Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

maşalllahhhhhh kuzucuklarıma benim. Kıs bilg. Ekranından elimi sokup okşayasım geldi valla Kıs sen bana yakın olsan ben sürekli eller göbüşünü mıncıklardım hea

ya çok heves yaptım kuzu giydim valla nihayetinde hamişim anam bendeeee ne var yaniii azcık göbüş azcık bebiş giydim ilkinde heveslerim kursağımda kalmıştı havalarda acıyo artık giyerim hepsini

Sev bizi tuğba teyzesiii sevvvvvv sırnaşırız bizde sana

bende gördüm dün ama bizim için erken sanırım o yüzden almıyorum hiç bişi ürünler güzel ama küveti almayı düşünebilirdim ama bizim daha 6 ayımız var evde nerde saklıcam onu
evt cnm ben bile 2 ay kala herşeyini alcam yer konusunda bende dertliyim :))
ohhhhh ne güzel eşin sana haberleri veriyodur :)) ama küvetini almayı düşünüyorum nevresimede sen kefil oluyosan aldım gitti
canım benim test sonucum annemde o yüzden bakamıyorum ama cumartesi anneme gidicem yazarım sana :))
yok pusetiyle arabasını h.sonu alıcammm cici giydimmmm
yuhhhhh bu ne acele kızzz senin evinde yerin var belli oldu geniş geniş koyarsın artıkın:))
Eki Görüntüle 681479

işte göbüşle karısık bebişşşşş tam tamına 9 haftalıkkk

oy oy oyyyyy kurban olsun teyzesi bıdıkını yesin onun o ne güsel göbişşş yaaa nerden aldın o t-shortü bende alcam banne banneeee:))))

ben hala göbeğimi saklıyorum normal kıyafetler giyiyorum alışamadım daha

fatmam sen normal kıyafetlerin içine girebiliyon demek kiii benim karnımdaki şişlikten dolayı üzerime tam gelen pantolonlar sıkıyo karnımı. artık bol gelenlerden giyiyorum rahat edeyim diye. bu arada doktorun tartısında 71,9 u gördüm bu sabah. gerçi tok karnına ve üzerimde çizmeler ve kazakla idim ama yine uçmuşum doktor bi şey demedi Allahtan :18:

teyzoşu evim müsait benim 1 odam boştu zaten o yüzden ufaktan ufaktan alıcaz biz kısmetse bende a101 e bakım bakım buralarda da yok ama artık kısmet blursak alırız bizde

t-sortude defactodan almıştım canımmm alabilirsin daha neler neler var hamiş pant.larıda çok rahat

fitoşum hoşgeldiniz canımm testlerin güzel çıkmış maşallah o bebişee.

arkadaşının daAlah yardımcısı olsun koalylıkla doğurmasını nasip etsin inşallah..

nişanı gelmiş demişsin o ne demek hiç duymadım??

kızlar yaa dün bi arkdaşım gelmişti normal doğumdan filan konuştuk daa normal doğumda da dikiş gerekebiliyomuşş ben çok korktum bunu duyuncaa var mı yakınlarınızdan normal doğum yapıp da dikişi olan??

Eki Görüntüle 681479

işte göbüşle karısık bebişşşşş tam tamına 9 haftalıkkk

maşallah canım benim göbüş kadar var senin göbüşte ama yakışmışş

a101 de ki ürünlerden almayı düşünüyorum ben yarın sabah kapıda nöbet tutcam yine bebek arabası değil ama küveti nevresimi alezi patiği vs alayım şimdiden

alışıcaz kuzu hele havalar ısınsın o zamana iyice belli etcekler kendilerini hem hani göbüşleri gere gere gezicektikkk

ay ne biliyim işyerinde herkes sen kilo aldın sen dikkat et çok alıcaksın filan diyolar ama anlatamadım kadınlara bu şişlik gaz bilmem ne filan diye

KUZU SEN ZAYIFSIN YA BEN KİLOLUYUM O BAKIMDAN BENİM GÖBÜŞ SENİN GÖBÜŞ KADAR SENİN HAFTANA GELİNCE KENDİMİ DÜŞÜNEMİYORUM

BU ARADA GÜLÜCÜKÜMMM HOŞGELDİNİZ YEMEĞE GİTTİM BEN SENİN YAZINI ATLAMIŞMIYIMMMM GÖREMEDİM İYİ ÇIKMIŞ SONUÇLARINIZ NE GÜZEL DARISI BİZLERİN BASINA İNŞALLAHHH

ay ne biliyim işyerinde herkes sen kilo aldın sen dikkat et çok alıcaksın filan diyolar ama anlatamadım kadınlara bu şişlik gaz bilmem ne filan diye

KUZU SEN ALDIRMA MİLLETE O ŞİŞLİK GİDİP BEBİŞ GELİNCE GÖRÜCEK HERKES SEN BENİM GÖBÜŞE BAK 4 AYLIK GİBİ AMA BEN GOCUNMUYORUM KİLOLU HAMİLE KALDIM DİE HAYATI KENDİME DAR EDEMEM

bebeğim normal doğumda illaki bir iki dikiş oluyor benim bildiğim kadarıyla ama çok bişi değil allah korusun çok yırtmazlar inşallah

bende kilolu kaldım canım 73 kiloydum 75 kiloyum şimdi off ya bizim burası çok fena bi sürü kadın gözü sürekli senin karnında baseninde bilmem ne

Fulyacım, maşallah göbişine. Daha erken ama kız karnı gibi geldi bana:) Ayrıca canın ne istiyorsa onu giy. Ben normal giysiler giyemiyorum zaten bir aydır. Hamile pantolonu çok rahat. Üstüne de abartısız hamile bluzu aldım iki üç tane LC den. Rahatım yani. Ben kapalı olduğum için her hoşuma gideni alamıyorum malesef, siz doya doya giyinin püfür püfür :))

didoşum biz hamiş kaldığımızda akıntımız oluyo ya. o akıntı rahim ağzını tıkaç gibi tıkıyor ki içeriye bebeğe mikrop girmesin diye. nişan gelmesi demek bu tıkacın çözülmesi akması demek akması demek. hafif kanlı akıntı (midenizi bulandırdıysam özür dilerim) bu geldikten ortalama 1 hafta içinde doğuruyosun şekerim
dikişe gelince seni korkutmak istemem ama dikişsiz normal doğum hiç dumadım ben şimdiye kadar. hep kontrolsüz yırtılmalar olmasın diye ufak bi kesik atıyolarmış yolu açmak için, sonra da dikiyolarmış. ama o dikişleri hiç hissetmiyomuşsun. çoğu ebe bebek çıkar çıkmaz kalçadan bi iğne vuruyomuş, senin alt taraf rahatlıyomuş zaten

bende kilolu kaldım canım 73 kiloydum 75 kiloyum şimdi off ya bizim burası çok fena bi sürü kadın gözü sürekli senin karnında baseninde bilmem ne

aaaaaa gelmeyim yanlarına o karıların. rahat dursunlar. hamiş olmasak başka laf hamiş olsak başka laff. bunların nabzına göre şerbet verilmez yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…