Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim adetim bugün teşrif etti,kan tahlili yaptırmama gerek kalmadı..bundan sonra böle devam edecek artık heralde heray aynısı oluyo,1 sonraki ayı beklemekten bıktım artıkalsanaalsanasmile

benim adetim bugün teşrif etti,kan tahlili yaptırmama gerek kalmadı..bundan sonra böle devam edecek artık heralde heray aynısı oluyo,1 sonraki ayı beklemekten bıktım artıkalsanaalsanasmile

allahtan hayırlısı diliyelim canım sıkma canını lütfen.:1hug:

allahtan hayırlısı diliyelim canım sıkma canını lütfen.:1hug:

keşke elimde olsa,bu aya kadar hep acele etmeyim dedim ama buay 6.aydı galiba artık doktora görünmemiz gerek..allahtan sömestr geldi tatilde iyi bir doktora gidelim..öpüyorum cnm senideeeyvahedigeldismile

keşke elimde olsa,bu aya kadar hep acele etmeyim dedim ama buay 6.aydı galiba artık doktora görünmemiz gerek..allahtan sömestr geldi tatilde iyi bir doktora gidelim..öpüyorum cnm senideeeyvahedigeldismile

iyi bi doktor bul canım.bizlerede haber ver bende çok öpüorum canımcım

Kizlar günaydin, bana kirmizi kart göründü bu sabah...:çok üzgünüm: malesef bu ayda öle oldu kizlar...ben 8 ay kadar hap kullandim, biraktim ve alti sefer rahatsizlandim..insallah bir daha ki aya diyorum, yapacak birsey yok...

Beni listeye 20 subat a ekelyin...tesekkürler

olsun canım usulme hapların etkısı dewam edıo alabılır takma kafana

olabilir canim, öle düsünüyorum bende...aslinda hic düsünmedim bu ay yani cocuk olsun, yok buram agirdi, suram agirdi, yok basim döndü...bu düsüncelerim hic olmadi, cok rahattim bu ay, yani hapin etkisi vardir diye düsünüyom, insallah bir daha ki ay olur...

olur ınsallah canım hayırlı zmanda olsun ben artık ole dıorum hangı zman hayırlıysa ozman

olur ınsallah canım hayırlı zmanda olsun ben artık ole dıorum hangı zman hayırlıysa ozman

bencede öleee demekki bi zamani var o zaman olacak...ne zaman hayirlisiysa o zaman olsun...napalim...Allah herkese bebek nasip eder insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…