ilk adetten sonra mı başlayacan.o zaman bende başlayayım mı?rahim toparlamışmıdır?adet bitti.bugün 40 gün oldu
ben karar vermene yardımcı olurmu bilmiyorum ama ilk adetin düzenli olduysa yani gecikmemişse rahim kendini toparlamış sayılır yavaş yavaş başlıyabilirsin derimm ama karar seninn 6 aralıkta kürtaj oldum 3 ocaktada adet oldum 28 gün sonra bi sorun yoktu ben bu ay korunmuyorumm
anladım tatlım benim kanamam daha önceki adetlerim gibiydi fazla değildi doktorumda 1 adet döngüsünden sonra korunmana gerek yok demişti innşş.cnm bu ay deniyoruzz bakalım kalırım inş.canım bende 9 aralıkta oldum.12 ocakta oldum.sorun yoktu ama çok fazla oldum ve maf oldum ilk defa böyle oldum.
inşallah hamile kalmışsındır canım.
yok canm 2.adette bitsin öyle kısmetse....
eşimde 6ay bekle diyo rahmin iyice toparlansın diye.ama ben beklemm okadar yaaa...
canım 6 ay çok uzun bekleme o kadar.bu altı ay durumu büyümüş olupta doğan ve bebekleri yaşamayanlar için biliyorum.bizizm için geçerli değil.
aynı korku bendede var hamile kalıp yeniden düşücek diye çok korkuyorummekle canım 12 ocakta oldum.hayırlısı bakalım azize hamile kalınca kendimi çok sıkıyorum sanki yabancı birşeymiş gibi,sanki hep düşecek korkusu öncekinde böyle oldum.hiç rahat olamıyorum.psikolojik olarak nasıl rahat olabilirim.yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
aynı korku bendede var hamile kalıp yeniden düşücek diye çok korkuyorumm
ekle canım 12 ocakta oldum.hayırlısı bakalım azize hamile kalınca kendimi çok sıkıyorum sanki yabancı birşeymiş gibi,sanki hep düşecek korkusu öncekinde böyle oldum.hiç rahat olamıyorum.psikolojik olarak nasıl rahat olabilirim.yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
cnm allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsinn darısı bizim başımıza inşş..bol bol dinlen kafana takma hiçbişeyii bu sefer sorunsuz bir hamilelik yaşarsınn inşşaynı vaziyetteyim, ağzı tadıyla sevinemedim, sevinçten çok kaygı duygusu hakim.
ALLAH birdaha yaşatmasın ne diyelim...
canmmcım çok sağol arkadaşım...senin kızın olcak allahın izniyle içime öyle doğdu.
eylülde hamile kalan kızlardan ne dediysen çıktı.
ben hiç bulantı yaşamamıştım canmm zor yaa mide bulantısı sabret tatlım geçicek uzun sürmez. bende zamanımın dolması bekliyom tekrar bebek için inşallah bidahaki sefer güzel geçer...
arkadaşlar ben de 25 eylülde boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum, bu sabah da hamile olduğumu öğrendim ALLAH a şükür. bence 3 ay korunun ama yine de kendinizi hazır hissederseniz doktora danışın derim...
1 ocak itibarıyle korunmayı bırakmıştım, folik asit alıyordum zaten ağustotan beri...
ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin dilerim...
cnm allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsinn darısı bizim başımıza inşş..bol bol dinlen kafana takma hiçbişeyii bu sefer sorunsuz bir hamilelik yaşarsınn inşş
tebrikler canmm...allah tamamına erdirsin inşallah.
umutla bekleyen anne adaylarımız :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile52010 ocak ayı listemiz
yunusbaligi80.....12 ocak
htcyz.................13 ocak
demetnur............14 ocak
esn27.................14 ocak
sutbeyza............17 ocak
askisi.................20 ocak
bullancak............20 ocak
yakamozzz33.....24 ocak
bafo...................26 ocak
eksel.................25 ocak
crystal_im..........25 ocak
b.u.l.u.t..............28 ocak
azize1...............30 ocak
destina25...........30 ocak
mirage1983........31 ocak
2010 şubat ayı listemiz kaydirigubbakcemile5
nohutlupilav...........2 şubat
eren sezen............3 şubat
ayseece................4 şubat
selennur................9 şubat
masal800..............12 şubat
bengu38...............13 şubat
maybebaby..........14 şubat
mekselina86.........14 şubat
yarencik60...........15 şubat
lover1984.............16 şubat
mervam...............16 şubat
slcn.....................17 şubat
30temmuz............18 şubat
süprizzzzz hamilelerimiz alkisalkisalkis
ozlemcano.................tebrikler alkisalkisalkis
htcyz.........................tebrikler alkisalkisalkis
ashemez....................tebrikler alkisalkisalkis
sleepy80....................tebrikler alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5 hamileler çoğalsınnn inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:
cnm 1 ocakta korunmayı bıraktım demişsin bugün 18 ocak testmi yaptın 18 günde anlaşılıyomuinş. canım sağol... ALLAH hepinize sağlıcakla nasip etsin inşaallah. umarım bu sefer normal bir gebelik geçiririm, hayırlısı olsun...
napalım canmm allah bilir olucağı varsa olcak ama allah birdaha göstermesin canmm.
hiç korkma her işte var bi hayır allahın işine karışılmaz. benim arkadaşımın 2tane 3aylık bebekleri karnında kalbi durdu ve aldılar...şimdi 3.hamile 5aylık oldu herşey yolunda güzel geçiyo. ilk 3ay kan sulandırıcı iğne vuruldu her gün...
benim dr.um ilk adet ol bitince gel dedi kan testi yapıcakmış.
acaba kan pıhtılaşması varmı diye.
sağol, hepimize inşaallah. özellikle bir kayıp olduktan sonra insan çok ama çok kaygılanıyor. ALLAH daha beterinden korusun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?