Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

idrar testi adet geçtikten snra kaç günde belli olur ben dört gün geçtiğinde yaptım negatif çktı hala adet olmadım bugün 6 gün olduu??

hadi portakalsuyu haaaaaaaaaadddddddiiiiiiiii lllllüüüütttttfennn ttttaaatttllım öööözzzeline bbbakkkarrrmmmmısınnnnnn kıs kociş yanımda leptobu istiyo çıkmamı bekliyo o yüzden acele ediyorum

idrar testi adet geçtikten snra kaç günde belli olur ben dört gün geçtiğinde yaptım negatif çktı hala adet olmadım bugün 6 gün olduu??

cnm aslında önce yapıp çıkan bile var baya olmuş ağer adetlerin düzenli ise ve gelmezse kan testi yaptır bence.

ay merak ettim bak kaydirigubbakcemile3 kız şaka şaka tmm cnm

ya tatlım benim kuzenimde bebek düşünüyo ama mantar ve iltihab çıkınca ara vermek zorunda kaldı bu ay tedavi bitmiş temizlenmiş rahmi .yumurtalıklarım normal dedi ama dktr yumurtalıkları daha iyi çalışsın destek olsun diye hamile kalmayada yardımcı olsun diye hap vermiş kafam karıştı madem yumurtalıkları temiz normal neden hap veriyo .yada hap veriliyorsa bize neden doktrlar vermedi anlamadım kafam karıştı :1shok:bunu sormuştum canım

cnm yumurtalıkları temiz olabilir ama belki fazla yumurtlamıyordur yada normal boyuta ulaşmadığı için ilaç vermişitr bence

ne saldırısı :uhm:
Ya daha önce bi süre girememiştik ya o zaman siteye saldırı yapılıyormuş.Haclemek istiyorlardı sanırım.Bu siteyi çekemeyenler.Öyle okumuştum.

adetin 1gün gecikmesi yeterli testi yapmak için ama öncesinde çıktığı gibi bazılarında bir kaç gün sonra da çıkabiliyor cnm.6gün çok fazla normalde çıkması lazımdı.Bence doktora gitmelisin,bebek olmasa bile başka bir sağlık sorunu olabilir(normalde düzenliyse)
hadi portakalsuyu haaaaaaaaaadddddddiiiiiiiii lllllüüüütttttfennn ttttaaatttllım öööözzzeline bbbakkkarrrmmmmısınnnnnn kıs kociş yanımda leptobu istiyo çıkmamı bekliyo o yüzden acele ediyorum

yazalı çok oldu kuzum mesajı sen bi daha bak

cnm yumurtalıkları temiz olabilir ama belki fazla yumurtlamıyordur yada normal boyuta ulaşmadığı için ilaç vermişitr bence

yok tatlım hiçbi sorun yokmuş yumurtalıklarında herşey güzelmiş sadece hamile kalmaya destek olsun diye yani ama benimde bildiğim yumurtalıkları normal çalışan birinde o hap sancı yapar neyse benim kafam çok karıştı sizlerinde kafasını daha fazla karıştırmıyim kafamçokkarıştı

portakalcım ne olabilir cnm bizede yaz madem bizde kullanmıyoruz öyle bir hap ama hiç gerek görmedi doktorum bekle dedi sadece

portakalcım ne olabilir cnm bizede yaz madem bizde kullanmıyoruz öyle bir hap ama hiç gerek görmedi doktorum bekle dedi sadece

Canım bende desteklemek için verdiğini söyledim güle.Şansını arttırmak istemiştir yani mantar tedavisi de olmuş ya o bakımdan.ben öyle düşünüyorum.
Ya eve erken gitsemde msnden konuşsak rahat rahat ama bi süre mümkün değil.

valla cnm ne güzel olur ama sen girmiyosun sanırım brn açığım beklerim:) neden eşin hasta dimi kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…