hımm tamam tatlım yanlış okumuşumm günaydın cnm inşş iyi haberlerini alırız bugünn:Saruboceq:canım o üsteki yazıyı azize yazmıştı benim yazım alttaki benim adetım 2 gün gecti bügün test yapmıyı düşünüyorum inşallah pozitif cıkar bu arada günaydın .
günaydın kızlarrrrr tatlım adetime 4 gün kala çıkmıştı yazmışsın ne oldu düşükmü yaptınn
canım o üsteki yazıyı azize yazmıştı benim yazım alttaki benim adetım 2 gün gecti bügün test yapmıyı düşünüyorum inşallah pozitif cıkar bu arada günaydın .
günaydınnn canımm inşallah hamilesindirr ne zaman yapacaksın testi?
sanada günaydın canım bilmiyorumki bügün yapsammı yoksa biraz daha beklesemmi ümitlenmek istemiyorum ama inşallah hamileyimdiropuyorumnanaktan
hımm tamam tatlım yanlış okumuşumm günaydın cnm inşş iyi haberlerini alırız bugünn:Saruboceq:
günaydın canlarımmmmmmmmmm, ben geldim bugün geç kaldımnasılsınız
amiiin cnm sanada resimdeki yiğenin kadar tatlı bir bebiş gelsin inşş.:Saruboceq:günaydıınnnn canımmm allahım oğlunu analı babalı büyütmek nasip etsin ve ona tez zamanda çook şirin bi kız kardeş nasip etsinn :Saruboceq:
bence yap canım hem içinde şüphe kalmaz eğer hamileysen silikde olsa çıkarr zaten
amiiin cnm sanada resimdeki yiğenin kadar tatlı bir bebiş gelsin inşş.:Saruboceq:
tamam canım bügün yapcam inşallah pozatif cıkar
uykuyamı kaldın?
yarencim benimde eşim hasta gece başında bekledim.uykususz kaldım tabi.sabahta onu gönderdikten sonra biraz uyudum.normalde tekrar yatmam ama uykusuzdum.böle canımcım.sen neler yapıosun
bizede haber ver canımm inşallah çıkarr güzel haberler verirsin bize :teselli:
ben bugun geç kalktım da ondan sordum şuan kahvaltıdayım kahvaltı yapmadıysan beklerim :içelim:
tamam canım inşallah güzel haberler veririm. ama bende hic hamilelik belirtileri yok o yuzden umutlanmak ıstemiyorumbilmiyorumkismile
oh ya ne güzel.ben tek başıma yapamıorum.keşke mümkn olsaydı çok isterdim gerçekten.kahvaltıdan sonra kavhe 1 tane de sigara oooohhhsigara çiomusun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?