yokk zorxx de içti hatta beni msn de bekletti
tek temiz benimm hihoyyythihoyyyt
beni sev örtmenim onları sevme sevme sevmeeee sırnaşık şey
yokk zorxx de içti hatta beni msn de bekletti
tek temiz benimm hihoyyythihoyyyt
beni sev örtmenim onları sevme sevme sevmeeee sırnaşık şey
Kızlaaaaaarrrrr regl günüm 3 gün geçmişti , test yaptım az önceeeeee. 2. çizgi çıktıııııı, birinciden daha açık renk ama çooook belliiiiiiii.DD opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
Kızlaaaaaarrrrr regl günüm 3 gün geçmişti , test yaptım az önceeeeee. 2. çizgi çıktıııııı, birinciden daha açık renk ama çooook belliiiiiiii.DD opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
berrak çok sevindim cnm ya valla insan çok seviniyo böyle hbr duyunca Allahım darısı başımıza yarabbim bizde yazalım şurdan ahha ahh
sağlıkla gelsin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım kaç ay olduu bişi uyguladınmıı
anlat bakalımm opuyorumnanaktan
allah hayırlısıyla kucagına versın canım bende bu ay kalmak ısteyenlerdenım 3 gun gectı gunum ama bugun ıdrar testı yaptım cıkmadı acaba gec döllenmeen olabılırmı kan testıde yaptıramıyorum buralarda lutfen yardım edın ya goguslerım karnım şiş ara ara bel agrısı kasıkda ara ara batma ne bılım napıcam ya test negatıv dedı bugun beklesemmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?