Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende iyim sağol ttalımm
kıss yapda bana da gönderr barii kaydirigubbakcemile5
bende mantılık makarna varya onu kıymayla doldurcam mantı gibi
sonra soslarına yaparım bi de yanına çorbaa :hulya::hulya:

kızlar merhabalar....

bebek yapmaya karar verdiğimizde eşimle birlikte dr gidip kontrollerden geçmek istiyoruz..
kadın doğum doktoruna gittiğimizde benimle ilgili testler yapılıcak, eşimde bi takım testler
yaptırmak ister kendi ile ilgili.. birlikte gitsek bizi yönlendirir değil mi dr ? yada bunu hangi bölüm yapıyor.. birde hamile kalmaya karar verince başka neler yapmak faydalı olur ?

Az sonra bilen biri yanıtlar. :1hug:

2 gün geçti adetim. Hiç gecikmezdi.Test yaptım dün öğleden sonra çıkmadı.Ama öncesinde idrara sıkışıktım,ardından yaptım yani.Kontrol çizgisi çıkınca etrafında kırmızılıklar oldu.Bilmiyorum yanlış mıydı ama 1 saat sonra çöpe baktığımda silik bir şekilde 2. çizgi oluşmuştu. Yarın testi tekrar edicem
Başka topiğe yazmıştım bunu kızlar..Ben de gecikme olmazdı. Umarım kist falan değildir

Doktora gidecekseniz eşinizle birlikte öncelikle işinizin 1 günde hallolmasını istiyorsanız.Ben size doktorun söyleyeceklerini söyliyim hemen.
Doktor eşinize 3 gün cinsel perhiz verecek(yani 3 gün cinsel ilişkiye girmemesi ve boşalmaması gerekiyor4.gün doktora tahlil için başvurmalısınız) Eğer daha süre uzarsa ölü sperm sayısı fazla çıkacağı için doktorlar en ideal sürenin bu olduğunu söylüyorlar.
Doktora gitmeden önce uygulamanız gereken tek şey bu.
Eşiniz spermogram testini yaptıracak bu şekilde.Çıkan sonuçlara göre eşinizi muayene edecekler ultrasonla ve gerekirse elle de.
Size de hormon testi yapacaklar ve çıkan sonuçlara göre kontrol amaçlı ultrasonda sizinde rahiminize bakacaklar.
Siz iyi bir hastanenin akdın doğum bölümünden randevunuzu alın o eşinizi de yönlendirecek.

Umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz

çok teşekkür ederim. umarım herkes istediği zaman bebişine kavuşur..:Saruboceq:

kızlar portakal aysen kerem ordamısınız ?ses verin:)
dilemma inşallah bebiş vardır kız güzel hbrler ver bize

işte geldim buradayımm ben bu işte uzamanımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zorxx tatlımm naber portakalcım ben öğlen aniden çıkmak zorunda kaldım anneme misafir geldi yardıma geldim
şimdi de annemdeyim opuyorumnanaktan

hoşgekdin uzman :) naptın döktürdünmü annene hamurişlerini iiyim bende cnm sıkıldı laflarız diye baktım portakalcım hala çalışıo herhalde cnm,?

ay dur ben geleyim cnm heyyyt açıl kız üstüne düşmim süpürgelekaydirigubbakcemile3

aferin kızım portakal devamsızlık yapma kulağını çekerim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3 napıon cnm yedinmi yemeğini?

bugün yediklerimi sayim örtmenim :)) cokacimcoook
kahvaltıda karışık tost ve çay
2 saat önce falan da gözleme, kola, un kurabiyesi
5 dk önce de muz yedim
5dk sonrada kahve sigara yapmayı düşünüyorum

dur kıss ben yollarım benm süpürgeyii sen zahmet etme eskimesin süpürgenn
önce sana yollıyım sonra ordan portakalıda alır gelirsinizz
herhal 5 dk ya burda olursunuzz :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…