Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım yarenin dediği gibiöğlen çıkmayabilir.moralini sakın bozma sabaha bakarsın.bide çok sıvı tüketme testi yapmadan önce.hadi hayırlısı.

tamam canım dedigin gibi hayırlısı olsun cok güzel moral veriyorsunuz kızlar teşekkür ederim opuyorumnanaktan

evet canım ama iştah acılır diyorlar benimki kapandı inşallah hamileyimdir:ecrin_bebek:

hayır canımcımm o belli olmass ben ilk gebeliğimde dayımın kızıyla beraber aynı zamanda hamile kalmıştık ben felaket yiyodum ve doymuyodumm ona soruyodum oda diodu benim iştah kapandı ki normalde o benden çok yerdi hatta dioduki sabah kalkınca hiç bişi yemek istemiyorumm taki saat 14,00 ye 15,00 e kadar hiç bişi yemediğini blirim

benimkide kahvaltı yapmıoo canım.ben kalkıorum hergün 7 de.kahve içer sabahları.kahvesini yapıorum.bide hergün farklı sandwich hazırlıorum.işe gidince yiyor.bizim askerlerimiz yok

o gidince bende meyve yerim genelde folik asit ve coraspin içerim size gelirim

ben kalkamıyorummm valla canımm yaa ama sağolsunn askerlerrimiss :kedi:

ben de hic bişey yemek istemiyorum yerken midem bulanıyo belirtiler başlamış olabilirmi bi de halsizlik başladı yerimden kalkmak istemiyorum canım

tekrar geldiğinde güzel haber vermen dileğiyleeeeeeeeeeeeeeee:1hug:

çiçekcimmm yaa mersinde eşimin arkadaşının düğünü var nisandaa olcakk eşim bulunmayı çok istiyoo ama işte biz her istediğimiz an iznimizi alamıyoruz keşke iznimiz denk gelsede gelsek hem görüşürdükkk ne güsellll

ayyyyyyyyyy canım ya ne güzel olur valla çok sevinirim.misafir ederim zevkle.hemde kahvaltı yaparız.çok çok mutlu olrurm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…