Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çıktı ya zaten vardı bende bi göbek üstüne bebiş göbeği geldi yarın biz 12. haftama giricem 3 ay oldu şaka maka

kuzu midem bulanıyo die arabanın camını acıyorum ordan üşüttüm sanırım dünde sınav yerinde üşüttüm iyice azdı dün gece perişandım ama şimdi iyyiim şükür sağolasın bebekimmmmm sen nasılsınnnn

çıktı ya zaten vardı bende bi göbek üstüne bebiş göbeği geldi yarın biz 12. haftama giricem 3 ay oldu şaka maka
iihihihihi yirim o göbeği bennnnn ohh maşşallahhhhh bizde 9 u bitiricez perşembe zaman geçiyoda içineyken zor geliyo bir an önce geçse şu günler

evet ya işyerindeki arkadaşlar ne çabuk diyor ama bize geçmiyormuş gibi geliyor bu cumartesi randevumuz var bakalım nasıl gözükecek bizim kurbişşş

Ne çok şey öğrendim seni beklerken…
Beklemenin ne kadar güzel olduğunu,
sabrı, çekilen her türlü sıkıntının sonunun ferahlık olacağını…
Ve dokuz ay sonra, seni kucağıma aldığımda her derdin unutulacağını…

Cennete ulaşmak gibiydi sana kavuşmak…
Hani sonunda cennet olduğunu bilince insan her derde katlanır ya…
Hani cennet ucuz değil ya…
Sen de benim dünyadaki cennetim oldun ayyüzlü meleğim…

Anneler hep söyler ya :” Anne olunca anlarsın.”…
Anladım…
Sen yaralı gönlümün her derdine dermansın...
Gecelerce dilediğim “İmdadıma” emansın…

Kendimi toplamam için Rab’den gelen fermansın…
Senin gülücüklerin gönlümün sûruru…
Senin varlığın,varlığımın gururu…
Sen bana emanet edilip, avuçlarıma bırakılan bir gül yaprağısın…

Sen bunca yıldır heba ettiğim ömrümün kârısın…
Sen kara kışları yaşayan yüreğimin , taptaze baharısın…
Varsın gecelerim uykusuz geçsin…
Sen kapkara gecelerin ardından gelen sabahımsın…

SENİ GÖNDEREN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN

canım dikkat et üşütmek mide bulantınıda arttırır , olips at agzına bulantına iyi gelir ama çok ta alıştırma bu sefer onsuz hiç yapamıyosun dayanamayınca at

Biz iyiyiz teyzesi şükür gününmüze perşembe doktor teyzemize kısmetse teyzemizide götürcez , teyzemiz gelecek çarşamba gün

günaydın yurdumun güzel annişleri :))

günaydın sevocumm nasısın? haftasonu kötü geçmiş eşinle ama düzelmiş sanırım sevindim :)

günaydın canımm geçmiş olsun sana da ve ayrıca tebrik ederim sınavı geçmişsin :)

maşallah fatmişimm iştah da açıldıysa ohh süperr artık senden rahatı yok :)

günaydın kızlar...

günaydın fitoşumm nasılsınız?

kızlar ben pek iyi değilim orta şekerli havadayım. Cumartesi mülakatım vardı biliyorsunuz girdim mülakata genelkültür coğrafya anayasa mesleki bilgi karışık bir sürü soru sordular çoğunu bildim bilmediklerime bilmiyorum dedim geçtim. Akşama sonuçlar açıklandı veee bana 65 vermişlerrr!! ben girmeden önce söylüyodum eşime gör bak kpss puanım yüksek diye beni elemek için bana 60-65 verecekler diyordum. Zaten herkes beni tanıyodu ama ben kimseyi tanımıyodum işte puanın yüksek sen niye buraya başvurdun ki filan diyolardı (gel de gıcık olma sanki keyfimden başvurdum).. bir arkdaş vardı yanımda mülakatta sadece 2 soru bilmiş. Neyse sonuçlar açıklanınca baktım kii bana 65 ve dolayısyla başarısız o kişiye 80 puan vermişler ve yedeklerdeydi.. Haksızlığa adaletsizliğe gel de sinir olmaa.. canım sıkıldı baya bii

pazar sabahı kalktık erkenden ama ben üzüntüden şişmişim kötü olmuşm. Eşim dedi gel baraja gidelim orda kahvaltıyapalım. Hazırlandık gittik kahvaltımızı yaptık sonra kır yürüyüşü yaptık güzel geçti günümüz. Eve gelince de sobayı kaldırdık temizlik filan öyle hem yoğun hem de güzel bir gün geçirdik. Kafam bir nebze olsun dağıldı .

benden de haberler böylee iştee

tatlım işin içine mülakat girince zaten böyle şeyler olaganlaşıyo sen bebişini düşün üzme kendini, bak gör bebişin bereketiyle gelecek sana öyle güzel kapılar açılcak ki olmayan şeylere keşke üzülmseydim diyeceksin ......

canım bi yerde mülakat varsa orada torpil dönmesi çok normaldir neyse orada hakkını yiyenler sana daha güzel kapılar açmıştır inşallah kpss ile dah akolay bir memuriyete atanırsın sonuçta katip olmak zor iş gece nöbetçi olup savcı ile olaylarada gidiyorsun bildiğim kadarıyla

Günaydın kızlar. Fulyacım geçmiş olsun CANIM. Fatmacım göbiş çıktı demek maşallah. Didemcim, üzülme diyeceğim ama boş, bu işler böyle yürüyor, mülakat demek torpil demek. Hem sınav hem de mülakat yapmak ne saçma. Birinden birini yapma o zaman. Yazık. İnşallah başka bir kuruma yerleşirsin canım. Daha yaşın genç sıkma canını.

Didem sana birşey soracağım, geceleri rahatsız oluyor musun sen de. Yoksa bu bana has birşey mi? Geceleri uyuyamıyorum artık. Sağa sola dönerken karnıma kramp giriyor. Bir de bir haftadır başağrım hiç geçmedi.

Teşekkür ederim kızlarr inşallah güzel başka işler nasip olur da bu iş iyiki olmamış derim.

Aynur abla geceleri bende çok uyanıyorum artık.Rahat yatamıyorum. sola yata yata kalça kemiğim ağrıyor kollarım uyuşuyor sağa yatıyorum bebek eziliyo gibime geliyo e sırt üstü desen yine fazla yatamıyorum. sanki çok uzun saatler yatmışım da yatmaktan yorulmuş gibi oluyorum. Karnıma kramp girmiyo ama dönerken kalçamı çevirmekte yine zorlanmaya başladım..

Başğarın için açık hava sıcak su iyi gelebilir abla bir ara bende çok çekmiştim ama bu aralar pek yok sıcak su iyi gelmişti.

Ben hep sağıma yatmaya alıştım. Solumda eşim var. Bir yarım saat ona dönük yatarım malum:) Ama sonra kesinlikle sağıma dönerim o bana sarılır. Sabaha kadar öyle kıpırdamadan uyurdum. Şimdi aman Allahım, adam da bıktı karar ver artık diyor:)) Çok rahatsız oluyorum, ne yapacağım bilmem. Bu aylarda böyle olursa...Hem sen zayıfsın ama yine de rahatsız oluyorsun, demek ki iç karnın geniş, bebek içten içe büyüyor. Benim de öyledir. İnsan o zaman daha çok rahatsız oluyor. Allah yardımcımız olsun. Amin.

walla abla göbek büyüyor bebek büyüyor artık ilerleyen zamanlarda çift yastıkla sırtımı destekleyip biraz yüksek yatmayı deneyeceğim yoksa olmayacak böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…