- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.601
ayy canım benim yaa tabiki eşinin içinde o ukte kalmıştırr illa ki ve çok da iyi bir baba olacaktır. Allah rahmet eylesin tüm ölmüşlerimizee bizlere ve evlatlarımıza kocalarımıza da uzun ömürler versinn
kızz fitoşş her şeyden geri kalmışsınn :))) katiplik için geçen hafta klavye sınavı vardı onu geçtim bu hafta da yani yarın mülakat var canım onu konuşuyoruz :))
annawww ölen ölmeyen herkes kayınpeder adı koyacak burda anlaşılankız fitoş son tespite bayıldım yaz kızım didoşşşş
kız benim niye haberim yok sınava girdiğini biliyodum da geçtiğinden haberim yok....
ben hastanelerdeyken mi konuştunuz bunları???? aaaaaaa ne ayıp hemde bensiz.....
ama çok sevindim cnm adına. inşallah olur da sende kurtulursun evde oturmaktan...
''yaz kızım'' olcan ha
evetyaz kızım didoş......
işte bu da didoş:):126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:
öyle tabi kuzum kızı erkeği yok ama erkeğe çok fazla odaklandık bakalım ne olacak
neden saklamaya çalışacaksın ki sen hamişsin dezavantaj mı olur canımcım
bi bol gömlek işini görür aslında tunik tarzı hamile gibi olanlar değil normal gömlek ama 1 beden büyük
geldim fitoşummmm geldimm :)
fulicim evet zaten bayanlara evlenip gidiyolar evliller çocuk yapıyo izne ayrılıyo diye olumsuz bakıyorlar o yüzden hamile olduğumu anlamamaları gerekiyor malesef kii...
sizler hala isim muhabbeti yapıyorsunuzz :) Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasınn düşüncesi bile ne kadar zor geliyorr
eşin oğlan bebek istiyordur baba sevgisi görmeyenlerde bu oluyor sanırım benim eşim hep erkek bebekle hayal kurmuş bu güne kadar tabi kızı erkeği yok bu işin hayırlısı ve sağlıklısı olsunda kendi babası olmadığı için erkek evlada babalık yapmak istiyor
allah rahmet eylesin bu arada kayınpederlerimize
[video=youtube;etP8eQwzySw]http://www.youtube.com/watch?v=etP8eQwzySw[/video]
evet canım ondandır ama siz de beni hiç düşünmüyonuz ki.. ben yokken kaynatmışınız da kaynatmışınız.. nasıl okuyayım hepsini.. hiç demiyonuz şimdi fitoş gelcek nasıl okucak bu kadar,zaten kızın gözleri bozuk,ekrana baka baka daha kötü olur... aaaaaaabu hafta pek aktif olamadın ya canım ondandır pazartesi konuşmuştuk kızlarla ondan kaçırmışsınn cık cık cık cıkk cıkk insan bi geçmişi okur dimiii
aynen öyle canım yaa artık para kazanmak istiyorumm hem masraflarımız da arttı hem de eski günlerdeki gibi paramı alıp alışverişe çıkmak istiyorum
kızzzzzzzzzzzzzAllah seni mutlu etsin emiii :))
evet ister istemez alıştık erkek fikrine ama kız olursada üzülmeyiz nihayetinde ilk bebek
hımmm o zaman senin daha dikkatli giyinmen lazım bebeğim bulursun bi çaresini fatmikimin de dediği gibi bi gömlekle hallediverirsin güpgüzel geçsin inşallah mulakatınnnnn yaz kızım didoşşşşşşş olasınnnnn
ya siz beni neden ağlatıyonuz ki alla allaaaa yaaaaaa
buralarda yok ya.... keşke olsa... 3 tane bebek arabası alınır o paraya be...hehe bu dolaşıyo heryerde 550 euroymuş cnmmm
güzelmişşşş :)) eşine söyle hemen şimdiden sipariş versin
bir de bisikletli olanı var bunun anne arkada bisiklet sürüyo bebek önünde :))
buralarda yok ya.... keşke olsa... 3 tane bebek arabası alınır o paraya be...
ama kaynım görse bunu alır heeeeee...
çünkü araba tutkunu adam... göstersemmi ne yapsam
evet onu da gördüm ama bu çok hoşuma gitti...
düşünsene didoş burayı biliyosun,kimsede yoktur böyle şey,yolda gidiyoruz bebişimle,herkes döner döner bakar....
buralarda yok ya.... keşke olsa... 3 tane bebek arabası alınır o paraya be...
ama kaynım görse bunu alır heeeeee...
çünkü araba tutkunu adam... göstersemmi ne yapsam
evet onu da gördüm ama bu çok hoşuma gitti...
düşünsene didoş burayı biliyosun,kimsede yoktur böyle şey,yolda gidiyoruz bebişimle,herkes döner döner bakar....
göster belkim alır amcası eheheheheheh benimde eşim tutkunu o göstermişti banda al dedim bende bakıo yüzüme ciddimisin die dedim delirme nerden bulcanda alıcanben baska beğendim onu alıcam kısmetse
ay walla canımm aaa "o arabalı kadınn" derler seni gördükçee
göster belkim alır amcası eheheheheheh benimde eşim tutkunu o göstermişti banda al dedim bende bakıo yüzüme ciddimisin die dedim delirme nerden bulcanda alıcanben baska beğendim onu alıcam kısmetse
bana da göster kız beğendiğini bizim de artık fikir sahibi olmamız lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?