Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Bi sorunun yoksa içme o zaman canım hihoyyyt Ben bi mutfağa bakiim de gelicem.Portakal suyu nereye kayboldu yine? Gülll sen de mi kaçtın gittin yoksaaaa? delikafadulden

kız hergün tatlı mı yapılır alıp başını gider kilolar
sonra başlarız kaydirigubbakcemile2 yapmaya

yaz yazzzz bekliyoz zaten tarif defterim yanımda duruyoo

her an bi tarif yazabilirim die delikafadulden

Yazim bari hihoyyyt

Malzemeler:
1,5 veya 2 paket petibör. (kıvamına göre eklersiniz miktarını)
1 paket çikolata sosu
1 paket süt
2 elma

Yapılışı da şöyle;
Bisküvileri toz haline getiriyosunuz ( robot veya elle farketmez ) .Elmaların kabularını soyup rendeliyoruz.İsterseniz içine ceviz,fıstık vs. de koyabilirsiniz.Sonra rendelenmiş elmaları ve bisküvileri karıştırıyoruz.Elle yaparsanız daha iyi olur.Sonra ben içine hafif çikolata sosunu döküyorum toz halindeyken ama .1 tatlı kaşığı kadar. Daha sonra hamur kıvamına gelen bisküvi tozlarını parça parça elimize alıp ters mantar gibi borcama diziyoruz. (hani kaşarlı mantar yapılır ya onun gibi) Ortasını çukur yapıyoruz.İçini (malzemelere eklemedim bunu ama) doldurmak için küçük bi tavaya un,katı yağ, vanilya ve şekeri katıp muhallebi gibi yapıyoruz.Çok fazla olmasın,artar yoksa. :) Borcama dizdiğimiz malzemenin içine (muhallebi diyelim biz) muhallebiyi dolduruyoruz kaşık yardımıyla.Daha sonra sütle çikolata sosunu yapıyoruz . Yaptığımız elmalı topların üstüne döküyoruz. Soğumaya bırakıyoruz.

Aslında çok basit, ama anlatırken uzun oluyo. kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun.

tatlım sen kaç yıllık evlisin ben 11 ay oldu bir yıl olmadan gidince kızıyo dktrlar o yüzden gitmiyorum bekleyin olur diyo tabi beklemesi de çok kolay ya
Tatlım ben 16 aylık evliyim ve 10 aydır korunmuyoruz.Öncesinde de ilaç falan kullanmamıştım.
tatlım peki dktr ne diyo ne öneriyo:uhm:
Doktor bana en son 1ay falan oldu sanırım gittiğim.Ateş ölçme yöntemini önerdi.Bebek düşüncesini kafamdan atmamı ve 12-14-16.günlerde düzenli ilişki önerdi.
portakalım eşin gitti mi hiç dr a

Eşim gitti canım spermogram yaprırdı o da.Onunda sonuçları güzel.İkimizde de bir sorun çok şükür ama hala neden olmuyor anlamış değilim

yokk veremem ban kalmazzz :jeyyar::jeyyar:sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ayy 3 dilim yoluyom hayatım kapıyı aç bizim süpürgeli geldi

skorpion hoşgeldin kuşummkaydirigubbakcemile3
ayyy sana kısaca başka bişi desek bunu yazarkene çok zorlanıyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…