ne yolu cnmmmrb arkadaşlar birileri varsa bana yol gösterirseniz sevinirim tabi şu topigi çözebilirsem
gel tabiii ama iş yaptırmamsen napiosun.kahvaltıdamısın halaaa
Selamm herkese..opuyorumnanaktan
Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum..sen nasılsn?
slm cnmSelamm herkese..opuyorumnanaktan
slm cnm
iyiyim tatlım ne olsunn valla sen kaç yıllık evlisin?Sağol canım..Sen nasılsın??
gününden kaç gün geçti?Bu arada hala adet olmadım belirti falan da yok..Yine test negatif...akannehirakannehirakannehir
Kolay gelsin canım..Ne yapsam akşama..Sen ne düşünüyorsn?
aynen cnm ya hergün yemek yapmaktan bıktım bende benimkide öğlenleri yemeğe geliyorr bende karnıbahar makarna tavuklu şehriye çorbası yaptımmvalla canımm patlıcan yemeğim var şimdi yayla çorbası koydum oda bitti sayılır birde yanına pirinç pilavı yaparım tmm kadınların hiiiççç işi bitmiyo hergün ne yapsam diee düşünmekten deli olcam hergün hergün insan yapacak değişik bişi bulamıyo bazen yemekteyizi izliyorum değişik bişi olursa kalkıyorum bende yapıyorumm
valla canımm patlıcan yemeğim var şimdi yayla çorbası koydum oda bitti sayılır birde yanına pirinç pilavı yaparım tmm kadınların hiiiççç işi bitmiyo hergün ne yapsam diee düşünmekten deli olcam hergün hergün insan yapacak değişik bişi bulamıyo bazen yemekteyizi izliyorum değişik bişi olursa kalkıyorum bende yapıyorumm
slm kızlarr ben geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?