Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ohh eline sağlık canım..Afiyetle yersiniz inşallah..Evet hergün hergün ne yemek yapsam diye düşünmek insanı deli ediyor..Allahtan eşim bu konuda anlayışlı..Ben de düşüneyim ne yapacağımı..

benimkide anlayışlıdır hatta bazen hastaysam falan orda yer eve sadece beni görmeye gelir

Benimki de kendisi hazırlar ben yorgun ya da hasta olunca..canım benim..:1hug:

allahım bu mutluluğumuzu bozmasın yaa bizimkide öle kürtaj oldum bi gece hastanede yattım yanımda kaldı kürtajdan bi çıktım gözler kıpkırmızı ağlamaktan köfte olmuş eve geldim bir hafta yerimden kaldırmadı o baktı bana buralarda ailelerimizden uzağız o benim herşeyim bende onun

elazığza ne iş yapıyo beyinn cnm asıl memleketiniz neresi?

lmaz:
lmaz: gelmesin kırmızılar lmaz:

azizecim dün baktım facedeki resimlerine çok güzelsin maşallah eşininde senden aşağı kalır yanı yok çok yakışmışsınızz süper valla çok beğendimm özellikle gözlerinii

azizecim dün baktım facedeki resimlerine çok güzelsin maşallah eşininde senden aşağı kalır yanı yok çok yakışmışsınızz süper valla çok beğendimm özellikle gözlerinii

canım benim çok sağol tatlım...eşim ben den 10 yaş büyük ama pek yaşını göstermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…