… ben bi faydasini görmedim. ama adet basladiktan 8 gün sonra baslayip iki günde bir calisin dersinizetaaki yine adetinize bir hafta kala… daha iyi. Kacirmassiniz hic bir sekilde :-DDD
ya su Kizlar sleepy80, Ayseece, hayat77, scorpion74, lazzkizi, özgecay, AsoKa, Askisi, saansli, bafo nerdeeeeee… hicbiri yok coktan berii???!!!!
gecmis olsun canim...
Bence testlere para harcamayin… ben bi faydasini görmedim. ama adet basladiktan 8 gün sonra baslayip iki günde bir calisin dersinizetaaki yine adetinize bir hafta kala… daha iyi. Kacirmassiniz hic bir sekilde :-DDD
ya su Kizlar sleepy80, Ayseece, hayat77, scorpion74, lazzkizi, özgecay, AsoKa, Askisi, saansli, bafo nerdeeeeee… hicbiri yok coktan berii???!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?