Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar nasılsınızz
bugün giremedim ne bvar ne yok bakalımm
gülcümm gel kıss buraya bakimm kaydirigubbakcemile

aaaaaaaaahhhhhhhhhhhh kıssss saçımı ne çekiyon çok acıdı napiiiim geldim buraya kimse yoktu bende topik topik geziyodum napim siz beni yanlız bırakın sonra gel saçımı çek senağlamasenağlamasenağlama:jeyyar:

bende giremedim iki gündür kizlar tr ye gelcem ya alisveris telasim varr.cuma kayinvaldemler bende oturmaktaydi,c.tesi bu gece kina gecesi vardi dönüstede bir arkadasa oturmaya gittik anca bu saat oldu eve geldim öyle yorgunum kii.yarinda yilbasi arifesi öncesi pazar günüde dükkanlari aciyolar yarinda gezerim biraz.öpüyorum sizleri gece insallah görüsürüzzopuyorumnanaktan

portakalımmm ben geldimmm hihoyyyt
nasıl dürtsem anlarsın hayatım :teytey::teytey:şakkıdışakkıdı
sakızımın sesinin gelmedi lazımmm şakkıdı

ayy günahını almışım kuzum kıyamam.Buraya yazdığını görmedim de havluları saklama topiğinde yazını okudum tesadüfen bak bak bizim kıza nerde geziyo topikte yok dedim.
Hoşgeldin canım
alkisalkisalkis

Ben burdayım da sizden ses zor çıkıyo kızlarrrrr.Bugün pazar diye tembellik mi yapıyosunuz yoksa?? şakkıdı

Ya ben topikte oluyorum burası hiç kapanmıyor.Alta görünmüyor muyum?Aynı anda birden çok sayfa açtığımdan olabilir belki bilmiyorum.
Çok acıktım yine
cokacimcoook
Bugün de gözleme yemeğe karar verdim
Yedikten sonra gelirim
opuyorumnanaktan

Ooooo afiyet olsun canımmm. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

kıss kilo alcan bu gidişleee
aslında diyene bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

berrakcım naber hayatımm nasılsın bakalımm

sende ne yemekler var bugün cokacimcoook
sabahtan beri yediğim iki dilim kek
ama canımda bişi istemiyo fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…