hoşbulduk esıncımmm opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
slm kızlar napıyosunuz azize nerelerde bu akşamm
öğretmn mısın cnmkaydirigubbakcemile5
hımm evet haklı ne yapsınn ben hastayken kolumu kıpırdatmaya mecalim olmuyo oda dinlensinn yarına iyileşir inş..slm hoşgeldin canım azize abla rahatsız olduğundan ara ara girip geri çıkıyo
hımm evet haklı ne yapsınn ben hastayken kolumu kıpırdatmaya mecalim olmuyo oda dinlensinn yarına iyileşir inş..
neyse hayırlı akşamlar ben çıkıyorummm
evet cnm bir oğlum var kısmetse ikinciyi yapmaya çalışıyorum ama 7 haftalıkken karnımda öldü şimdi tekrar çalışmalara başladıkk sen ne durumdasın tatlım şlk bebişinmi olucakkinşallah hemen iyi olur döner bize sizinde bi oğlunuz var diilmi ikinci bebeğiniz olcak
hadi hayırlısı canmm inşallah hamilesindir kaydirigubbakcemile5
HADI INSA MUJDE GELIR NE KADARDIR BEKLIYORSUNUZ
Canım bu 3. ayım ekim sonunda düşük yapmıştım ilk hamileliğimdi, bu ay çalışmalara başladık bakalım sonuç ne olacak hayırlısı olsun inş. hepimiz için opuyorumnanaktan
slm hoşgeldin canım azize abla rahatsız olduğundan ara ara girip geri çıkıyo
günaydın kızlarrrrr tatlım adetime 4 gün kala çıkmıştı yazmışsın ne oldu düşükmü yaptınnhayırlısı olsun canmm...hamileysen şimdide test yapsan çıkar canmm.ben adetime 4gün varken yapmıştım testi çıkmıştı.
teşekkür ederim canım bugun test yapcam inşallah hamilayimdir.eger hamileysem benide hamiş listesine eklersin dimi opuyorumnanaktan
yarencik mesajımı neden görmedin amaaynı yaştayız ve aynı tarihlerde evlenmişiz bende 8 aylık evliyim 24 yaşındayım sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?