Aralık tüp bebek sonuçu

benimde 5 gün 2 tane 1 kalite transfer ettiler. bu 4 cu denemem. ilk 2 si negatif 3 cu pozitif ama 6 haftalik dusuk oldu. buda dondurulmus 4 cu transferim. 12 yıllık evliyim. bende pko var esimde sorun yok. buarada izmirdeyim
Allahım inş gönlüne göre verir tabiki hepimizin. Benim ilk denemem inş hüsran olmaz

Benim 29 aralık dedi dr 15 gün sonra yap dedi 5. Gün ama ben erken yaparım

Slm kızlar benimde 27 Aralık test günüm...günde 3 kere estrofem 3 kere de progestan yumuşak kapsül kullanıyorum ama ağiz yoluyla değil vajenden maşallah şimdiye kadar çok bi sıkıntı olmadı kasık ve karın ağrısı var hafiften....hee gaz çok oluyor...benimde ilk denemem negatif sonuçlandı dondurulmuşum vardı bu 2.bakalım nasip olur inşaAllah

Çok şükür canım Rabbim güzel günleri seriyor önümüze çok çektik ama bahar geldi sanırım Rabbim herkeze tattırsın
Senin sonuç ne zamandı ben bugun değişik şeyler hissedip test aldım dayanamadım ama negatif çıktı tabii ki moralimi bozmadim 9.gün bugün salı günü asıl test günüm

Senin sonuç ne zamandı ben bugun değişik şeyler hissedip test aldım dayanamadım ama negatif çıktı tabii ki moralimi bozmadim 9.gün bugün salı günü asıl test günüm
Canım benim testimide aslında yarın ama ben perşembe yaptım o gün 2 test pozitif ti ertesi günde kan tahlili yaptırdık çok güzel çıktı

Hissetmiyorum test yapmaya da korkuyorum olumsuz çıkacak diye ama 6. Gün rahatsızlanınca hastanede test yapıldı 13.45 çıktı suanki durum ne yükseldi mi bilmiyorum
Oooo hadi hayırlısı:) inşaAllah değerin yükselmiştir ki bence yükselmiştir 6.günde o sayı......benim ilk negatifti 12.günde 2.6 ydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…