Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım hamilelikte kabızlık çok sık görülen bişi benede ve tüm eylül annelerinde var bide demir ilacından dolayı tuvaletin genelde siyahımsıdır bu normal bi anormallik yok.. bide sana erken vermiş demir ilacını test mi yaptı sana kansızlık çıktıysa normaldir başlatması bebek senden beslendiği için demir olmalı vucudunda kuzum korkulcak bişi yok

daha birşey yok canım bekliyorum kurbanlık koyun gibi

aminnn cümlemizin canım. bayağı olmuş senin aradaki zaman (takvimin 8 haftalık gösteriyor) dr. ne zaman verdi randevu.
benimkisi büyük ihtimal sıkı takibe alıcak beni ilk seferden dolayı.
Canım küçük bi ilçedeyiz istanbulda doktora gitmiştim şimdi eskişehirde gideceğiz orda devam edecez doktorumuz ordaki olacak inşaallah annem gelecek bu hafta benim oğlanla o ilgilenerken gitcez bakalım.........

kuzum bol su içiyorumda krem olayını yapamıyorum kokusu tiksindirdi şimdi krem diyince bile kokusuz bile olsa içim kalkıyo çok hafif argan yağı sürüyorum ama hergün sürmediğimden pulpulummm

sende sıkıntıdan çok yorma kendini kuzum benimmmmmm

canımzaten 3 aydan sonra başlanıyor demir ilacına bana doktorum 3 aydan sonra verdi

sevocummm bende hafif kansızlık vardı dr ilerleyen zamanlarda sorun yaşamaylım die verdi 1 haftadır kullnaıyorum bende:44::44::44::44:

hoşgeldin cnm kendini yormadan yap kritik dönemlerin 5 haftalık hamişsin dinlene dinlene yap çok elini kolunu kaldırma temizliğide üsten üsten geçiştir yapılcak bişi yok hamilesin 3 ay bitene kadar dikkat etmelisin kuzucuk

evet sevom aynı dediğin gibi çıkamıyorum zaten de çıktığım zamanda siyah kan testimde düşüklük vardı ileride sorun olmasın die başlattı dr bu ilacın surubuda varmış kabız yapmıyomuş die duydum arayıp sorucam yarın bi kaç ilacım bitiyo hem onları sorarım hemde demir hapını suruba çevireyimmi die sorarım

çarşamba günü kese göreceksin canım bebek şekli görmen için 10. haftayı beklemen gerekiyor ama hafta dediğin nedir ki hemencik geçer

temizliğği boşver sen şimdi zaten yorgunsun 4. aya gelince yaparsın artık benimki yazdan beridir temizlenecek duruyodu şimdi bi de kilo alınca giyilmeyenleri filan çıkartacam işim çookkkkk

geçen haftasonu yaptım ben o işi çocukluk arkadasım geldi sağolsun yardım etti de yaptık yoksa yapamazdım dolap ferahlı valla giyemiyceğim herşeyi kaldırdım bu arada kışlık yazdık değişimide yaptık o derdim bitti şükür valla zor yavaş yavaş yap sende bebiş

bence ilacını değiştirmek yerine kabızlığına çözüm olarak akşamdan bir bardak ılık suyun içine 3 tane kuru kayısı koy sabaha yumuşuycak onlar uyanır uyanmaz ağzına at kaysıları sudan çıkarım yarım saate kalmaz ooooooooooffff diyorum :)))) hehehe

sen yapmışsın ne güzel canım benim yazlık kışlık değiştrme derdim yok hepsi sığıyo çünkü kaldırmama gerek kalmıyor :)

ben şimdi gidiyorumm toplamayaa kızlar sonra yine görüşürüzz

Hoşgeldin güzel kız:)) Maşallah keyfin yerinde, Allah bozmasın tatlım. Ben de iyiyim işte. Tipik hamile rahatsızlıkları var topumuzda. Ama İrem hariç tabi. Şanslı hatun, bulantısı bile yok binlerce kere maşallah:)))

hoşbulduk canım.
valla öle artıkın tembel karı işi yapıcam. dip teml içinde bi kadın var bana gelen onu çağırırım artık. zaten sürekli uyku modundayım. eşimin dediği gibi nereye devrilsem diye bakıyorum. valla süpürge ile bile koyun koyuna uyuya kalırım o derece yani

kuru kayısı yiyorumda suya koymuyorum peşine su içiyorum bide öyle deneyelim bakalım normaldede tembel zaten bağırsaklarım

hoşgeldin canımcım çok yorulmuşsun ohh evine kavuştun rahatsındır artık benim bulantılar baya azaldı yarın 12. Haftaya başlıyoruz sen ne zaman doktora gidiyon

bunlar unnadodan aldıklarımız ama ilk parti birde tulumlarımız var onlarda bugün gelicek inşallahhh

buda daha önc adıklarımızla birlikte küçük bi sandık yaptım bebişimizeeeeee bebişimizin çeyiz sandığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…