amin inşaAllah bendede aynı şeyler var leke felan yok normal gündelik hayata devam ediyorum sanki hiç bişey yokmuş gibi son 2 kızlarMerhaba ben de bu ay yaptırdım 3.gün embriyosu diyorlar ama okuduğum kadarıyla 2.gün oluyor perşembe toplandı cumartesi transver yapıldı şuanda 8.günüm sanki ara ara adet olacakmışım gibi oluyor ama geçiyor dün çok baş ağrım oldu,ilaçlardan estrofem günde 3defa ve jel günde iki defa kullanıyorum şuanda kadar tahlil yapmadım ama çok merak ediyorum eşim iZin vermiyor az kaldı diyor ama ben hiç bir değişiklik hissetmiyorum
Hiç kanama veya leke gelmedi şükür inşallah hepimize allah evlat sevgisini tatdırır allah hepimize yardım etsin
SiZ hiç test yaptırdınızmı 12 gün Bekliyorsun ben çok sitreslemdim bugun sanki alt yanıma bıçaklar saplanıyor.amin inşaAllah bendede aynı şeyler var leke felan yok normal gündelik hayata devam ediyorum sanki hiç bişey yokmuş gibi son 2 kızlar
Dün eczaneden test aldım ama negatif çıktı ama çok oralı olmadım daha var 3 günüm dedimSiZ hiç test yaptırdınızmı 12 gün Bekliyorsun ben çok sitreslemdim bugun sanki alt yanıma bıçaklar saplanıyor.
Oooo hadi hayırlısı:) inşaAllah değerin yükselmiştir ki bence yükselmiştir 6.günde o sayı......benim ilk negatifti 12.günde 2.6 ydi
Kaçıncı günün dü lütfen cvp yaz burayaInş kan verdim şimdi. Hayatımın hiç geçmeyen 1 saati. Hiç geçmez mi zaman ya. Inş Allah im en kısa zamanda sana da bana da yaşatır annelik duygusunu
Hadi bizde meraklandik şimdi hemen yaz bizede :)Kaçıncı günün dü lütfen cvp yaz buraya
Kaçıncı günün dü lütfen cvp yaz buraya
Hadi bizde meraklandik şimdi hemen yaz bizede :)
11. Gün 93.47 çıktı Allah im devamını getirir i ns. Acildeki dr hayırlı olsun dedi ama kendi dr um söyleye ne kadar için rahat etmiyecek
Aaaaaaaaa avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum
İşte buuuuuBi de beni görün misafir var diye bağıramıyorum
İşte buuuuuhayırlı olsuuuuuun
Hoşgeldin inşallah pozitif olur.yeni yıl Yen'i bebek olsun hepimize sen de ne gibi belirtiler var yazarmısın benim ara ara sancılarım oluyor sonra geçiyor Şen'de anlatırmısınBenim test günüm 3 ocak
Benim ilkinde vardı soğuk algınlığı zorlanmistim dikkat et oksururken hapşırirken korkardim ama öyle bişey yokmuş ilk 2 3 gün baya bi dinlen hatta imkanin varsa lavaboya kalk sadece ama sonrası normale dön kan akışını yavaşlatma kan akışı bebeğin tutunmasini sağlarmış devamli hareket et yükseğe uzanmaktan kaçın hayırlı olsun hepimiz için de hayırlısı olsun inşaAllahBenim dun oldu transfer dunden beri dinleniyorum kasık ağrılarım var transferden beri ucukladım soguk algınlıgım ve yorgunluk var
Hayırlısı bakalım
Selenay bir de ne gibi belirtilerin vardı yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?