Allahım inş gönlüne göre verir tabiki hepimizin. Benim ilk denemem inş hüsran olmazbenimde 5 gün 2 tane 1 kalite transfer ettiler. bu 4 cu denemem. ilk 2 si negatif 3 cu pozitif ama 6 haftalik dusuk oldu. buda dondurulmus 4 cu transferim. 12 yıllık evliyim. bende pko var esimde sorun yok. buarada izmirdeyim
ins ilk denememde ulasirsin yavruna. allah hepimiz gönlüne göre verir insAllahım inş gönlüne göre verir tabiki hepimizin. Benim ilk denemem inş hüsran olmaz
Amin allahım hepimize hakkımızda hayırlı sağlıklı evlat neyse onu versin kimseyi eli boş döndermesinins ilk denememde ulasirsin yavruna. allah hepimiz gönlüne göre verir ins
Bende hiç leke gormedim canim hatta beni korkutan bir kuruluk var hakkımizda hayırlısı.LeKe gören oldumu hiç
Benimde sacede cirinodan 1-2 saat sonra akıntım oluyor ama normalde kuruyum bendeBende hiç leke gormedim canim hatta beni korkutan bir kuruluk var hakkımizda hayırlısı.
Nbr cnm nasıl gidiyorBen varım
Çok şükür canım Rabbim güzel günleri seriyor önümüze çok çektik ama bahar geldi sanırım Rabbim herkeze tattırsınNbr cnm nasıl gidiyor
Senin sonuç ne zamandı ben bugun değişik şeyler hissedip test aldım dayanamadım ama negatif çıktı tabii ki moralimi bozmadim 9.gün bugün salı günü asıl test günümÇok şükür canım Rabbim güzel günleri seriyor önümüze çok çektik ama bahar geldi sanırım Rabbim herkeze tattırsın
Canım benim testimide aslında yarın ama ben perşembe yaptım o gün 2 test pozitif ti ertesi günde kan tahlili yaptırdık çok güzel çıktıSenin sonuç ne zamandı ben bugun değişik şeyler hissedip test aldım dayanamadım ama negatif çıktı tabii ki moralimi bozmadim 9.gün bugün salı günü asıl test günüm
Çok sevindimmmmm Allah tamamına erdirsin inşaAllah:) peki bi belirti hisettinmiCanım benim testimide aslında yarın ama ben perşembe yaptım o gün 2 test pozitif ti ertesi günde kan tahlili yaptırdık çok güzel çıktı
Az kalmış az daha dişini sık....hissediyormusun bişeyMerhaba benim test günüm de pazartesi ama artık sabrim kalmadı
Az kalmış az daha dişini sık....hissediyormusun bişey
Oooo hadi hayırlısı:) inşaAllah değerin yükselmiştir ki bence yükselmiştir 6.günde o sayı......benim ilk negatifti 12.günde 2.6 ydiHissetmiyorum test yapmaya da korkuyorum olumsuz çıkacak diye ama 6. Gün rahatsızlanınca hastanede test yapıldı 13.45 çıktı suanki durum ne yükseldi mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?