ayyyyyyyyyy canım ya ne güzel olur valla çok sevinirim.misafir ederim zevkle.hemde kahvaltı yaparız.çok çok mutlu olrurm gerçekten
tam kesin diil ama eşim çok istiyo düğünde bulunmayı nasip olursa inşallah iznide denk getirebilrsekk kapını çalar süprisss ben geldiimmmm derimmmm
buyuk ıhtımallae canım..adetın kac gun gecıktı??hadı hayırlısı olsun canım benım senın adına cooook sevındımm
kızlar şimdi test yaptım ikinci cizgi hafif silik cıktı sizce hamile olabilirmiyim?
buyuk ıhtımallae canım..adetın kac gun gecıktı??hadı hayırlısı olsun canım benım senın adına cooook sevındımm
ii yaren senden naber...senle ıkımız subatı beklıoz hee:) 2 gun war aramızda:)
canımm benimmm yaaaa hamilesinnnnn oleyyy hayırlı olsun bitanemm yaaa rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinn
canım cok teşekkür ederim ama yinede cok sevinmek istemiyorum ya degilsem pazartesi günü doktora gitcem kesin ögreneyim ondan sonra sevincem cok hafif cıktı cünkü cizgi
pelincimm tebrik ederim canımmm çooooooooooookkk sevindimmm rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsinnn kendine dikkat et artık tmm yemene dikkat et canın istemesede sütünü muhakkak içç annesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?