allah hayırlısıyla kucagına versın canım bende bu ay kalmak ısteyenlerdenım 3 gun gectı gunum ama bugun ıdrar testı yaptım cıkmadı acaba gec döllenmeen olabılırmı kan testıde yaptıramıyorum buralarda lutfen yardım edın ya goguslerım karnım şiş ara ara bel agrısı kasıkda ara ara batma ne bılım napıcam ya test negatıv dedı bugun beklesemmı
kerem görüşürüz cnm iyi akşamlar
portakal haklısın cnm bende onu diyorum tmm burası belirtilerimizi bahsettiğimiz yer ama fazla konuşmayalım enazından kafamızdan atalım azda olsa tmm sustuk artık belirti yok:1ninca:
Kızlar adet gecikmesi dışında hiç bi belirti olmadı ki ,ben bekliyorum yine regl olucam diye.Geçen ayda 2 gün geckince bu ayda gecikti sandım.3 gün olunca kocişime dedim bi test al bakalım dedim.Yapar yapmaz da buraya yazdım.Hiç belime yastık falan koymadım.yani değişik hiç bişey yapmadım.Geçen ay bilir portakal suyu ne kadar üzülmüştüm.Ama bu ay hiç aklıma sokmadım hamileliği. İnşallah en kısa zamanda sizde aynı mutluluğu yaşarsınız. Hepinizi seviyorum. opuyorumnanaktan
Birazdan çıkıcam kızlar, misafirliğe gidicez de. Şimdi artık güzel haberler verme sırası sizde. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
portakal nerdesin cnmmm?
portakal nerdesin cnmmm?
kerem aşağıda gözküyo ama ordamısın cnmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?