Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayyyyyyyyyy canım ya ne güzel olur valla çok sevinirim.misafir ederim zevkle.hemde kahvaltı yaparız.çok çok mutlu olrurm gerçekten

tam kesin diil ama eşim çok istiyo düğünde bulunmayı nasip olursa inşallah iznide denk getirebilrsekk kapını çalar süprisss ben geldiimmmm derimmmm

tam kesin diil ama eşim çok istiyo düğünde bulunmayı nasip olursa inşallah iznide denk getirebilrsekk kapını çalar süprisss ben geldiimmmm derimmmm

anladım canım.inşallah gelebilirsiniz.her zaman beklerim .bende çıkıorum canım biraz işim var öptüm çok

buyuk ıhtımallae canım..adetın kac gun gecıktı??hadı hayırlısı olsun canım benım senın adına cooook sevındımm

ya kızlar benımde adetımın 4 gunu normalde benım 11 hafta surer ama sankı kesıldı gıbıbugun..acaba bende ustune gormus olabırmıyımkı??

ii yaren senden naber...senle ıkımız subatı beklıoz hee:) 2 gun war aramızda:)

evet canımm ama ben şubatta normal adet görcem çalışmalara martta başlıcazz üstüne görmede ise nette yazdığı kadar biliyorum oda her zamankinden farklı adet görüyosanız dio ya her zamankinden daha az yada her zamankinden daha çok görüyosanız üztüne görmedir dio ama istersen adetin kesilince bi test yap içinde şüphen kalmasınn

canımm benimmm yaaaa hamilesinnnnn oleyyy hayırlı olsun bitanemm yaaa rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinn

canım cok teşekkür ederim ama yinede cok sevinmek istemiyorum ya degilsem pazartesi günü doktora gitcem kesin ögreneyim ondan sonra sevincem cok hafif cıktı cünkü cizgi

pelincimm tebrik ederim canımmm çooooooooooookkk sevindimmm rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsinnn kendine dikkat et artık tmm yemene dikkat et canın istemesede sütünü muhakkak içç annesii

ayy benımde bu ay az surdu hemde cokk parca parca geldı(ya dusuk yaptıysam bıde...bıtınce ben bı test yapıyım dedıgın gıbı ne olur ne olmaz..sen nıe marttı beklıosun

canım cok teşekkür ederim ama yinede cok sevinmek istemiyorum ya degilsem pazartesi günü doktora gitcem kesin ögreneyim ondan sonra sevincem cok hafif cıktı cünkü cizgi

canım test bozuk diilse silik bile çıksa kesin hamilesin diolarr sen bide sabah idrarınla tekrar yap

pelın burda ogrendıklerıme gore eger 6.haftan once doktora gıdersen bıde hamıssen alttan ultrasyonla bakıolarmıs canımm

pelın bıde usenmessen ewde yapılan bı test war onu da denesene bısde dogrulugunu ogrenmıs oluruz..plastık bı kaba ıdrarını yap 1 cay kasıgı karbonat at ıcıne ..eger kopururse hamılesın dıbe cokerse dıılsın dıolar eskı usul boleymıs bole ogrenıolarmıs

pelincimm tebrik ederim canımmm çooooooooooookkk sevindimmm rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsinnn kendine dikkat et artık tmm yemene dikkat et canın istemesede sütünü muhakkak içç annesii

cooooooook teşekkür ederim canım ama benim icimde şüpe var ya degilsem dıye doktora gittikten sonra kesin sonucu alcam tavsiyelerine uyacam yarencimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…