Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet bende sölemiycemmmm :dilcikar:
olmayan belirtilerimii

gülcüm görüşürüz hayatımm

berrak uçtu galibaaa
biraz bekleyin iner birazdan :sm_cool:

teli eline almışş arıyodur herkesii belkide :teytey:

kerem görüşürüz cnm iyi akşamlar
portakal haklısın cnm bende onu diyorum tmm burası belirtilerimizi bahsettiğimiz yer ama fazla konuşmayalım enazından kafamızdan atalım azda olsa tmm sustuk artık belirti yok:1ninca:

Sakin ol ve bekle canım o saydığın belirtiler adet öncesinde de görülüyor zaten.Hatta doktorlar hamilelik belirtileri ile ragl belirtilerini birbirinden ayırmanın zor olduğunu söylüyorlar.Bir çok sitede de bu şekilde okudum zaten.Kan testi yaptırma imkanın yoksa beklemekten başka çaren yok ne yazık ki...

Kızlar adet gecikmesi dışında hiç bi belirti olmadı ki ,ben bekliyorum yine regl olucam diye.Geçen ayda 2 gün geckince bu ayda gecikti sandım.3 gün olunca kocişime dedim bi test al bakalım dedim.Yapar yapmaz da buraya yazdım.Hiç belime yastık falan koymadım.yani değişik hiç bişey yapmadım.Geçen ay bilir portakal suyu ne kadar üzülmüştüm.Ama bu ay hiç aklıma sokmadım hamileliği. ınşallah en kısa zamanda sizde aynı mutluluğu yaşarsınız. Hepinizi seviyorum. opuyorumnanaktan

valla kız portakal öyle oldu kovcaklar bizi burdan aman kovsunlar başka topik açarız bizde nasılsa..

saol berrakçım cvbın için en önemlisi bu sanırım takmıyoruzzz kafaya kızlıar bırakıyoruz boşveriyoruz oleyyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile2

Birazdan çıkıcam kızlar, misafirliğe gidicez de. Şimdi artık güzel haberler verme sırası sizde. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım benim ya :1hug: İnan çok duygulandım sevinçten.Allah sana sağlıkla nur topu gibi en az senin kadar sevecen bir bebiş versin inşallah

bizde seni seviyorum cnm

selam arkadaslar...........benim adetime bir hafta kala goguslerim agrir bu yumurtlama belirtisimi yoksa adet belirtisimi????

adete bir hafta kala yumurtlama bitmiştir cnm ya adet yada hamilelik belirtisi olabilir.bildiğim kadarıyla

ya sitede ara ara problem gene olmaya başladı.Yine mi saldıru oluyor ne?
Yazıyorum gitmiyor ya da açılmıyor (
Ben 1,5 -2 saate çıkarım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…