- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.621
bi gören bi daha unutmaz...
dediğin gibi bulursa alır.....
bende yüksek bi araba istiyom yaaa.. çocuğum yere yakın olmasın bana yakın olsun...
yüksek araba hımmm hiç öyle düşünmemiştim o da iyi bir düşünce dikkat etmek lazım alırken..
kızlar bana müsadee biraz uzanacağım eşim gelince de pazara gideceğizz dinleneyim . haftasonu gelme fırsatım olursa gelirim sizlere haber veriirim.
hepinize iyi haftasonları diliyorumm.. hülya abla da inşalah güzel haberlerle gelirr
hoşçakalınn
Pazara gidiorum kızlar canı birşey isteyen var mı? Bakalım neler çıkmış:)
hımmmmm çok güzelmiş.. bak bende düşünebilirim bunu...bak buuu [video=youtube;su_QG_3axeg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=su_QG_3axeg[/video]
yüksek araba hımmm hiç öyle düşünmemiştim o da iyi bir düşünce dikkat etmek lazım alırken..
kızlar bana müsadee biraz uzanacağım eşim gelince de pazara gideceğizz dinleneyim . haftasonu gelme fırsatım olursa gelirim sizlere haber veriirim.
hepinize iyi haftasonları diliyorumm.. hülya abla da inşalah güzel haberlerle gelirr
hoşçakalınn
İnşallah kabul olur dualarımız kızlar. Ben de Umut, Diar ve Hülya için okudum. Allahım yüzlerine gülsün hepiciğinin inşallah.
bizim selaya daha var ama madem öyle bende gülcanı aldım bebişlerr
önemli not kızlar gülcan dedim ama şimdi dışarı çıkıcam sela ile ezanı kaçırırsam üzülürüm o yüzden biri daha alsın gülcanı ben okursam genel okuyimmmmm olur mu
tamam o zaman gülcanı ben alıyorum
kızlar bugun girememiştim şimdi okudum . Teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun hakkınızı helal edinallah kabul ederse bende okudum ....
kızlar ben geldim
doktorum çok güzel şeyler söyledi sağ tarafta 4 yumoş var ama ikitanesi büyük
biri 23mm diğeri 21mm sol tarafta 3 yumoş var ununda biri 23 mm diğeri 19 mm olmuş
çok güzel dedi hemen 10000mg çatlatma iğnesi yapıldı ve günde 2 tane sabah akşam progestan verdi
inşallah bu ay bebiş gelicek dedi 15 gün sonra inşallah kırmızılar gelmezse gebelik tetsi yap beni ara dedi
kızlar inşallah bu ay olur bana dua edin
kızlar bugun girememiştim şimdi okudum . Teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun hakkınızı helal edin
günaydınlar kızlar.........
ablaaaa duamızda olmazmısınnnnn hiiççç inşaaalllah güzel hbrlerini alıp halayını cekicezzzz
gülcanım ne demek bitanemmm ne hakkımız var ki helal olsun...
kızlar ben geldim
doktorum çok güzel şeyler söyledi sağ tarafta 4 yumoş var ama ikitanesi büyük
biri 23mm diğeri 21mm sol tarafta 3 yumoş var ununda biri 23 mm diğeri 19 mm olmuş
çok güzel dedi hemen 10000mg çatlatma iğnesi yapıldı ve günde 2 tane sabah akşam progestan verdi
inşallah bu ay bebiş gelicek dedi 15 gün sonra inşallah kırmızılar gelmezse gebelik tetsi yap beni ara dedi
kızlar inşallah bu ay olur bana dua edin
Fulyacım, malesef pek yaz meyvesi göremedim. Yani herşey var da daha yaz meyvesi değiller, hormonlular bence. Kibrit kutusu kadar bir paket erik 57 tl. Ben de sadece elma ve muz aldım. Bir de çilek. Kızlarım çok istedi, ikna edemedim bir türlü. Baktım melül melül çilek sergilerine bakıyorlar aldım ne yapayım. Ama çok güzel taze çalı fasülyeler çıktı. Biraz pahalı ama olsun, ben çok severim.
ben duydum seni abla ama kimsecikler yok bugün.....
bu arada senin haberlerine de çok sevindm.. hadi bakalım inşallah bi kardeş haberi alırız bu ay...
Oh maşallah canım ya. Klomene senin kadar güzel cevap verenini duymamıştım. Tüp bebek tedavilerinde bile bu kadar yumoş oluşturulamıyyor. Progestan da iyi olmuş. Bana da vermişti çatlatma iğnesiyle birlikte. Ama sana birşey söyleyeyim, progestan kullandığın sürece adetin gecikir. Bence 15 gün kullan ve bırak. Benim ilk denememde adetimi 9 gün geçirdi ne heyecanlanmıştım. Sonra sordum doruşturdum progestana devam ettiğim için adet olmamışım meğer. İnşallah hayırlı haberlerini alacağız. Bu arada Diarı çok merak ediyorum. Bu ay yeniden ilaç deneyecekti ne yaptı acaba hiç uğramıyor da...
Kızlar hepinize selamlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?