Aralık tüp bebek sonuçu

Ayyyy kızlar beni heyecan basmaya başladı hatta bi sigara bile yaktim şimdi
Can'ın senin yarin dimi sonuc ? Benimde salı gubu rest günüm 9. Gub normal test negatif cikti 5. Gun embriyosu bakalım sabah ıdrar Yapicam yine 11. Gun varsa çıkar artık bakalım çıkmazsa salo yine de kan vericem çıkarsa yarin ıdrar da direk kana gidicem :) dua edelim birbirimize seni. Transfer ne zmndi

Benimde salı günü testim

Nasılsınız kızlar, iyiki sizler varmışsınız valla beklemek kadar zor bişey yokmuş, ya şu baş ağrısı beni delirtiyor bir gün yoksa diğer gün mutlaka var, bugun 9. Günüm daha hiç test yapmadım dua ediyorum. Lakin adet olacak gibi bir ağrı oluyor akşam başlıyor sabaha kadar,şimdi yine başladı fakat lekelenmem yok, acaba diyorum ilaçlar olmamı engelliyormu estrofem içiyorum içeriğini okudum menopoza giren hastalara hasta olsun diye de verirlermiş.

Öncelikle prospektusleri yirtip at hiç okuma çünkü insanı korkutuyor onlar ben öyle yapıyorum Dr faydasız bişeyi neden versin helede bizim gibi hastalara baş ağrısına gelince bendede oluyor stresten sanırım Dr. A sor sadece minoset içilir diye biliyorum aynen bende regl olacak gibi ağrı oluyor ama geçiyor bu iyi biseydir inşallah ve hiç lekelenme olmadı çok şükür insalla buda iyi biseydir sabah ola hayrola bakalım be çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…