Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar merhaba

ben hiç iyi değilim biliyosunuz bu benim son ayımdı son şansımdı
ama malesef bu ayda olmadı cumadan beri dişimden çok çekiyorum
ağrı kesicilerle olmadı malesef antibiyotik tedavisine başlandı
bir hafta kullanıcam sonra dişime kanal tedavisi yapılcak ve dolgu olcak,
eşimle çalışma yapıyoruz ama malesef ilaçlardan dolayı gebelik olmuşmıyabilir
offf çok moralim bozuk canım hiç bişey yapmak istemiyo artık sıkıldım
yine olmadı işte yine olmadı

abla dereyi görmeden sıvama paçanı yapma böyle bende öğrenmeden önce bi dünya ilaç kullandım fatmada kullandı ama gebe kalmışız olmıycak die bişey yok harab etme kendini

abla dereyi görmeden sıvama paçanı yapma böyle bende öğrenmeden önce bi dünya ilaç kullandım fatmada kullandı ama gebe kalmışız olmıycak die bişey yok harab etme kendini

bencede yani bende antibiyotik kullandım hemde bi dünya ağrı kesici grip hapı allah ne verdiyse üzme canını baksana fuliye söktürücü bile aldı

bencede yani bende antibiyotik kullandım hemde bi dünya ağrı kesici grip hapı allah ne verdiyse üzme canını baksana fuliye söktürücü bile aldı

aynen öyle yaaa söktürücüden tuttaaaa çeşit çeşit grip ilacına kadar zayıflama çayına kadar ne varsa kullandım sende böyle sıkma kendini rahat olsan çözülcek herşey ablacım hırpalama şimdiden kendini

slm kızlarr nasılsınız?? ben kırmızılarımı bekiyorum hafataya gelicekler ve ben ondan sonra sıkı bi çalışmaya gircem inşaallah mayıs ayında size güzel haberler verebilirimmmm

fulim yerim ben sizin cicileriniziiiii , kız hiç pembiş almamışın ama kız geliyo galiba anasının güzelliğini pul pul alıyo sanki
reçelim datlum bende tık yok rabbime şükür hiç bir sıkıntım yok niye sıkıntım yok diycem utanmasam tatlım 6 haftalık ol kese görünür gidebilin benden izin sana sonrada paylaşıyosun bıcırını sevsinler antalya gazisinin tosbasını yaw

hoşgeldin canımcım çok yorulmuşsun ohh evine kavuştun rahatsındır artık benim bulantılar baya azaldı yarın 12. Haftaya başlıyoruz sen ne zaman doktora gidiyon
hoşbulduk şeker.. çarşamba sabah 8 de randevum bakalım görücük bebeişimizin ilk tipini
ben otelde sürekli ayran içtim. son gün sadece bööö geldi. e napayım kola fanta gazoz asitli diye diğer meyve suları hazır katkı maddesi var diye, su ve ayrana talim ettim. ayranı içtikçe uyudum uyudukça içtim
he hee kısım sen tüm kaideleri alt üst ediyosun zaten. evet 6. haftanın içindeyim şimdi. kese kesin görünür bebişi beklicez artık
canım benim de sürekli mide bulantım yok. ara ara vuruyo özellikle aç iken. bi de ara ara vuran karın ve kasık ağrım var. özellikle yolculuk esnasında çok tırstım.

uyyvvv yirim kıs ben sizin çeyiz sandığınızı maşallahhh.. ay ben bayıldım o unnadodan aldıklarına daha önce de bakmıştım zaten siteden... ben de deli gibi alışveriş yapmak istiyorum. ama benim daha çoookkkk erken. ama ben senden beter olurum gibi

ablacım dişin için geçmiş olsunn.. ama çok güzel yumoşların varr .. sen canını sıkmaa daha teee kaç gün var bat a... hem bu ay son diye bir şey yok ki eşine dersin dişimden dolayı böyle oldu diyee benim elimde olan bir şey değildi ki dersin.. Hem de belli mi olur kızlar o kadar ilaç içti geldi bebekleri senin de kısmeti varsa gelir bebişinn üzülmee..

fulicim minij yeğenimin cicileri pek güzelmişş güle güle giysin inşallah.. ama ben ne olduklarını anlamadım patik gibi duruyordu ama altındaki önlük mü zıbın mı anlamadım :44::44: çeyiz sandığı da pek güzel maşallah maşallahh annesi pek özeniyoo benimkiler poşette duruyo yaa ne kötü anneyim..

yawruş hissettiğim erkek ama zaten 1 tane mavi yelek var baska yok diğerleri giyilebilir kız olursa onuda giydiririm ben ona anası gibi renk ayrımı yapmaz zilloşummmm

sorma bende zor tutuyom zaten kendimi kafaya koydum alıcam bebek arabasıyla pusetini

didoşummm benimde limde sandık verken yapıverim dedim hem derli toplu dursun dedim çoğalınca güzelce büyük bi hurca geçiririm artık sende öyle yap hurca toplarsın hazırlanacağı zaman çıkartıp yıkar yerleştirirsin yawrummm aldıklarımda önlük şapka patik inekli olanlara bittiimmmm sütü seven inek olduğumdan bennnnnnnn zıbında aldım ama daha gelmedi kargo bugün gelmesi lazım halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…