iyi valla eren kız istiyo benimki erkek olsun beraber oynarız diyo kız çocukları hiç sevmiyo ilerde sever ama şu an kıymetini bilmiyo kızlarııayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ay inşallah eşim çok istiyo bi kızı olsun...hemde sana benzesin diyo kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun inşallah.
erende kız kardeş istiyo hemde çok...
iyiyim canımm sen nasılsın?
bende çalışıyorum işler yoğunlaştı muhasebeciyim son günler
bende çalışıyorum işler yoğunlaştı muhasebeciyim son günler
slm kızlaaaaaaaaaaaar geldim bendeeeeeeeeee
başım ağrımıyo çok şükür...ama boğaz burun fema sesimde kötü çıkıyo canmm...
sen nasılsın tatlım?
iyiyim canım çalışıyorum işler yoğun tatil istiyorum bebiş istiyorum :)
bugün kar yok burda senin orda varmı azizecimmkolay gelsin canmm...sende istanbuldasın semt neresi tatlım?
seni çokk iyi anlıyorumm bende evlenmeden önce muhasebecinin yanında çalışıyodum ama eşim biraz kıskanç nişanlandığım gün çıktım kdv, muhtasar, sigortalarr offf off
slm kızlaaaaaaaaaaaar geldim bendeeeeeeeeee
ay canım valla işi seviyom ama yapılcak iş değil bi bebiş olsa belki çalışmam yeni de ev aldık borçta yaptım hepsini koçişe yıkarım ozamn delikafadulden
olursun cnm ya takma kafana takarsan psikolojik olarak gecikir benimde karnımda batmalar başladı bugün bide karnımın sağ tarafında bi ağırlık mı desem kramp gibimi desem bi acayiplik var bu nedir bilginiz varmıışu ilk adetim bi gelsede rahatlasam kızlar yaa...siz negüzel bi umudunuz var en azından çalışmalar var.
ben bilmiyorumkismile ooooo adet olcamda bikere daha olcamda canım sıkılıyo bazen bilmiyorumkismile
bugün kar yok burda senin orda varmı azizecimm
şu ilk adetim bi gelsede rahatlasam kızlar yaa...siz negüzel bi umudunuz var en azından çalışmalar var.
ben bilmiyorumkismile ooooo adet olcamda bikere daha olcamda canım sıkılıyo bazen bilmiyorumkismile
ne güsel genç yaşta evde almışsınız sen yinede bebiş olana kadar sıkcan dişini artık yenimi evlisin??
şu ilk adetim bi gelsede rahatlasam kızlar yaa...siz negüzel bi umudunuz var en azından çalışmalar var.
cnm sen ne zaman kürtaj oldunnaynen ablacımm yaaa
kolay gelsin canmm...sende istanbuldasın semt neresi tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?