Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayy benımde bu ay az surdu hemde cokk parca parca geldı(ya dusuk yaptıysam bıde...bıtınce ben bı test yapıyım dedıgın gıbı ne olur ne olmaz..sen nıe marttı beklıosun

parçamı geldii canımm o zaman sakın ihmall etmee kesin doktora gitt allah korusun parça falan kalırr bende ilk düşüğümde kurban bayramıydıı hastaneye gidemedimm hiç öle saancım falan da olmadı adet sancısı gibiydi doktora kanamamın olduğu 4,gün gittim ddoktor parca kalmamış hepsi düşmüş dedi meğer içerde parça kalmış ikinci düşüğümüde bu yüzden yaşadımm sakın ihmal etme ama inşallah düşük diil üstüne görmediirr

canım bilmiyorumki yapardım ama evda karbonatım yok bekliycem biraz daha kesin sonucu haber veririm

cooooooook teşekkür ederim canım ama benim icimde şüpe var ya degilsem dıye doktora gittikten sonra kesin sonucu alcam tavsiyelerine uyacam yarencimopuyorumnanaktan

canımmm anlıyorumm heyecanını bence sen doktora git hemen bi kan tahlili yaptırr kanda kesin çıkar hem emin olmuş olursunn ama olumsuz düşünme bak adetin geçtii testte silikde olsa çıkıyo herşey bizden yanaa sen hemen kan testi yaptır soru işaretin kalmasınnn

yakınlarında sağlık ocağı varsa oralardada yapıyolar kan testi yaptırabilirsin

ayy yarenn korktum sımdık yaf...yıne aynı seylerı yasamam umarımmm o yuzden nefret ettım hastahaneden yaa bıtsın bakalımda bı gıderım doktora

canım yarın gitsem cıkarmı yoksa pazertesi gününe kadar bekliyimmi gercekten cok heycanlıyım icim icime sıgmıyo bilmiyorum ya negatif cıkarsa cesaret edemiyorum

canım yarın gitsem cıkarmı yoksa pazertesi gününe kadar bekliyimmi gercekten cok heycanlıyım icim icime sıgmıyo bilmiyorum ya negatif cıkarsa cesaret edemiyorum

kanda idrardan daha erken çıkar canımm hemde kanla kesinleştirmiş olursunn ama pazartesiye bekliyim dersen de değerlerin biraz daha yükselirr sen bilirsin yani canımm ama bence hamilesinnn artık kendine çoook dikkat et

kanda idrardan daha erken çıkar canımm hemde kanla kesinleştirmiş olursunn ama pazartesiye bekliyim dersen de değerlerin biraz daha yükselirr sen bilirsin yani canımm ama bence hamilesinnn artık kendine çoook dikkat et

tamam canım yarın gidip kan tahlili yaptırcam inşallah pozatif cıkar kesin sonucu haber veririm canım eger hamiliysem darısı sizin başınıza kızlar en kısa zamanda allahım sizede nasip etsin bol bol dua etcem size cok güzel moral veriyosunuz

aminn canımmm benimde zamanım gelirde biran önce başlarım çalışmalara

et pelıncım et hamılelerın duası daha makbulmus:) bu arada yas kac senın??sakaryadamı oturuosun bende ızmıtteyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…