evet yarencim çok güzel bir ortamımız varr sanalda olsa birbirimizin üzüntüsüne sevincine ortak oluyoruzz
sigara içmiyorum ama kahvede eşlik ederimm nede güsel olurda yaaa ama mesafeler pek bi uzak
evet yarencim çok güzel bir ortamımız varr sanalda olsa birbirimizin üzüntüsüne sevincine ortak oluyoruzz
pelin test yapıp bize haber vercek inşallah güsel haberlerle gelirr
pelin test yapıp bize haber vercek inşallah güsel haberlerle gelirr
inşallah canım cok istiyorum size hamileyim demeyi allahım ne olur test pozatif cıksın :Saruboceq:
testi şimdid mi yapıcak canım
bugun yapcaktı canım
gercekten burası cok güzel bi ortam sevinclerimizi hüzünlerimizi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz sızınle tanıştıgıma memnun oldum kızlar cok cana yakınsınız hepinizi öpüyorum
gercekten burası cok güzel bi ortam sevinclerimizi hüzünlerimizi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz sızınle tanıştıgıma memnun oldum kızlar cok cana yakınsınız hepinizi öpüyorum
hadi inşallaaah ya bi bebiş haberi çok iyi gelir
kızlar testi akşam yapacam ben almaya gıtmedim akşam yengemin kızı getircek testi inşallah güzel haberleri yarın veririm size
kızlar testi akşam yapacam ben almaya gıtmedim akşam yengemin kızı getircek testi inşallah güzel haberleri yarın veririm size
sen nasılsın?çiçekcimmbende çok memnunum canım.bende hepinizi öpüorum kocamaaaaaaaaan
eee kıslarrrrr bu ne suskunlukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?