- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.521
kadroya geçmek de nasip olur inşallah canım
canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsınız göz çok önemli ben bilirim
benim oğlumda yüzde 30 görüyo yani yüzde 70 kör bizimkinide ameliyat edicekler ama yaza
tekrardan geçmiş olsun canım
kızlar ben yarın gelemiyebilirim doktor randevum var yumoşlara bakıcak büyüme
olduysa çatlatma iğnesi yapılcak inşallah yumoş olmuştur dua edin bana ızlar çok ihtiyacım var
biliyosunuz bu son denemem
kızlar ben yarın gelemiyebilirim doktor randevum var yumoşlara bakıcak büyüme
olduysa çatlatma iğnesi yapılcak inşallah yumoş olmuştur dua edin bana ızlar çok ihtiyacım var
biliyosunuz bu son denemem
akşam menülerini alalım lütfen?????
biz anama gidicüüüükkkkkkk
bizi de kaynanam yemeğe çağırdı ama eşim 10 da çıkıyo bugün işten. ben şimdi gitsem 10 a kadar onu beklemem gerekecek... ve benim çok uykum var belim ve başım çok fena ağrıyo.. tek ilacım uyku.. orda da uyurum ama eşim gelince kalkıp eve gitmek zor gelir bu sefer uykulu uykulu... en iyisi gitmemek.. evde mantar tavuk sote yapsam diyorum...bir de yayla çorbası...
günaydınnnnnn
herkese günaydın
bugün ilk ben geldim
günaydınnnnnn
günaydın güzel annişler:)) hamilelik nasıl geçiyor bakalım bulantı kusmalar başladımı :)
günaydınlar hanımlar ve tabiki de küçük beyler ve küçük hanımlar
iyimisin fulim bugün?hoşgeldin ablişkoooooo nasılsınnnnn ne zaman gitcen draaaaa yada gittin mi benim kafa bi dünyaaaa
günaydın kızçemmm nassıınnnn
günaydınnnnn oğlan anası iy gidiyo işte arada bzi böllleeeyapıo ama iyi sen nasılsınnn
gügügügügügügügügügüüüünayydııınnnnnnnnnnnnn fitoşummmmmmmmmmmm ve dediğin gibi bayanlar baylarrrrr
Herkeslereee günaydınnnlarr nasılsınızzz?? minik kuzular ne yapyıorlar?
sevocum seninde oğlanla benim oğlan arasında 1 hafta varmış yaa ben seni daha eski hamiş sanıyodumismini ne koyacaksınız siz?
günaydın güzel annişler:)) hamilelik nasıl geçiyor bakalım bulantı kusmalar başladımı :)
iyimisin fulim bugün?
kız senin de oğlun olcak ha benim içime öyle doğuyo...
didoşum günaydın size de....
hareketlerini hissetmeye başladın mı didoş?
ha bir de isim konusunu hiç konuşmadık... fikir verelim birbirimize.
biz erkek olursa alp düşünüyoruz da...
kız bulamadık.... dr. da kıza benzetti...
bir tek ''eylül'' sevdim.
fikirlerinize açığım...
Herkeslereee günaydınnnlarr nasılsınızzz?? minik kuzular ne yapyıorlar?
sevocum seninde oğlanla benim oğlan arasında 1 hafta varmış yaa ben seni daha eski hamiş sanıyodumismini ne koyacaksınız siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?