Can'ın senin yarin dimi sonuc ? Benimde salı gubu rest günüm 9. Gub normal test negatif cikti 5. Gun embriyosu bakalım sabah ıdrar Yapicam yine 11. Gun varsa çıkar artık bakalım çıkmazsa salo yine de kan vericem çıkarsa yarin ıdrar da direk kana gidicem :) dua edelim birbirimize seni. Transfer ne zmndiAyyyy kızlar beni heyecan basmaya başladı hatta bi sigara bile yaktim şimdi
Benimde salı günü testimCan'ın senin yarin dimi sonuc ? Benimde salı gubu rest günüm 9. Gub normal test negatif cikti 5. Gun embriyosu bakalım sabah ıdrar Yapicam yine 11. Gun varsa çıkar artık bakalım çıkmazsa salo yine de kan vericem çıkarsa yarin ıdrar da direk kana gidicem :) dua edelim birbirimize seni. Transfer ne zmndi
İdrara pek güvenme yanıltıyor çünkü iyisimi salı yı bekle tevekkül iyidirBenimde salı günü testim
HayırKızlar 12.gün tahlil için hastanenize herhangi bi ücret ödüyormusunuz
Sabah inşaAllah heyecanla bekliyorumAsena naptın test yaptırdınızmı
Öncelikle prospektusleri yirtip at hiç okuma çünkü insanı korkutuyor onlar ben öyle yapıyorum Dr faydasız bişeyi neden versin helede bizim gibi hastalara baş ağrısına gelince bendede oluyor stresten sanırım Dr. A sor sadece minoset içilir diye biliyorum aynen bende regl olacak gibi ağrı oluyor ama geçiyor bu iyi biseydir inşallah ve hiç lekelenme olmadı çok şükür insalla buda iyi biseydir sabah ola hayrola bakalım be çıkacakNasılsınız kızlar, iyiki sizler varmışsınız valla beklemek kadar zor bişey yokmuş, ya şu baş ağrısı beni delirtiyor bir gün yoksa diğer gün mutlaka var, bugun 9. Günüm daha hiç test yapmadım dua ediyorum. Lakin adet olacak gibi bir ağrı oluyor akşam başlıyor sabaha kadar,şimdi yine başladı fakat lekelenmem yok, acaba diyorum ilaçlar olmamı engelliyormu estrofem içiyorum içeriğini okudum menopoza giren hastalara hasta olsun diye de verirlermiş.
Benimde 9.günde negatif çıkmıştıKızlar nerdesiniz hiç cvp yok ben dayanamadım idrar da test yaptım negatif çıktı bugun 9. Gün
Ay bende çığlık attım resmen allah bana da nasip eder inşallah çok çok çok sevindim benim evde misafirim var kız ne oldu diyorlar ayyy bu mutluluğu inşallah ben sizlere de verebilirimÇok şükür kızlar 73.30 çıktı pozitif
Çok şükür kızlar 73.30 çıktı pozitif[/QUOTEasena sen iğnemi kullanıyordun
Asena sen iğnemi kullanıyordunÇok şükür kızlar 73.30 çıktı pozitif
Hayır iğne değil Protestan hap ama alttan kullandim birde estrofem kullanıyorumAsena sen iğnemi kullanıyordun
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah.Çok şükür kızlar 73.30 çıktı pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?