Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet canım şu an adetimin 4. günü bu ay korunmucaz. bakalım hayırlısı.senin yaş kaç canım.ne kadarlık evlisin çok sordum ama tanışmak için

24 yaşındayımm 8 aylık evliyimm bende kürtaj olalı 12 gün oldu benimde zamanım bi dolsaydı çalışmalara bi başlasaydık

aa yarencık 24 musun :) bende 22.5 2 yıllık ewlı olcam nısanda cıcek bana sormadın ama soledım:)

kürtaj olup zamanın dolması için sabırsızlanan arkadaşlar, ben de eylül ayında kürtaj oldum ve nasıl geçecek dediğim aylar su gibi geçti çok şükür, bol bol sağlığınıza yatırım yapıp kendinizi dinlendirin. hayırlı haberleri verirsiniz inşaallah:Saruboceq:

slm canım nasılsınn doktora gitmişmiydin gebeliğini kesinleştirmek için tekarrdan tebrik ederimm canımm rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsinn

Yok canım gitmedim doktora...
Haftaya gitmeyi planlıyorum. 6 haftalık olmuş olacak o zaman rahatlıkla görülebilir.. alttan muayene ultrason istemiyoruum....

aa yarencık 24 musun :) bende 22.5 2 yıllık ewlı olcam nısanda cıcek bana sormadın ama soledım:)

merhaba canım.normalde düzenli mi adetin

canım varsa kan testinde çıkaması lazım ama az daha bekleyip yine yap istersen.adet belirtim yok diosun.inşallah bebiş vardır güzel güzel haberler verirsin inşallah:1hug:

Çok sağol içten güzel duaların için..İnşallah sen de en kısa zamanda ve hayırlısıyla verirsin güzel bir haber..Allah gönlümüze göre versin:Saruboceq:..Amin..

hamilelik açsından düşük bı oran dımı ama ben bıkez şüphelenıp kan testi yaptırmıstım inan 0,01 çıkmıştı benım.eğer olmazsan bence 1 veya 2 gun sora tekrarla
Evet canım çok düşük..Hamile olanların adetine 4 5 gün varken bile ne kadar yüksek olduğunu düşünürsek ve en az 5 olması gerektiğini çok çok düşük..Ama hala adet belirtisi yok..Olacaksa olsa da içim rahat etse bari...
:sm_confused:

24 yaşındayımm 8 aylık evliyimm bende kürtaj olalı 12 gün oldu benimde zamanım bi dolsaydı çalışmalara bi başlasaydık

aaa çok şaşırdım hem aynı yaştayız hemde aynı tarihlerde evlenmişiz bende 24 üm ve bende 8 aylık evliyim sırnaşık şey benimde bir düşüğüm var canım

şafak 5 laelaelaelaelae sositososito ama kesin yoktur he boşuna heves yapıp kendimi üzmiyim kafamçokkarıştı

bilmiyorumkismile adet tarihi geçen arkadaşlar hu hu bilgi verin CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…