- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.561
topik böyle cansızlaştı canımm yaz geldi herkes dışarlara açıldı diyecem koca bir yalan olacak
senin kilo da iyi gidiyo sevocummm ama ilk zamanlar bulantıdan dolayı kilo vermiştin sanıyorumm. bende henüz 1 kilo aldım almadım ama dediğin gibi iştah hak getiree
evet tatlım 6 kilo vermiştim sonra zamanla yerine geldi kilom bi kiloda artıdayım yawrum ya offf selilüt çok oldu bende sen ne durumdasın
bizim de erkek olursa kayınpederimin adını da koycaz. oruç alp olcak,ama sadece alp diye hitap ederiz dedi eşim... çünkü babasını çok küçük yaşta kaybetti eşim,biri kötü bi söz dese oruç diyerek zoruma gider diyo,o yüzden alp deriz diyo...ben de bişey demiyorum...alp ben istedim zaten..
ama kız olursa eylül eşimin de hoşuna gitti benim de... seninle aynı düşünmüşüz...
yanına da bi kısa isim bulalım diyoruz.. bakalım su olabilir. (eylül su) amcası lina diyo ama biz eşimle sevmedik... anlamı hurma ağacıymış...ben türkçe isim seviyorum.. arapça falan değil..net olsun..
çocuğum adını söylediğinde anlamı ne diye sormasınlar. ben çok çektim ismimden...
canım selülitleri hiç sorma bende zaten biraz vardı şimdi hareket filan da etmeyim totomun üstünde oturduğum için bol bol gitmeye hiç niyetleri yok :) ama yürüyüşe başlayacağım o zaman toparlar diye düşünüyorum[/QUO
bende öyle diyorum bakalım ne zaman başlıycas yürüyüşe :) tekde yürünmüyoki cnm ya
bizim selaya daha var ama madem öyle bende gülcanı aldım bebişlerr
önemli not kızlar gülcan dedim ama şimdi dışarı çıkıcam sela ile ezanı kaçırırsam üzülürüm o yüzden biri daha alsın gülcanı ben okursam genel okuyimmmmm olur mu
ABLAM GÜNAYDINNNNNN
bizde isim kervanına katılalımmmmm zaten çok önceden düşünmüştük kız olursa ZEYNEP MİRAerkek olursa KERİM EREN Kerim eşimin ilk adı ben çok seviyorum bu ismini o yüzden oğlum olursa ilk adı KERİM olucak Eren ikinci adı olucak ama son dakka değişmezse
Desene kızın olursa kızımla adaş olacak:)) Ama Mira ne demek? Öyle her duyduğunuz anlama da inanmayın kızlar. Sude ismini babası çok överek koydu kızıma. Cennete yağan ilk yağmur damlası anlamına geldiğini duymuştuk. Sonra bir baktık, sürülmüş, sürgün edilmiş, ezilmiş anlamına geliyor( Allahtan arapçada sürülmüş tarla anlamına da geliyor da biraz içimiz ferahladı. O yüzden iyi araştırmak lazım. En güzeli bildiğimiz isimler:)) Ama Mira da kulağa hoşgeliyor doğrusu.
Ne duası paylaşıyorsunuz kızlar bana da söyleyin.
ablacım hamiş kalmak isteyenlere cuma vakti 41 kevser okuyoruz allah kabul ederse tabi
O zaman ben umuta okuyayım. Yetişebilirsem Hülyaya da okurum.
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin duanı da niyetini de ayy çok duygulandırdın beni tekrar tekrar teşekkür ediyorum Yüce Rabbim bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinkızçeler bizde sela okundu , ben yeliz için niyetlendim bilginize ......................
amin canım hepimiz için inşallah .....Allah razı olsun canım Allah kabul etsin duanı da niyetini de ayy çok duygulandırdın beni tekrar tekrar teşekkür ediyorum Yüce Rabbim bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Bol sebzeli bulgur pilavımı ocağa koydum kızlar:)) İşyerinde küçük bir mutfağım var ofisimin hemen yanında. Malzememi evden getirip yemeğimi yapıyorum küçük bir tencerede. Sizler yediniz mi bilmem, ama her halukarda afiyet olsun hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?