- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.781
evet ben bide arkaya yastık koyup ayaklarımı uzatıp gitmeyi düşünüyorum dönüştede feribotla gecicez zaten bizede değişiklik olur zaman gecer
bizim bi arkadaş var ön koltuğu iyice yatırıyor beline yastık koyuyor bide ayaklarını torpitoya uzatıyor ohh miss gidiyor öyle sadece kocan riskli hareketler yapıp seni korkutup germesin
evet ben bide arkaya yastık koyup ayaklarımı uzatıp gitmeyi düşünüyorum dönüştede feribotla gecicez zaten bizede değişiklik olur zaman gecer
canım bi güneş çıkıyo,bi yağmur yağıyo.. bi ortası yok valla...
ay gelsem ne güzel olurdu yada aynı yerde olsak keşke,buluşur gezerdik...
rüyanda hayır olsun dicem ama pek bi anlamsız
benim de sinirlerim asıl şu ara öğrenim kredisine bozuk...
doğru düzgün işimiz olmadan borcumuzu dayıyolar...
çok şükür çalışıyorum ama cok cüz-i bi maaş alıyorum,nasıl yapıcaz,aklım karışıyo...
ailem yardımcı oluyo artık ödemek için ve ben bu durumdan çok utanıyorum.. hiç içime sinmiyo. zaten okuttular bu yaşa getirdiler evlendirdiler,bir de şimdi borcumu ödüyolar... canım çok sıkkın
devletimiz de ihtiyacı olana kredi,olamyana burs verir ya...
oyy fitoşş bende ödedim o lanet krediyi 7bin lra resmen anam ağladı onu ödeyene kadar bi araba alırdım çok şükür eşim askerdeyken bitirdim gitti darısı başına
naparsınız kızçeler
bende normalde giderken yaaprdım onu sakin sakin gideriz zaten 3,5 4 saat bile sürmüyo tabi bide trafik yoksa istanbul içinde işten çıkıp gidicez olucak mecbur
o zaman izin verdim gidebilrsin bebekimm
evet canım yastık çok önemli :))
fatma senin arkadaşın yaptığı şekli bende yapıyorum hem ayaklaırm şişmemiş oluyor
naparsınız kızçeler
BEN sırf şu geri ödemesi yüzünden almamıştım o krediyi zor okudum ama bitti gitti şükür
iyiyiz şükür yani kendisini 10 gündür görmüyorum ama iyi sanırımbi sıkıntımız yok şükür
sana demir hapı ne verdi kız dr???? bana o acayip kabızlık yaptı bu sebeptende hep mideme vurdu sürekli istifra durumum oldu sen ne kullanıyosun bu sabah içmedim valla ben dru arayıp söyliycem
kız ben kivi yiyin dedim yemedin mi ,
yuuppyyyy hava değişimi iyi gelicekkkk ya 1 ay bebeği görmemek çok kötüymüş daha 10 gün oldu 20 gün daha var iyidir demi bebiş :44::44::44::44:
aynı stresi bende yaşıyorum kuzum dün kocamın başının etini yedim iidir dimi iidir dimi diye diye
iyidir kuzum allah korusun kötü giden bişey olsa zaten bir şekilde bir belirti verirdi çoktan içimizi ferah tutalım
bende aldım randevumu cumartesiye
laflayıp vakit öldürüyoruz yawrum sen napıosun
iyiyim bende kuzucuklarım oyle melül melül duruyorumiyiyiz kuzu sen nasılsın
ayy ayy bende bin pişman oldum kardeşime aldırmadım o yüzden
varmı bi gelişme bi haber kuzummm ne durumdasıniyiyim bende kuzucuklarım oyle melül melül duruyorum
evet bende öyle diyorum panik olduğum zaman çok şükür kötü bi belirtimiz yok sakin olmalıyız die teskin ediyorum kendimi bende h.sonu kocamın etini yedim iyidir dimi die amma çekti herifler beeeee
sorma varya adama diyom sen kuma al benim üstüme yemek bile koyamadım dün sofrasına
o kadar uzun boylu değil yemek bile yoksa alamaz kuma falan yoluveririm haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?