canım yarenin dediği gibiöğlen çıkmayabilir.moralini sakın bozma sabaha bakarsın.bide çok sıvı tüketme testi yapmadan önce.hadi hayırlısı.
evet canım ama iştah acılır diyorlar benimki kapandı inşallah hamileyimdir:ecrin_bebek:
yok kısss eşim sağolsun beni hiç kaldırmaz ona askerler kahvaltı hazırlıyo oda orda yapıyorum die beni kaldırmıyooo evliliğimin ilk aylarında kalkıyodum dedi sen uykunu hiç bölme ben giderim o kalkar hazırlanır ben gidiyorum die öper beni gider canımmm benimmm
tamam canım dedigin gibi hayırlısı olsun cok güzel moral veriyorsunuz kızlar teşekkür ederim opuyorumnanaktan
benimkide kahvaltı yapmıoo canım.ben kalkıorum hergün 7 de.kahve içer sabahları.kahvesini yapıorum.bide hergün farklı sandwich hazırlıorum.işe gidince yiyor.bizim askerlerimiz yok
o gidince bende meyve yerim genelde folik asit ve coraspin içerim size gelirim
hayır canımcımm o belli olmass ben ilk gebeliğimde dayımın kızıyla beraber aynı zamanda hamile kalmıştık ben felaket yiyodum ve doymuyodumm ona soruyodum oda diodu benim iştah kapandı ki normalde o benden çok yerdi hatta dioduki sabah kalkınca hiç bişi yemek istemiyorumm taki saat 14,00 ye 15,00 e kadar hiç bişi yemediğini blirim
tamam canım dedigin gibi hayırlısı olsun cok güzel moral veriyorsunuz kızlar teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ben kalkamıyorummm valla canımm yaa ama sağolsunn askerlerrimiss :kedi:
ben de hic bişey yemek istemiyorum yerken midem bulanıyo belirtiler başlamış olabilirmi bi de halsizlik başladı yerimden kalkmak istemiyorum canım
ne demek canım yaaaa.ayrıca iştahsızlığına takılma bende 3 ay boyunca bişi yiyemiyenler tanıorum.hiç bişeye üzülmek yok canım
ben de hic bişey yemek istemiyorum yerken midem bulanıyo belirtiler başlamış olabilirmi bi de halsizlik başladı yerimden kalkmak istemiyorum canım
yat canım yaaaa.bebişler olunca zaten yeterince uykusuz kalcez.şimid bol bol uyu.en güzeeeeeeeeeeeli
bunlar çift çizgiye işaret gibiiiii :dance:
kızlar ben cıkıyorum ögrenince haber veririm size öpüyorum ikinizide
inşallah canım ben de cok görmek istiyorum cift cizgiyi
tekrar geldiğinde güzel haber vermen dileğiyleeeeeeeeeeeeeeee:1hug:
inşallah kızlar lütfen du edin tamammıopuyorumnanaktan
çiçekcimmm yaa mersinde eşimin arkadaşının düğünü var nisandaa olcakk eşim bulunmayı çok istiyoo ama işte biz her istediğimiz an iznimizi alamıyoruz keşke iznimiz denk gelsede gelsek hem görüşürdükkk ne güsellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?