Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Bu arada mesajlar alıntılar birbirine karışmış sanırım.delikafadulden.Ayıptır söylemesi herşeyi üzerime alınırım..delikafadulden

inşallah hemen iyi olur döner bize sizinde bi oğlunuz var diilmi ikinci bebeğiniz olcak
evet cnm bir oğlum var kısmetse ikinciyi yapmaya çalışıyorum ama 7 haftalıkken karnımda öldü şimdi tekrar çalışmalara başladıkk sen ne durumdasın tatlım şlk bebişinmi olucakk

hadi hayırlısı canmm inşallah hamilesindir kaydirigubbakcemile5

Ay inşallah keşke bu ay ovülasyon testi kür filan yapmştım ama bilmem faydası oldumu :kedi: görcez hep beraber hayırlısı olsun hepimiz için yoksa da vardır bi hayır ... opuyorumnanaktan

günaydın kızlaarrr zemuszemus nasılsınız
azizicim geçmiş olsun, canım netim olmadığından dolayı giremiyorum, şu an cafedeyim. daha yeni öğrendim geçmiş olsun neyin var..

hayırlısı olsun canmm...hamileysen şimdide test yapsan çıkar canmm.ben adetime 4gün varken yapmıştım testi çıkmıştı.

teşekkür ederim canım bugun test yapcam inşallah hamilayimdir.eger hamileysem benide hamiş listesine eklersin dimi opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrr tatlım adetime 4 gün kala çıkmıştı yazmışsın ne oldu düşükmü yaptınn

canım o üsteki yazıyı azize yazmıştı benim yazım alttaki benim adetım 2 gün gecti bügün test yapmıyı düşünüyorum inşallah pozitif cıkar bu arada günaydın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…