- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.701
kızlar demir hapı kullanan varmı ben ferrum fort die bi ilaç kullnaıyorum müthiş kabızım kıvranıyorum dolayısıyla mideme vuruyo vve bulantım çoğalıyo:44::44::44::44::44:
birde benim gebeliğimi ilk öğrendiğimden beri elim yüzüm bacağım kupkuru pulpul dökülüyorum varmı yaşayann :44::44::44::44:
daha birşey yok canım bekliyorum kurbanlık koyun gibicanım ben çok kullandım o ilaçtan. ben de külliyen kansızlık var. evet o ilaç kabız yapar ve dışkının rengini değiştirir. e bi de gebelik hormonları da tetikliyor bağırsakları. ben de çatlamak üzereyim. düşünebiliyor musun Antalya da sadece 1 kez çıkabildim. antalyadan yediklerimle beraber döndüm yani
hoşbuldukkk fulimm. birazdan arıcam dr.u randevu için. ama hiç gidesim yok. galiba korkuyorum çokgerçi korkunun ecele faydası yok tabe. haber veririm size.
hoşbulduk gülcanım nasılsınnn...faceden yazışmıştık. nedir durumlar sende.
Canım küçük bi ilçedeyiz istanbulda doktora gitmiştim şimdi eskişehirde gideceğiz orda devam edecez doktorumuz ordaki olacak inşaallah annem gelecek bu hafta benim oğlanla o ilgilenerken gitcez bakalım.........aminnn cümlemizin canım. bayağı olmuş senin aradaki zaman (takvimin 8 haftalık gösteriyor) dr. ne zaman verdi randevu.
benimkisi büyük ihtimal sıkı takibe alıcak beni ilk seferden dolayı.
fulicim kan hapı kabızlık yapar ver tubişim demiş zaten rengini değiştirir.. ARtık sıvı tüketimi hoşaf vs tüketmeye çalış hangisi iyi gelirse sana..
o kuruluk bende de var canım oluyo illaki.. her ügn nemlendirceksin başka çaresi yok ve tabi bol suu
hoşgeldinn tubişimmm yolculuk baya yorucu geçmişşş ama iyi olmana sevindim canım.. bebişini de çarşamba göreceksin inşallah hadi bakalım :)
inşallah canım bana da kadrolu bir iş nasip olsun bebeğimin kısmetinee..
kızlar ben gardrobu aşağı indirdimm içinden çıkmaya çalışıyorum :) evde canım sıkılmasın diye kendime iş çıkarttım resmenşimdi bi yemek molası verdim ve kızlara bir bakayım dedim
canımzaten 3 aydan sonra başlanıyor demir ilacına bana doktorum 3 aydan sonra verdi
hoşbulduk şeker
internet hesaplamasına göre 5+3 olucam çarşamba günü. bebeği görmek için 1-2 hafta daha bekliycem galiba.
benim hiç temizlik enerjim yok. ev çok tozlanmış ama nasıl altından kalkıcam bilmiyorum. önce valizleri halletmem lazım zaten. bugün akşamdan başlarım çamaşır yıkamaya
canım hamilelikte kabızlık çok sık görülen bişi benede ve tüm eylül annelerinde var bide demir ilacından dolayı tuvaletin genelde siyahımsıdır bu normal bi anormallik yok.. bide sana erken vermiş demir ilacını test mi yaptı sana kansızlık çıktıysa normaldir başlatması bebek senden beslendiği için demir olmalı vucudunda kuzum korkulcak bişi yok
hoşbulduk şeker
internet hesaplamasına göre 5+3 olucam çarşamba günü. bebeği görmek için 1-2 hafta daha bekliycem galiba.
benim hiç temizlik enerjim yok. ev çok tozlanmış ama nasıl altından kalkıcam bilmiyorum. önce valizleri halletmem lazım zaten. bugün akşamdan başlarım çamaşır yıkamaya
çarşamba günü kese göreceksin canım bebek şekli görmen için 10. haftayı beklemen gerekiyor ama hafta dediğin nedir ki hemencik geçer
temizliğği boşver sen şimdi zaten yorgunsun 4. aya gelince yaparsın artıkbenimki yazdan beridir temizlenecek duruyodu şimdi bi de kilo alınca giyilmeyenleri filan çıkartacam işim çookkkkk
evet sevom aynı dediğin gibi çıkamıyorum zaten de çıktığım zamanda siyah kan testimde düşüklük vardı ileride sorun olmasın die başlattı dr bu ilacın surubuda varmış kabız yapmıyomuş die duydum arayıp sorucam yarın bi kaç ilacım bitiyo hem onları sorarım hemde demir hapını suruba çevireyimmi die sorarım
heeeyyy nerdesiniz yawwww
çift çekirdekli işlemci fulimmm. direksiyonu geçmişsin hayırlı olsunnn.
didemcim üzülme ne olur torpil heryerde var. ben de çok çektim torpilsizlikten. ama bak puanım yüksek diyosun inşallah sen de benim gibi kadrolu atanırsın.
hülya ablacımmm yumoşlar maşallahhh. inşallahhh bu ay güzel haberler alıcaz senden. ben de bile o mm de o kadar yumurta yoktu. allahım ol dedi mi oluyo işte.
fatmacım sen nasılsın. bulantıların ne alemde. ayyy bende de bi göbek oldu ki sormayın. ama bende acayip bi (afedersiniz) kabızlık var. içtiğim sular yediğim kayısılar hak getire.
iremmmm. kıs sen nasılsınnn. hala belirti neyim yaşamıyon mu kısss.
aynurrr ablaaaa sen nsılsınnnn...
şöle bi üzerinden baktım da geçmişe bu kadar malumat toparlayabildim
hoşgeldin cnm kendini yormadan yap kritik dönemlerin 5 haftalık hamişsin dinlene dinlene yap çok elini kolunu kaldırma temizliğide üsten üsten geçiştir yapılcak bişi yok hamilesin 3 ay bitene kadar dikkat etmelisin kuzucuk
bence ilacını değiştirmek yerine kabızlığına çözüm olarak akşamdan bir bardak ılık suyun içine 3 tane kuru kayısı koy sabaha yumuşuycak onlar uyanır uyanmaz ağzına at kaysıları sudan çıkarım yarım saate kalmaz ooooooooooffff diyorum :)))) hehehe
heeeyyy nerdesiniz yawwww
çift çekirdekli işlemci fulimmm. Direksiyonu geçmişsin hayırlı olsunnn.
Didemcim üzülme ne olur torpil heryerde var. Ben de çok çektim torpilsizlikten. Ama bak puanım yüksek diyosun inşallah sen de benim gibi kadrolu atanırsın.
Hülya ablacımmm yumoşlar maşallahhh. Inşallahhh bu ay güzel haberler alıcaz senden. Ben de bile o mm de o kadar yumurta yoktu. Allahım ol dedi mi oluyo işte.
Fatmacım sen nasılsın. Bulantıların ne alemde. Ayyy bende de bi göbek oldu ki sormayın. Ama bende acayip bi (afedersiniz) kabızlık var. Içtiğim sular yediğim kayısılar hak getire.
Iremmmm. Kıs sen nasılsınnn. Hala belirti neyim yaşamıyon mu kısss.
Aynurrr ablaaaa sen nsılsınnnn...
şöle bi üzerinden baktım da geçmişe bu kadar malumat toparlayabildim
size yeni cicilerimizi gösterelim miiiiii
ne aldın deli kız bakalım bakalım
Eki Görüntüle 679499
bunlar unnadodan aldıklarımız ama ilk parti birde tulumlarımız var onlarda bugün gelicek inşallahhh
Eki Görüntüle 679500
buda daha önc adıklarımızla birlikte küçük bi sandık yaptım bebişimizeeeeeeBebişimizin çeyiz sandığı
çok güzeller maşallah benim elim hiç gitmiyor almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?