Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızz fitoşş her şeyden geri kalmışsınn :))) katiplik için geçen hafta klavye sınavı vardı onu geçtim bu hafta da yani yarın mülakat var canım onu konuşuyoruz :))

kız benim niye haberim yok sınava girdiğini biliyodum da geçtiğinden haberim yok....
ben hastanelerdeyken mi konuştunuz bunları???? aaaaaaa ne ayıp hemde bensiz.....
ama çok sevindim cnm adına. inşallah olur da sende kurtulursun evde oturmaktan...
''yaz kızım'' olcan ha

annawww ölen ölmeyen herkes kayınpeder adı koyacak burda anlaşılan kız fitoş son tespite bayıldım yaz kızım didoşşşş

bu hafta pek aktif olamadın ya canım ondandır pazartesi konuşmuştuk kızlarla ondan kaçırmışsınn cık cık cık cıkk cıkk insan bi geçmişi okur dimiii

aynen öyle canım yaa artık para kazanmak istiyorumm hem masraflarımız da arttı hem de eski günlerdeki gibi paramı alıp alışverişe çıkmak istiyorum

evet ister istemez alıştık erkek fikrine ama kız olursada üzülmeyiz nihayetinde ilk bebek

hımmm o zaman senin daha dikkatli giyinmen lazım bebeğim bulursun bi çaresini fatmikimin de dediği gibi bi gömlekle hallediverirsin güpgüzel geçsin inşallah mulakatınnnnn yaz kızım didoşşşşşşş olasınnnnn

[video=youtube;etP8eQwzySw]http://www.youtube.com/watch?v=etP8eQwzySw[/video]

ya siz beni neden ağlatıyonuz ki alla allaaaa yaaaaaa

evet canım ondandır ama siz de beni hiç düşünmüyonuz ki.. ben yokken kaynatmışınız da kaynatmışınız.. nasıl okuyayım hepsini.. hiç demiyonuz şimdi fitoş gelcek nasıl okucak bu kadar,zaten kızın gözleri bozuk,ekrana baka baka daha kötü olur... aaaaaaa
siz de canım yani çok ayıp.. bi daha olmasın....

kızzzzzzzzzzzzz Allah seni mutlu etsin emiii :))

aminnnnnnnn canım benim... Allah cümlemizi çok çok çoooooookkkkk mutlu etsin inşallah....

teşekkür ederim fulimmm inşallah güzel haberler getiririm sizlere dee o zaman yaz kızım didoş topiğinn espirisi olacak. bende yaz oğlum diyecemm

hehe bu dolaşıyo heryerde 550 euroymuş cnmmm
buralarda yok ya.... keşke olsa... 3 tane bebek arabası alınır o paraya be...
ama kaynım görse bunu alır heeeeee...
çünkü araba tutkunu adam... göstersemmi ne yapsam
güzelmişşşş :)) eşine söyle hemen şimdiden sipariş versin
bir de bisikletli olanı var bunun anne arkada bisiklet sürüyo bebek önünde :))

evet onu da gördüm ama bu çok hoşuma gitti...
düşünsene didoş burayı biliyosun,kimsede yoktur böyle şey,yolda gidiyoruz bebişimle,herkes döner döner bakar....

ay walla canımm aaa "o arabalı kadınn" derler seni gördükçee

göster belkim alır amcası eheheheheheh benimde eşim tutkunu o göstermişti banda al dedim bende bakıo yüzüme ciddimisin die dedim delirme nerden bulcanda alıcan ben baska beğendim onu alıcam kısmetse

göster belkim alır amcası eheheheheheh benimde eşim tutkunu o göstermişti banda al dedim bende bakıo yüzüme ciddimisin die dedim delirme nerden bulcanda alıcan ben baska beğendim onu alıcam kısmetse

bana da göster kız beğendiğini bizim de artık fikir sahibi olmamız lazımm

ay walla canımm aaa "o arabalı kadınn" derler seni gördükçee

bi gören bi daha unutmaz...

dediğin gibi bulursa alır.....
bende yüksek bi araba istiyom yaaa.. çocuğum yere yakın olmasın bana yakın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…