Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet tatlım 6 kilo vermiştim sonra zamanla yerine geldi kilom bi kiloda artıdayım yawrum ya offf selilüt çok oldu bende sen ne durumdasın

evet tatlım 6 kilo vermiştim sonra zamanla yerine geldi kilom bi kiloda artıdayım yawrum ya offf selilüt çok oldu bende sen ne durumdasın

canım selülitleri hiç sorma bende zaten biraz vardı şimdi hareket filan da etmeyim totomun üstünde oturduğum için bol bol gitmeye hiç niyetleri yok :) ama yürüyüşe başlayacağım o zaman toparlar diye düşünüyorum

fitoş kız benim kocamda erken yaşta kaybetmiş babasını o yüzden bende yahya gökalp koyucaz

yavrular bu arada herkese günaydın çok işim vardı sabahtan giremedim sizlere selam veremedim sevo hoşgeldin bebek

bizim selaya daha var ama madem öyle bende gülcanı aldım bebişlerr

önemli not kızlar gülcan dedim ama şimdi dışarı çıkıcam sela ile ezanı kaçırırsam üzülürüm o yüzden biri daha alsın gülcanı ben okursam genel okuyimmmmm olur mu

Son düzenleme:

tamam o zaman gülcanı ben alıyorum

Desene kızın olursa kızımla adaş olacak:)) Ama Mira ne demek? Öyle her duyduğunuz anlama da inanmayın kızlar. Sude ismini babası çok överek koydu kızıma. Cennete yağan ilk yağmur damlası anlamına geldiğini duymuştuk. Sonra bir baktık, sürülmüş, sürgün edilmiş, ezilmiş anlamına geliyor( Allahtan arapçada sürülmüş tarla anlamına da geliyor da biraz içimiz ferahladı. O yüzden iyi araştırmak lazım. En güzeli bildiğimiz isimler:)) Ama Mira da kulağa hoşgeliyor doğrusu.

ablacım mira geceleri yunuslara yol gösteren bir yıldızın ismi bir kuyruklu yıldız yani ben çok beğeniyorum bu ismi öyleki daha ilk gebeliğim yokken bile bu ismi belirlemiştim gerçekten çok hoş geliyor kulağa

kızçeler bizde sela okundu , ben yeliz için niyetlendim bilginize ......................
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin duanı da niyetini de ayy çok duygulandırdın beni tekrar tekrar teşekkür ediyorum Yüce Rabbim bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

İnşallah kabul olur dualarımız kızlar. Ben de Umut, Diar ve Hülya için okudum. Allahım yüzlerine gülsün hepiciğinin inşallah.

Bol sebzeli bulgur pilavımı ocağa koydum kızlar:)) İşyerinde küçük bir mutfağım var ofisimin hemen yanında. Malzememi evden getirip yemeğimi yapıyorum küçük bir tencerede. Sizler yediniz mi bilmem, ama her halukarda afiyet olsun hepinize.

afiyet olsun abla en güzelini yapıyorsunn bizde şimdi yedik geldik mamamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…