Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ilk adetten sonra mı başlayacan.o zaman bende başlayayım mı?rahim toparlamışmıdır?adet bitti.bugün 40 gün oldu

yok canm 2.adette bitsin öyle kısmetse....
eşimde 6ay bekle diyo rahmin iyice toparlansın diye.ama ben beklemm okadar yaaa...

canım bende 9 aralıkta oldum.12 ocakta oldum.sorun yoktu ama çok fazla oldum ve maf oldum ilk defa böyle oldum.
inşallah hamile kalmışsındır canım.

canım bende 9 aralıkta oldum.12 ocakta oldum.sorun yoktu ama çok fazla oldum ve maf oldum ilk defa böyle oldum.
inşallah hamile kalmışsındır canım.
anladım tatlım benim kanamam daha önceki adetlerim gibiydi fazla değildi doktorumda 1 adet döngüsünden sonra korunmana gerek yok demişti innşş.cnm bu ay deniyoruzz bakalım kalırım inş.

yok canm 2.adette bitsin öyle kısmetse....
eşimde 6ay bekle diyo rahmin iyice toparlansın diye.ama ben beklemm okadar yaaa...

canım 6 ay çok uzun bekleme o kadar.bu altı ay durumu büyümüş olupta doğan ve bebekleri yaşamayanlar için biliyorum.bizizm için geçerli değil.

ekle canım 12 ocakta oldum.hayırlısı bakalım azize hamile kalınca kendimi çok sıkıyorum sanki yabancı birşeymiş gibi,sanki hep düşecek korkusu öncekinde böyle oldum.hiç rahat olamıyorum.psikolojik olarak nasıl rahat olabilirim.yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

canım 6 ay çok uzun bekleme o kadar.bu altı ay durumu büyümüş olupta doğan ve bebekleri yaşamayanlar için biliyorum.bizizm için geçerli değil.

ayy ben şu 2ay nasıl geçicek diye bekliyom bide 6ay ufffff....
şu 2ay bi geçsin allahın izniyle sonra korunmayı bırakıcan nezaman olursa allah bilir kendimide hiç sitrese sokmadan geçiricem.

aynı korku bendede var hamile kalıp yeniden düşücek diye çok korkuyorumm

arkadaşlar ben de 25 eylülde boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum, bu sabah da hamile olduğumu öğrendim ALLAH a şükür. bence 3 ay korunun ama yine de kendinizi hazır hissederseniz doktora danışın derim...
1 ocak itibarıyle korunmayı bırakmıştım, folik asit alıyordum zaten ağustotan beri...
ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin dilerim...

napalım canmm allah bilir olucağı varsa olcak ama allah birdaha göstermesin canmm.
hiç korkma her işte var bi hayır allahın işine karışılmaz. benim arkadaşımın 2tane 3aylık bebekleri karnında kalbi durdu ve aldılar...şimdi 3.hamile 5aylık oldu herşey yolunda güzel geçiyo. ilk 3ay kan sulandırıcı iğne vuruldu her gün...
benim dr.um ilk adet ol bitince gel dedi kan testi yapıcakmış.
acaba kan pıhtılaşması varmı diye.

aynı vaziyetteyim, ağzı tadıyla sevinemedim, sevinçten çok kaygı duygusu hakim.
ALLAH birdaha yaşatmasın ne diyelim...
cnm allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsinn darısı bizim başımıza inşş..bol bol dinlen kafana takma hiçbişeyii bu sefer sorunsuz bir hamilelik yaşarsınn inşş

ayyy canıım ağzın bal yesin emi
sağlıklı olsun cinsiyeti farketmez diyorum ama yine de gönlümden geçeni rabbim biliyo kız olsun istiyroum bu sene bi iki ay önce hamiş kalan tüm arkadaşların kızı olcakmış inş bnm de kızım olur hep canım ekşi çekiyo bakalım hayırlsı..

senin meleğin de çok bekletmeden gelir sıkı sıkı tutunur sana inş.

tebrikler canmm...allah tamamına erdirsin inşallah.

cnm allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsinn darısı bizim başımıza inşş..bol bol dinlen kafana takma hiçbişeyii bu sefer sorunsuz bir hamilelik yaşarsınn inşş

inş. canım sağol... ALLAH hepinize sağlıcakla nasip etsin inşaallah. umarım bu sefer normal bir gebelik geçiririm, hayırlısı olsun...

canım sağoll inşallah hiç kimseye göstermesin amin canımm.ewt hayır vardır her şeyde.önceden bebeğim olsun isterdim.şimdide sağlıklı olsun inş diye dua ediyorum.olcak bizimde biliyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…