Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

çok sağol canm...hala hastayım bi banyo yapıyım dedim daha çok tıkandım yaaa...
insanın sağlığı kadar önemli bişey yok valla.
sen napıyon tatlım?

öle tabi ablacımm inşallah tez zamanda iyi olursun çook dikkat et kendine bende iyiyim bugun gezmedeydimm yeni geldimm birazdanda eşim gelcek onu bekliyorumm

hsbuldummm..aa gecmıs olsun azızecım ne oldu???ya bu arada ben adet oldum demıstım ya 1 hafta erken ..benden co parcaprca gelıo acaba dusukmu yapıorum...hepten psıkolojım bozuldu yafssss

azizecim, adetin 14. günü yumurtlama ama o 28 günde bir adet olanlar için.benimde çok düzenliydi ama bu ay geç oldum.aynı hesaplama adet gecikince olmuo canım.yumurtlama testleri hakkındada hiç bişi bilmiorum malesef.

Slm kızlarrr..
Azizecim geçmiş olsun dikkat et kendine....
Yeni hamişler gelmiş hayırlı olsuunnn...
sağol canmm...evet hamileler gittikçe artıyo.
öle tabi ablacımm inşallah tez zamanda iyi olursun çook dikkat et kendine bende iyiyim bugun gezmedeydimm yeni geldimm birazdanda eşim gelcek onu bekliyorumm
ohh negüzel kocişinle başbaşa keyif yapın :jeyyar:
hsbuldummm..aa gecmıs olsun azızecım ne oldu???ya bu arada ben adet oldum demıstım ya 1 hafta erken ..benden co parcaprca gelıo acaba dusukmu yapıorum...hepten psıkolojım bozuldu yafssss

sağol tatlım yaa boğazım başım burnum tıkanık çok rahatsızım mafoldumbenohaoldumsmile

evet canmm 28 günde bir olanların 14.gün.
30günde bir olanların 15,16.günler.bu 3yada 4günler de oluyo.

yaren bu resimdeki bebek gerçek mi?senin mi yoksa ?

ahhhh canımm yaa gerçek bebek ama benim diil abimin bebeği doğumdan bir saat sonra çekilen resmi cuma günü doğdu benim henüz bebeğim yok iki kez hamilelik yaşadım ikiside düştü rabbim en kısa zamanda bizlerde böyle tatlı sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah

hihoyyyt gelsin bebişlerimiz hihoyyyt

inşallah canım inşallah bende istiorum böleeee benimde 3 düşüğüm var allah nazarlardan saklasın aynısından bizede nasip etsin rabbim

dınlen bıraaz azızecımmççkıb..belkı hamılesındır hamıle oncesı bole bı hastalanma oluo ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…