- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.681
Günaydın kızlar. Fulyacım geçmiş olsun CANIM. Fatmacım göbiş çıktı demek maşallah. Didemcim, üzülme diyeceğim ama boş, bu işler böyle yürüyor, mülakat demek torpil demek. Hem sınav hem de mülakat yapmak ne saçma. Birinden birini yapma o zaman. Yazık. İnşallah başka bir kuruma yerleşirsin canım. Daha yaşın genç sıkma canını.
Didem sana birşey soracağım, geceleri rahatsız oluyor musun sen de. Yoksa bu bana has birşey mi? Geceleri uyuyamıyorum artık. Sağa sola dönerken karnıma kramp giriyor. Bir de bir haftadır başağrım hiç geçmedi.
hani sorarlar ya göbek mi bebek mi diye benimki daha göbek sanırım ablacımmm
merhabalarrr nasılsınızzz. ben geldimmmm
çook yorucu bi yolculuktan sonra (ben diyim 25 saatlik varın gerisini siz düşünün) Antalya gazisi olarak daha kendime gelemedim. ama allaha şükür şimdilik iyyim.
sizler nasılsınız. var mı kaçırdığım haberler. otelden sadece face girebildim orda da çoğunuz yoktunuz..
bu arada işlerim çoook yoğun masam da dağ gibi girilecek faturalar var. 1-2 gün tam zamanlı olamasamda buralardayım artık
hadi yazın hadi yazınn okuyimmm
hoş geldin kuzummerhabalarrr nasılsınızzz. ben geldimmmm
çook yorucu bi yolculuktan sonra (ben diyim 25 saatlik varın gerisini siz düşünün) Antalya gazisi olarak daha kendime gelemedim. ama allaha şükür şimdilik iyyim.
sizler nasılsınız. var mı kaçırdığım haberler. otelden sadece face girebildim orda da çoğunuz yoktunuz..
bu arada işlerim çoook yoğun masam da dağ gibi girilecek faturalar var. 1-2 gün tam zamanlı olamasamda buralardayım artık
hadi yazın hadi yazınn okuyimmm
canım ben çok kullandım o ilaçtan. ben de külliyen kansızlık var. evet o ilaç kabız yapar ve dışkının rengini değiştirir. e bi de gebelik hormonları da tetikliyor bağırsakları. ben de çatlamak üzereyim. düşünebiliyor musun Antalya da sadece 1 kez çıkabildim. antalyadan yediklerimle beraber döndüm yanikızlar demir hapı kullanan varmı ben ferrum fort die bi ilaç kullnaıyorum müthiş kabızım kıvranıyorum dolayısıyla mideme vuruyo vve bulantım çoğalıyo:44::44::44::44::44:
birde benim gebeliğimi ilk öğrendiğimden beri elim yüzüm bacağım kupkuru pulpul dökülüyorum varmı yaşayann :44::44::44::44:
hoşbuldukkk fulimm. birazdan arıcam dr.u randevu için. ama hiç gidesim yok. galiba korkuyorum çokhoşgelsinizzzzzz kuzucuklarımmmmmmmm ne zaman gidiceksin dra???????
hoşbulduk gülcanım nasılsınnn...faceden yazışmıştık. nedir durumlar sende.hoş geldin kuzum
canım ben çok kullandım o ilaçtan. ben de külliyen kansızlık var. evet o ilaç kabız yapar ve dışkının rengini değiştirir. e bi de gebelik hormonları da tetikliyor bağırsakları. ben de çatlamak üzereyim. düşünebiliyor musun Antalya da sadece 1 kez çıkabildim. antalyadan yediklerimle beraber döndüm yani
hoşbuldukkk fulimm. birazdan arıcam dr.u randevu için. ama hiç gidesim yok. galiba korkuyorum çokgerçi korkunun ecele faydası yok tabe. haber veririm size.
hoşbulduk gülcanım nasılsınnn...faceden yazışmıştık. nedir durumlar sende.
evett kışlar dr.u aradım. çarşamba 8 de gel dedi sekreteri. aç mı geleyim dedim. hayır tok gel bebeği görmeden tahlil istemeyiz senden daha dedi. ayy içime oturdu . bebğimi bi görebilsem, pıt pıt kalbini bi duyabilsem...
ah canım duyarsın inşaallah bende 5. Haftadan beri gitmiyorum merak içindeyim......evett kışlar dr.u aradım. çarşamba 8 de gel dedi sekreteri. Aç mı geleyim dedim. Hayır tok gel bebeği görmeden tahlil istemeyiz senden daha dedi. Ayy içime oturdu . Bebğimi bi görebilsem, pıt pıt kalbini bi duyabilsem...
Kızlar her zaman giremesemde azcıkda buraya bakın daaaaaaaaa ............DEMİR HAPIKULLANIMINDAN BAHSETMİŞİNİZ VEBAL ALMAYAYIM BEN KULLANMIYORUM ŞÖYLEKİ,BİZİM BİR ÖĞRETMEN ARKADAŞIN KARDEŞİ 18 FALAN OLSA GEREK GEÇİCİ HAFIZA KAYBI YAŞIYORMUŞ SIK OLMAMAK KAYDIYLA SEBEBİNİ ARAŞTIRIYORLAR TAHLİLLER AYRINTILI TESTLER VS HERŞEY NORMAL ANNENİN HAMİLELİĞİNE İNİYORLAR VE HAMİLELİĞİNDE İLK ÜÇ AYINDA DEMİR İLACI KULLANIP KULLANMADIĞINI SORUYORLAR O DA KULLANDIM DİYOR VE BU HAFIZA KAYBINI BUNA BAĞLAMIŞLAR DOĞRULUK PAYINI BİLMİYORUM AMA İLK ÜÇ AY KULLANMICIM...............
haklısın canım bende sorguladım ama anlattığı bu bende sizinle paylaşmak istedim.........hadi yaaaa ee drlar nie veriyolar o zaman :44::44::44::44:
canımzaten 3 aydan sonra başlanıyor demir ilacına bana doktorum 3 aydan sonra verdiKızlar her zaman giremesemde azcıkda buraya bakın daaaaaaaaa ............DEMİR HAPIKULLANIMINDAN BAHSETMİŞİNİZ VEBAL ALMAYAYIM BEN KULLANMIYORUM ŞÖYLEKİ,BİZİM BİR ÖĞRETMEN ARKADAŞIN KARDEŞİ 18 FALAN OLSA GEREK GEÇİCİ HAFIZA KAYBI YAŞIYORMUŞ SIK OLMAMAK KAYDIYLA SEBEBİNİ ARAŞTIRIYORLAR TAHLİLLER AYRINTILI TESTLER VS HERŞEY NORMAL ANNENİN HAMİLELİĞİNE İNİYORLAR VE HAMİLELİĞİNDE İLK ÜÇ AYINDA DEMİR İLACI KULLANIP KULLANMADIĞINI SORUYORLAR O DA KULLANDIM DİYOR VE BU HAFIZA KAYBINI BUNA BAĞLAMIŞLAR DOĞRULUK PAYINI BİLMİYORUM AMA İLK ÜÇ AY KULLANMICIM...............
kızlar demir hapı kullanan varmı ben ferrum fort die bi ilaç kullnaıyorum müthiş kabızım kıvranıyorum dolayısıyla mideme vuruyo vve bulantım çoğalıyo:44::44::44::44::44:
birde benim gebeliğimi ilk öğrendiğimden beri elim yüzüm bacağım kupkuru pulpul dökülüyorum varmı yaşayann :44::44::44::44:
heeeyyy nerdesiniz yawwww
çift çekirdekli işlemci fulimmm. direksiyonu geçmişsin hayırlı olsunnn.
didemcim üzülme ne olur torpil heryerde var. ben de çok çektim torpilsizlikten. ama bak puanım yüksek diyosun inşallah sen de benim gibi kadrolu atanırsın.
hülya ablacımmm yumoşlar maşallahhh. inşallahhh bu ay güzel haberler alıcaz senden. ben de bile o mm de o kadar yumurta yoktu. allahım ol dedi mi oluyo işte.
fatmacım sen nasılsın. bulantıların ne alemde. ayyy bende de bi göbek oldu ki sormayın. ama bende acayip bi (afedersiniz) kabızlık var. içtiğim sular yediğim kayısılar hak getire.
iremmmm. kıs sen nasılsınnn. hala belirti neyim yaşamıyon mu kısss.
aynurrr ablaaaa sen nsılsınnnn...
şöle bi üzerinden baktım da geçmişe bu kadar malumat toparlayabildim
ah canım duyarsın inşaallah bende 5. Haftadan beri gitmiyorum merak içindeyim......
fulicim kan hapı kabızlık yapar ver tubişim demiş zaten rengini değiştirir.. ARtık sıvı tüketimi hoşaf vs tüketmeye çalış hangisi iyi gelirse sana..
o kuruluk bende de var canım oluyo illaki.. her ügn nemlendirceksin başka çaresi yok ve tabi bol suu
hoşgeldinn tubişimmm yolculuk baya yorucu geçmişşş ama iyi olmana sevindim canım.. bebişini de çarşamba göreceksin inşallah hadi bakalım :)
inşallah canım bana da kadrolu bir iş nasip olsun bebeğimin kısmetinee..
kızlar ben gardrobu aşağı indirdimm içinden çıkmaya çalışıyorum :) evde canım sıkılmasın diye kendime iş çıkarttım resmenşimdi bi yemek molası verdim ve kızlara bir bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?