Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar ben yarın gelemiyebilirim doktor randevum var yumoşlara bakıcak büyüme
olduysa çatlatma iğnesi yapılcak inşallah yumoş olmuştur dua edin bana ızlar çok ihtiyacım var
biliyosunuz bu son denemem

çok saol ablacım göz önemli tabi rabbim dermansız dert vermesin bunuda atlatıcaz inşallahhh

kızlar ben yarın gelemiyebilirim doktor randevum var yumoşlara bakıcak büyüme
olduysa çatlatma iğnesi yapılcak inşallah yumoş olmuştur dua edin bana ızlar çok ihtiyacım var
biliyosunuz bu son denemem

ablam güzel haberlerle gel inşallahhhhhh

biz anama gidicüüüükkkkkkk

bizi de kaynanam yemeğe çağırdı ama eşim 10 da çıkıyo bugün işten. ben şimdi gitsem 10 a kadar onu beklemem gerekecek... ve benim çok uykum var belim ve başım çok fena ağrıyo.. tek ilacım uyku.. orda da uyurum ama eşim gelince kalkıp eve gitmek zor gelir bu sefer uykulu uykulu... en iyisi gitmemek.. evde mantar tavuk sote yapsam diyorum...bir de yayla çorbası...

bencede öyleyse gitme kuzum menün çok güzel yapta afiyetle ye sonrada güzlce uyu dinlen kuzucunlaaaa

herkese günaydın
bugün ilk ben geldim

hoşgeldin ablişkoooooo nasılsınnnnn ne zaman gitcen draaaaa yada gittin mi benim kafa bi dünyaaaa

günaydın kızçemmm nassıınnnn

günaydın güzel annişler:)) hamilelik nasıl geçiyor bakalım bulantı kusmalar başladımı :)

günaydınnnnn oğlan anası iy gidiyo işte arada bzi böllleee yapıo ama iyi sen nasılsınnn

günaydınlar hanımlar ve tabiki de küçük beyler ve küçük hanımlar

gügügügügügügügügügüüüünayydııınnnnnnnnnnnnn fitoşummmmmmmmmmmm ve dediğin gibi bayanlar baylarrrrr

Herkeslereee günaydınnnlarr nasılsınızzz?? minik kuzular ne yapyıorlar?

sevocum seninde oğlanla benim oğlan arasında 1 hafta varmış yaa ben seni daha eski hamiş sanıyodum ismini ne koyacaksınız siz?

iyimisin fulim bugün?
kız senin de oğlun olcak ha benim içime öyle doğuyo...

sevocum seninde oğlanla benim oğlan arasında 1 hafta varmış yaa ben seni daha eski hamiş sanıyodum ismini ne koyacaksınız siz?

didoşum günaydın size de....
hareketlerini hissetmeye başladın mı didoş?
ha bir de isim konusunu hiç konuşmadık... fikir verelim birbirimize.
biz erkek olursa alp düşünüyoruz da...
kız bulamadık.... dr. da kıza benzetti...
bir tek ''eylül'' sevdim.
fikirlerinize açığım...

günaydın güzel annişler:)) hamilelik nasıl geçiyor bakalım bulantı kusmalar başladımı :)

GÜNAYDIN CANIM SANADA , YA BULANTI DEĞİL BİŞEY YOK BENDE , ACABA BENDEN RAHAT HAMİLELİK GEÇİREN VAR MI DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM

GÜNAYDIN KIZLAR VE FULİMMM NASSIN BEBEKİM

ufak ufak hareketler hissediyorum canım ama çoğunlukta uyuyo sanırım benimki :)

bizimde kız olursa isim belliydi ama tersi oldu :) kız olursa esen, ya da eylül esen koymayı düşünüyorduk. oğlumuza da çeşitli isimler düşünmüştük ama dede baskısı galip geldi hasan umut olacak. ege ya egehan koymayı istiyordum içimde kaldı

tatlım biz çınar koymaya karar verdik ama benim aklımın bi köşesinde görkem ismi yinede kararsızım ama galiba çınar olacak seninki ne kız erkek ? siz ne isim düşündünüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…