Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Eşim iyileşti,gayet iyi son bir kaç gündür,çok şükür. Canım ben işten geç çıkıyorum ya eve gidene kadar daha geç oluyor.Kayınvalideye gidiyoruz,hem yemek yiyoruz hem de muhabbet ediyoruz hem de terapi yapıyorum onlara bu aralar :)) eve geldiğimiz de saat 1 oluyor ve kalkıp yine işe geliyorum.Evde inan belki 10 gün olmuştur bilgisayarı açacak fırsatım olmadı.

benim adet döngüm 35 gün yani yumurtlama günüm 24 kasımdı geç yumurtladgım için çıkmıyo olabilirmi?

olabilir canım şuan biz ne desek senin inanmak istediğin birşey var umutla bebeğinin olmasını bekliyorsun inşallah hamilesindir de testte çıkmıyordur ama dediğim gibi en mantıklısı doktora gitmek

evt cnm tüttürdüm yine bitane arada:)burdayım ama cnm tmm cnm sen müsait olunca görüşürüz bol bol

Ya berrakadayı düşünüyorum şimdi sevinçten uçuyordur.
Ne yapıyor acaba?Biz de yaşarız inşallah o sevinci...
Kız kardeşim hamile kalsa ancak bu kadar sevinirim.
Allah sana da nasip etsin inşallah zoxx um
Sevindir sende beni böyle

aa.. sen neden böyle konuşuyosun inşallah hepimiz kalalım cnm burdaki herkes kardeş gibi zaten olsa bende teyze olcam ne güzel bizde tadıcaz o duyguları hayatım

msjımda anlatmak istediğim sen kendini katmadın ondan karışık bi msj olmuş yazayım dedim:) devamını

hayatım kociş yok evde ama bende çıkıyorum cnm havuçlu kek istedi onu yapıcamkaydirigubbakcemile3 sen at liski ben okurum cnm öpüyorum seni çok yalnız kaldın ama yapim aklımda kalcak:)

Kızlar misafirlikte bile nete girdim . opuyorumnanaktan Birazdan eve geçerim.Ordan konuşuruz bol bol. kaydirigubbakcemile3

hayatım kociş yok evde ama bende çıkıyorum cnm havuçlu kek istedi onu yapıcamkaydirigubbakcemile3 sen at liski ben okurum cnm öpüyorum seni çok yalnız kaldın ama yapim aklımda kalcak:)

Afiyet olsun bana da ayır canım.Bende çıkıyorum zaten şimdi.iyi akşamlar
bunu tıkla----->
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/158223-bebegin-mucizevi-olusumu.html

Kızlar misafirlikte bile nete girdim . opuyorumnanaktan Birazdan eve geçerim.Ordan konuşuruz bol bol. kaydirigubbakcemile3

Bizde senden bahsediyorduk az önce cnm.
öpüyorum iyi akşamlar

ben geldim tatlım
canım anlatsana bu ay gün aşırımı denedin yani özel bişey yaptınmı

Valla şöyle oldu. 16 sında regl olmuştum.Ondan sonra ilaçlarım vardı , enfeksiyon için , onları kullandım.Kocişim evdeydi ben annemlerdeydim.Sonra evime gittim tabi ki.Regl bitince başladık biz her gün. :kedi: kaydirigubbakcemile3 . Özel hiç bişey yapmadım.

nasıl yani bir ay boyunca hergünmü:kedi::kedi::kedi:
genelde gün aşırıyı tavsiye ediyorlarya tatlım o yüzden soruyorum peki yastık koyma ilişkiden sonra bir saat yat ayaklarını kaldır vs vs bunların hiçbirinimi uygulamadın :uhm:

Yok canım uygulamadım hiçbirini.Bu ay işte hiç aklıma getirmedim bile.hatta dün 2 gün gecikmişti , ben regl olmayı bekliyodum.Çünkü hiç vücudumu dinlemedim, belirti aramadım.Nerdeyse hiç belirti olmadı bende. :1hug:

Kocam yanımdaydı zaten, o aldı testi ,işten gelirken getirdi.Ben ilk 30 saniye baktım bişey yoktu.Dedim yok ,kocamda baktı.Sonra yavaş yavaş ikinci çizgi ortaya çıktı.5. dakika dolunca çok belli oldu.Testin üstünde 5 dk dan 20 dk ya kadar sonuç çıkar yazıyodu. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…