Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet ablacım mutluyum ama hastalıklı gibiyimm

sorma ablam allahtan pıtpıtpıt videosu var

kız benimki daha çok armut gibi

oofff offff nasıl gecicek bilmiyom bebde videosuna bakıp bakıp duruyom

kuzu yaa bizede doktor ekşıın serbest dedi deee bende yemiyor malesef şu 3 ay herüfe 9 metre 15 cm barajını koydum yaklasamıyor

yok canım tam taşınma denmez bu ev dükkanın üst katında
orayı tutmasındaki sebep ona yakın olıyım diye akşamları yazın orda kalırsın bende yanına gelirim diyo

canım nice senelere
evet yaza biraz zor olcak sizin için ama olsun katlanılır

benim kide şişkinlikten galiba ya ,

canım ben 6. Haftam dolmak üzereyken bir gittim birde 8. Haftamda alttan muayene olmadım hiç....
Canm sağol bende alttan muayene olmadım en son 5 haftalıkken gittim kaldığımız yerinde hastanesi bile sağlık ocağı gibi acaba ne zaman gitsem canım ????????????????

yok canım tam taşınma denmez bu ev dükkanın üst katında
orayı tutmasındaki sebep ona yakın olıyım diye akşamları yazın orda kalırsın bende yanına gelirim diyo

anladım ablacım iyi işte senin için bir telaş olur şimdi sonrasında da kocanla yakın yakın oturursunuz :)) yeter bunca yıllık ayrılık

Kbracım doğum günün kutlu olsun geçti bir kaç diye hatırlıyorum sankii ama olsun başbaşa kutlarsınız inşallah..

fulyacım maşalah senin fasülyene de armut kesene de benimkide armut tipliydi seninde oğlan gelecek heralde

Eki Görüntüle 673295

işte benim minnak fasulyeeemmmmm

maşallah senin küççük fasulyene canım benimkine göre senin kide patlıcan yolunda armut kesesini sevdiğim
kuzu yaa bizede doktor ekşıın serbest dedi deee bende yemiyor malesef şu 3 ay herüfe 9 metre 15 cm barajını koydum yaklasamıyor

bize doktor yapabilirsiniz ama en küçük arı sızın olursa 3 ay yok dedi ama ben zaten her gün fitille hevesimi alıyom :120::120::120:biraz daha müsade istedim heriften
Canm sağol bende alttan muayene olmadım en son 5 haftalıkken gittim kaldığımız yerinde hastanesi bile sağlık ocağı gibi acaba ne zaman gitsem canım ????????????????

canım bence 7. haftanın içinde gidip kalp atışlarını duyabilirsin ......

Allah iyiliğini versin yaa

teşekkür ederim kızçelerrrr güzel dilek ve tebrikleriniz için

küboşum doğum günün kutlu olsun tatlımmmmmm

didoşummm valla herkesin içinden geçen erkek ama Rabbim ruhen bedenen sağlıklı versinde kız erkek farketmez hepimiz için ama kesemizin benzemesine sevinmedim değil hani

iremiommmmmmm canımmmmmmmmmm bizde seni yeriz kiiiiii kız seraptan hbr varmı yaaa nasıl geçtimi bulantısı fln :44::44::44::44:

fatmikimmm bebekimmm gelmiş anneciğin kardeşinnn gözün aydın evinde azbuçuk temizlenmiş içinde rahat etmiştir kuzum benimmmm bu arada bende kocamı özledim yaaaa ama accuk daha idare etmek gerek 1 ay sonra inşallah

ablişkom videoyu yüklemeyi bedne istedim fakat pc ye atınca program istiyo bi formül bulunca atarım zaten 5-6 saniye ama nasıl güzel bi duygu rabbim tez zamanda nerede istyen dileyen varsa nasip etsin inşallahhh

annelik böyle birşey işte canım fedakarlık hamile kalmamızla birlikte başlıyor onlar iyi saglıklı olsunda gerisi boşrabbim dayanma gücü versin

HAKLISIN CANIM NORMALDE KÜÇÜK FİTİLLERİ DUYSAM GÖZLERİM DÖNÜYODU, ŞİMDİ HERŞEY GÜZEL GİDİYO NORMALDE ÇOK RAHATSIZ ETMİYODA DÖKÜNTÜSÜ OLUNCA HİSSİ KÖTÜ OLUYO, BU SON PARTİM OLUR DEVAM ETMEM UMARIM

tesekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…