- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.581
fitoş kız benim kocamda erken yaşta kaybetmiş babasını o yüzden bende yahya gökalp koyucaz
gökalp i ben de düşünmüştüm ama kısa isim olsun istedik,sadece alp olsun dedik.. yani oruç alp...
şu durumda bişey demem,ama babası sağ olsaydı çok hoşuma gitmezdi dede ismi koymak.
mesela kayınvalidemin adını koymucaz,hiç muhabbeti bile olmadı...kv. de de ismini hiç sevmiyo zaten koydurmaz...
aynı seyleri yaşamısız benim kayınvalidemde istemiyor ama kocam 5 yaşında kaybetmiş babasını o en doğal hakkı
aslında gökalp soyadı gibi duruyor belkide emir koyucaz erkek olursa sağsalim doğsunda kız olursa
hüma duru, sare duru, ipek duru dan biri olacak
aynı seyleri yaşamısız benim kayınvalidemde istemiyor ama kocam 5 yaşında kaybetmiş babasını o en doğal hakkı
aslında gökalp soyadı gibi duruyor belkide emir koyucaz erkek olursa sağsalim doğsunda kız olursa
hüma duru, sare duru, ipek duru dan biri olacak
hatunlar ben gittim geldim siz hala bıraktığım yerdesiniz yaane zaman hareketlenecek bu topik??
benim yarın mülakatım var ne giysem diye gardrobu aşağı indirdim desem yeridir ama her şey küçük geliyo nasıl saklıycam ben bu göbüşüü
hatunlar ben gittim geldim siz hala bıraktığım yerdesiniz yaane zaman hareketlenecek bu topik??
benim yarın mülakatım var ne giysem diye gardrobu aşağı indirdim desem yeridir ama her şey küçük geliyo nasıl saklıycam ben bu göbüşüü
[video=youtube;ygITwHbThZE]http://www.youtube.com/watch?v=ygITwHbThZE[/video]
amin kuzumm sağlıkla gelsinlerde kız erkek farketmiyor kurban olduklarımmm
evet canım... aynı şeyler... malesefeşim de 7-8 yaşındaymış...
rabbim kimseyi anne babasız bırakmasın... eşim hiç belli edemez hislerini ama,bazen o baba özlemini o kadar derin yaşıyo ki...
biz bu yaşta yokluklarını düşünemezken onlar küçücük yaşta yaşamışlar..
ve k.pederimi etraftan öyle iyi duydum ki,aradan o kadar yıl geçmesine rağmen kime sorsam tanıyo burda,ve herkes övgüyle bahsediyo,allah rahmet eylesin...
ve eşim demeden ben dedim babanın adını koyalım diye. hatta kaynım bile düşünememişti.. oğlan olursa şu ismi bu ismi koyarız diyodu kaynım,ben de dedim önce babanın adını koyarız diye... herkes o kadar duygulandı ki....
öyle tabi kuzum kızı erkeği yok ama erkeğe çok fazla odaklandık bakalım ne olacak
neden saklamaya çalışacaksın ki sen hamişsin dezavantaj mı olur canımcım
bi bol gömlek işini görür aslında tunik tarzı hamile gibi olanlar değil normal gömlek ama 1 beden büyük
eşin oğlan bebek istiyordur baba sevgisi görmeyenlerde bu oluyor sanırım benim eşim hep erkek bebekle hayal kurmuş bu güne kadar tabi kızı erkeği yok bu işin hayırlısı ve sağlıklısı olsunda kendi babası olmadığı için erkek evlada babalık yapmak istiyor
allah rahmet eylesin bu arada kayınpederlerimize
ay canım ben de kendi kendime gelin güvey oluyorum.. dr. kesin değil dedi ama ben hep kızım diyorum.kız değilse çocugumun psikolojisi bozulcakayyy bizlerinde cinsiyeti belli olsaaaa kızım oğlum die sevsek kuzularımızıııı
hoşgeldin kuzuuuuuuuuunmmmmmmmm.....geldim fitoşummmm geldimm :)
fulicim evet zaten bayanlara evlenip gidiyolar evliller çocuk yapıyo izne ayrılıyo diye olumsuz bakıyorlar o yüzden hamile olduğumu anlamamaları gerekiyor malesef kii...
sizler hala isim muhabbeti yapıyorsunuzz :) Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasınn düşüncesi bile ne kadar zor geliyorr
aslında kız erkek farketmez diyo... ama erkek olmasını babasının ismini koymak için çok istiyo... kızı da etrafta sülalede hiç kız yok... yani kız özlemi var eşimin tarafında o yüzden kız daha ağır basıyo gibi geliyo bana..eşin oğlan bebek istiyordur baba sevgisi görmeyenlerde bu oluyor sanırım benim eşim hep erkek bebekle hayal kurmuş bu güne kadar tabi kızı erkeği yok bu işin hayırlısı ve sağlıklısı olsunda kendi babası olmadığı için erkek evlada babalık yapmak istiyor
allah rahmet eylesin bu arada kayınpederlerimize
doğru diyorsun canım işte biraz resmi olsun diye ceket diyeyim dedim önü kapanmıyo tabi ama içine de normal bi gömlek uyduruvercem sabaha kadar fikrim değişmezseişe başlarsam ona göre kıyafet alırım da şimdilik elbise giydiğim için resmiyete uymuyo aldığım kıyafetler
ay canım ben de kendi kendime gelin güvey oluyorum.. dr. kesin değil dedi ama ben hep kızım diyorum.kız değilse çocugumun psikolojisi bozulcak
hoşgeldin kuzuuuuuuuuunmmmmmmmm.....
kız ne mülakatı bu ha?anlat bakem ne işler çeviriyon sen gari?
aslında kız erkek farketmez diyo... ama erkek olmasını babasının ismini koymak için çok istiyo... kızı da etrafta sülalede hiç kız yok... yani kız özlemi var eşimin tarafında o yüzden kız daha ağır basıyo gibi geliyo bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?