Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet ben bide arkaya yastık koyup ayaklarımı uzatıp gitmeyi düşünüyorum dönüştede feribotla gecicez zaten bizede değişiklik olur zaman gecer

bizim bi arkadaş var ön koltuğu iyice yatırıyor beline yastık koyuyor bide ayaklarını torpitoya uzatıyor ohh miss gidiyor öyle sadece kocan riskli hareketler yapıp seni korkutup germesin

bizim bi arkadaş var ön koltuğu iyice yatırıyor beline yastık koyuyor bide ayaklarını torpitoya uzatıyor ohh miss gidiyor öyle sadece kocan riskli hareketler yapıp seni korkutup germesin

bende normalde giderken yaaprdım onu sakin sakin gideriz zaten 3,5 4 saat bile sürmüyo tabi bide trafik yoksa istanbul içinde işten çıkıp gidicez olucak mecbur

evet ben bide arkaya yastık koyup ayaklarımı uzatıp gitmeyi düşünüyorum dönüştede feribotla gecicez zaten bizede değişiklik olur zaman gecer

evet canım yastık çok önemli :))

fatma senin arkadaşın yaptığı şekli bende yapıyorum hem ayaklaırm şişmemiş oluyor

oyy fitoşş bende ödedim o lanet krediyi 7bin lra resmen anam ağladı onu ödeyene kadar bi araba alırdım çok şükür eşim askerdeyken bitirdim gitti darısı başına

oyy fitoşş bende ödedim o lanet krediyi 7bin lra resmen anam ağladı onu ödeyene kadar bi araba alırdım çok şükür eşim askerdeyken bitirdim gitti darısı başına

BEN sırf şu geri ödemesi yüzünden almamıştım o krediyi zor okudum ama bitti gitti şükür

Son düzenleme:

kız ben kivi yiyin dedim yemedin mi ,

yuuppyyyy hava değişimi iyi gelicekkkk ya 1 ay bebeği görmemek çok kötüymüş daha 10 gün oldu 20 gün daha var iyidir demi bebiş :44::44::44::44:

aynı stresi bende yaşıyorum kuzum dün kocamın başının etini yedim iidir dimi iidir dimi diye diye
iyidir kuzum allah korusun kötü giden bişey olsa zaten bir şekilde bir belirti verirdi çoktan içimizi ferah tutalım
bende aldım randevumu cumartesiye

evet bende öyle diyorum panik olduğum zaman çok şükür kötü bi belirtimiz yok sakin olmalıyız die teskin ediyorum kendimi bende h.sonu kocamın etini yedim iyidir dimi die amma çekti herifler beeeee

evet bende öyle diyorum panik olduğum zaman çok şükür kötü bi belirtimiz yok sakin olmalıyız die teskin ediyorum kendimi bende h.sonu kocamın etini yedim iyidir dimi die amma çekti herifler beeeee

sorma varya adama diyom sen kuma al benim üstüme yemek bile koyamadım dün sofrasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…