- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.101
evet ablacım mutluyum ama hastalıklı gibiyimm
sorma ablam allahtan pıtpıtpıt videosu var
kız benimki daha çok armut gibi
oofff offff nasıl gecicek bilmiyom bebde videosuna bakıp bakıp duruyom
tşekkür ederim abla..
yeni ev niye tuttu eşinn taşınacak mısınız?
maşallah senin fasülyenin canımm ne mutlu sana :) 30 nisan çook geç yaa hstene imkanlarınız daha ferah olsa da arada bir kere daha grmeye gidebilsen. :) Ben ne zaman gitcem bi daha sormadım doktora o da söylemedicuma günü üçlü test sonuçlarım çıkacak o zaman sorarım ne zaman geleyim diye o da büyük ihtimal 30 nisanda gel der birlikte gün sayarız artık
dün hava harikaydı ama o kadarcık sıcakta bile bana fenalık geldi yaza koca göbeğimle napıcm nasıl nefes alıcm bilmiyorumhaftasonu bende eve cakıldım misafir temizlik derken bosa gitti ama bugün doğumgünüm kızcemı anneme bırakıp kocişle yemege gidecegz tabi bir aksilik çıkmazsa
kuzu yaa bizede doktor ekşıın serbest dedi deee bende yemiyor malesef şu 3 ay herüfe 9 metre 15 cm barajını koydum yaklasamıyor
canım nice senelere
evet yaza biraz zor olcak sizin için ama olsun katlanılır
doktor bize bişi demedi ama kocam yaklaşmıyor hala korkudan 3 ay geçmeden ekşın yok
Canm sağol bende alttan muayene olmadım en son 5 haftalıkken gittim kaldığımız yerinde hastanesi bile sağlık ocağı gibi acaba ne zaman gitsem canım ????????????????benim kide şişkinlikten galiba ya ,
canım ben 6. Haftam dolmak üzereyken bir gittim birde 8. Haftamda alttan muayene olmadım hiç....
yok canım tam taşınma denmez bu ev dükkanın üst katında
orayı tutmasındaki sebep ona yakın olıyım diye akşamları yazın orda kalırsın bende yanına gelirim diyo
saolasn cnm benımnice senelere kübrammmm
canım nice senelere
evet yaza biraz zor olcak sizin için ama olsun katlanılır
sonra göbüş büyüynce de anormal şekillere giriliyor eksın için
kuzu yaa bizede doktor ekşıın serbest dedi deee bende yemiyor malesef şu 3 ay herüfe 9 metre 15 cm barajını koydum yaklasamıyor
Canm sağol bende alttan muayene olmadım en son 5 haftalıkken gittim kaldığımız yerinde hastanesi bile sağlık ocağı gibi acaba ne zaman gitsem canım ????????????????
maşallah senin küççük fasulyenecanım benimkine göre senin kide patlıcan yolunda armut kesesini sevdiğim
bize doktor yapabilirsiniz ama en küçük arı sızın olursa 3 ay yok dediama ben zaten her gün fitille hevesimi alıyom :120::120::120:biraz daha müsade istedim heriften
canım bence 7. haftanın içinde gidip kalp atışlarını duyabilirsin ......
Allah iyiliğini versin yaa
bıktım inan kübüş ya ama bebişim için dayanıyom arada döküntüsü de oluyo işim zorlaşıyo :106::106::106:
annelik böyle birşey işte canım fedakarlık hamile kalmamızla birlikte başlıyor onlar iyi saglıklı olsunda gerisi boşrabbim dayanma gücü versin
teşekkür ederim kızçelerrrr güzel dilek ve tebrikleriniz için
küboşum doğum günün kutlu olsun tatlımmmmmm
didoşummm valla herkesin içinden geçen erkek ama Rabbim ruhen bedenen sağlıklı versinde kız erkek farketmez hepimiz içinama kesemizin benzemesine sevinmedim değil hani
iremiommmmmmm canımmmmmmmmmm bizde seni yeriz kiiiiiikız seraptan hbr varmı yaaa nasıl geçtimi bulantısı fln :44::44::44::44:
fatmikimmm bebekimmm gelmiş anneciğin kardeşinnn gözün aydın evinde azbuçuk temizlenmiş içinde rahat etmiştir kuzum benimmmm bu arada bende kocamı özledim yaaaaama accuk daha idare etmek gerek 1 ay sonra inşallah
ablişkom videoyu yüklemeyi bedne istedim fakat pc ye atınca program istiyo bi formül bulunca atarım zaten 5-6 saniye ama nasıl güzel bi duygu rabbim tez zamanda nerede istyen dileyen varsa nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?