ya sitede ara ara problem gene olmaya başladı.Yine mi saldıru oluyor ne?
Yazıyorum gitmiyor ya da açılmıyor(
Ben 1,5 -2 saate çıkarım canım.
idrar testi adet geçtikten snra kaç günde belli olur ben dört gün geçtiğinde yaptım negatif çktı hala adet olmadım bugün 6 gün olduu??
bizede sorrr öle milletin içinde kulaktan kulağa olmazlmaz: lmaz:
ay merak ettim bak kaydirigubbakcemile3 kız şaka şaka tmm cnm
bizede sorrr öle milletin içinde kulaktan kulağa olmazlmaz: lmaz:
ya tatlım benim kuzenimde bebek düşünüyo ama mantar ve iltihab çıkınca ara vermek zorunda kaldı bu ay tedavi bitmiş temizlenmiş rahmi .yumurtalıklarım normal dedi ama dktr yumurtalıkları daha iyi çalışsın destek olsun diye hamile kalmayada yardımcı olsun diye hap vermiş kafam karıştı madem yumurtalıkları temiz normal neden hap veriyo .yada hap veriliyorsa bize neden doktrlar vermedi anlamadım kafam karıştı :1shok:bunu sormuştum canım
Ya daha önce bi süre girememiştik ya o zaman siteye saldırı yapılıyormuş.Haclemek istiyorlardı sanırım.Bu siteyi çekemeyenler.Öyle okumuştum.ne saldırısı :uhm:
adetin 1gün gecikmesi yeterli testi yapmak için ama öncesinde çıktığı gibi bazılarında bir kaç gün sonra da çıkabiliyor cnm.6gün çok fazla normalde çıkması lazımdı.Bence doktora gitmelisin,bebek olmasa bile başka bir sağlık sorunu olabilir(normalde düzenliyse)idrar testi adet geçtikten snra kaç günde belli olur ben dört gün geçtiğinde yaptım negatif çktı hala adet olmadım bugün 6 gün olduu??
hadi portakalsuyu haaaaaaaaaadddddddiiiiiiiii lllllüüüütttttfennn ttttaaatttllım öööözzzeline bbbakkkarrrmmmmısınnnnnn kıs kociş yanımda leptobu istiyo çıkmamı bekliyo o yüzden acele ediyorum
cnm yumurtalıkları temiz olabilir ama belki fazla yumurtlamıyordur yada normal boyuta ulaşmadığı için ilaç vermişitr bence
benim adet döngüm 35 gün yani yumurtlama günüm 24 kasımdı geç yumurtladgım için çıkmıyo olabilirmi?
portakalcım ne olabilir cnm bizede yaz madem bizde kullanmıyoruz öyle bir hap ama hiç gerek görmedi doktorum bekle dedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?