Aralık tüp bebek sonuçu

Merhaba ben de bu ay yaptırdım 3.gün embriyosu diyorlar ama okuduğum kadarıyla 2.gün oluyor perşembe toplandı cumartesi transver yapıldı şuanda 8.günüm sanki ara ara adet olacakmışım gibi oluyor ama geçiyor dün çok baş ağrım oldu,ilaçlardan estrofem günde 3defa ve jel günde iki defa kullanıyorum şuanda kadar tahlil yapmadım ama çok merak ediyorum eşim iZin vermiyor az kaldı diyor ama ben hiç bir değişiklik hissetmiyorum
Hiç kanama veya leke gelmedi şükür inşallah hepimize allah evlat sevgisini tatdırır allah hepimize yardım etsin

amin inşaAllah bendede aynı şeyler var leke felan yok normal gündelik hayata devam ediyorum sanki hiç bişey yokmuş gibi son 2 kızlar

Benim dun oldu transfer dunden beri dinleniyorum kasık ağrılarım var transferden beri ucukladım soguk algınlıgım ve yorgunluk var

Hayırlısı bakalım
Benim ilkinde vardı soğuk algınlığı zorlanmistim dikkat et oksururken hapşırirken korkardim ama öyle bişey yokmuş ilk 2 3 gün baya bi dinlen hatta imkanin varsa lavaboya kalk sadece ama sonrası normale dön kan akışını yavaşlatma kan akışı bebeğin tutunmasini sağlarmış devamli hareket et yükseğe uzanmaktan kaçın hayırlı olsun hepimiz için de hayırlısı olsun inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…