Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Kızlaaaaaarrrrr regl günüm 3 gün geçmişti , test yaptım az önceeeeee. 2. çizgi çıktıııııı, birinciden daha açık renk ama çooook belliiiiiiii. DD opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

kıssssssssssssss anemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hamişsinnnnnnnnn yaniiii
görüyonmu bize hiç sölemiyo geçtiğimi bileeeee

tebriklerrrr
haydee halaya kızlarr :teytey::teytey::teytey::teytey:

berrak çok sevindim cnm ya valla insan çok seviniyo böyle hbr duyunca Allahım darısı başımıza yarabbim bizde yazalım şurdan ahha ahh

Kızlaaaaaarrrrr regl günüm 3 gün geçmişti , test yaptım az önceeeeee. 2. çizgi çıktıııııı, birinciden daha açık renk ama çooook belliiiiiiii. DD opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

ayyy tatlım çok sevindim ya hayırlı olsun :teytey::teytey::dance::dance:
darısı başımıza inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

valla ben geçtiğini bile bilmiyodum mantı börek derken kandırdın kız bizi şaka cnm tekrar hayırlısı olsun

canım benim ya çoooooooook sevindim.Tebrik ederim.Aramızdan birinin hamiş haberini almak beni kendim kadar mutlu etti.Çok heyecanlandım ve çok sevinçliyim.
Biliyordum senin bu sessizliğinin altından böyle bir haber çıkacağını
alkisalkisalkis zemuszemus :teytey: :CüvCüv: hihoyyyt :1hug: delikafadulden

evt kız gitme biyere naptın ne içtin ayamı kaldırdın yastıkmı koydun belirtin neydi ?yazmadan salmıyoruzzzzzz ona göre

allah hayırlısıyla kucagına versın canım bende bu ay kalmak ısteyenlerdenım 3 gun gectı gunum ama bugun ıdrar testı yaptım cıkmadı acaba gec döllenmeen olabılırmı kan testıde yaptıramıyorum buralarda lutfen yardım edın ya goguslerım karnım şiş ara ara bel agrısı kasıkda ara ara batma ne bılım napıcam ya test negatıv dedı bugun beklesemmı

bundan sonra geçtimi yazmıyoruz kızlar pat hamileyiz dicez bizde belki öyle uğurlu gelir berrak gibi?

Kızlar gördünüz değil mi kafaya takmamanın ne kadar önemli olduğunu.Berrakadanın ağzından hamilelikle belirtiyle ilgili tek kelime çıkmadı bu ay.

bekle cnm sende gelmezse testi tekrarla gelmezse kırmızılar kan testi yaptır sende olabilir geç döllenme falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…