Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

eyvahedigeldismile gelmesin kırmızılarrrrrrr eyvahedigeldismile

Kızlar merhaba,
Ben Ekim ayından beri takip ediyorum listeyi. Bu listede olup KAsım ayında hamile kalanlardanım.
Umarım en kısa zamanda siz de alırsınız bu güzel haberi.
Bir merhaba demek istedim listede olanlara.
Azize özellikle senden güzel haberler bekliyoruz, listenin uğuru için teşekkür ederim.
Fakat bir tek şeyi söylemek istiyorum, çok istemek gebe kalmaya engel. Stres bu işin baş düşmanı. Gün saymadan keyfi için yaşayın cinselliğinizi, çok daha kolay olacak.
Herkese kucak dolusu sevgiler.

kızlar benimde dün adet görmem lazımdı ama olmadım inşallah hamileyimdir .yanlız bişey sorcam bende hic bir belirti yok hamile olsam biraz da olsa belirti olması gerekmezmi adet olcam zaman karnım agrırıdı hic agırmıyo . bilmiyorum ya kendimi ümitlendirmek istemiyorum bekliyip görecem artık inşallah melegim gelir bu ay opuyorumnanaktan

sağol canım hoşbulduk.şimdiki hedef ovulasyon testi almak ve beklemek

azizecim haklısın galiba,gebe olsam çıkardı..en geç cumaya kadar doktora görüneyim eğer başka bi sorun varsada çıksın..öptüm cnm.sende rahatsızmışın heralde geçmiş olsun.guclubacismile

azizecim haklısın galiba,gebe olsam çıkardı..en geç cumaya kadar doktora görüneyim eğer başka bi sorun varsada çıksın..öptüm cnm.sende rahatsızmışın heralde geçmiş olsun.guclubacismile

kötü bişey yoktur canmm korkma...demek bebeğin gelmek için naz yapıyo vaktini biliyodur sen merak etme tatlımm kaydirigubbakcemile5
ayrıca sağol canmmopuyorumnanaktan

sağol canım hoşbulduk.şimdiki hedef ovulasyon testi almak ve beklemek
hadi hayırlısı canmm...ama gerek yok teste falan.adet gününden itibaren say 14.günden itibaren o 4gün yumurtlama günü canmm.
hayırlısı olsun canmm...hamileysen şimdide test yapsan çıkar canmm.ben adetime 4gün varken yapmıştım testi çıkmıştı.

canmm herzaman beklerim sohpete...burda hamilelerede yer var canmm...

hoşbuldukk azize abla nasılsınnn geçmişi okuyorumda rahatsızlanmışsın biraz çook geçmiş olsun nasıl oldun?

çok sağol canm...hala hastayım bi banyo yapıyım dedim daha çok tıkandım yaaa...
insanın sağlığı kadar önemli bişey yok valla.
sen napıyon tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…