- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.961
maşalllahhhhhh kuzucuklarıma benim. Kıs bilg. Ekranından elimi sokup okşayasım geldi vallaKıs sen bana yakın olsan ben sürekli eller göbüşünü mıncıklardım hea
maşallahh maşallhhhh bebeğime benimmm
ayyy kızzz çok güzel bi duygu heee bunları bile giymek hırkam var birileri gelince kapıyom önümü ahaha alışamadım daha ama çok güzel yaaaa
ben hala göbeğimi saklıyorum normal kıyafetler giyiyorum alışamadım daha
evt cnm ben bile 2 ay kala herşeyini alcam yer konusunda bende dertliyim :))bende gördüm dün ama bizim için erken sanırım o yüzden almıyorum hiç bişi ürünler güzel ama küveti almayı düşünebilirdim ama bizim daha 6 ayımız var evde nerde saklıcam onu
ohhhhh ne güzel eşin sana haberleri veriyodur :)) ama küvetini almayı düşünüyorum nevresimede sen kefil oluyosan aldım gittibenim eşim a101 de mağaza mdürü
bebek arabası pek iyi olacağını sanmıyorum ama nevresim takımı hep güzel geliyo bu da iyidir diye düşünüyorum. battaniye de ben arkadaşıma almıştım,çok memnun,çok hafif bişey. evde kullanmak için iyi,kucağına alırken falan rahat...
canım benim test sonucum annemde o yüzden bakamıyorum ama cumartesi anneme gidicem yazarım sana :))kızlar bu arada... ikili test sonucunda beta hcg değeri var ya.. işte o değer,50 nin üstündeyse kız,altındaysa erkek diyolar...
ikili test yaptıranlar değerlerine bakabilirler mi. cinsiyetini öğrenenler özellikle doğruluk payı var mı ki merak ettim...
yuhhhhh bu ne acele kızzz senin evinde yerin var belli oldu geniş geniş koyarsın artıkın:))yok pusetiyle arabasını h.sonu alıcammm cici giydimmmm
ben hala göbeğimi saklıyorum normal kıyafetler giyiyorum alışamadım daha
evt cnm ben bile 2 ay kala herşeyini alcam yer konusunda bende dertliyim :))
ohhhhh ne güzel eşin sana haberleri veriyodur :)) ama küvetini almayı düşünüyorum nevresimede sen kefil oluyosan aldım gitti :d:d
canım benim test sonucum annemde o yüzden bakamıyorum ama cumartesi anneme gidicem yazarım sana :))
yuhhhhh bu ne acele kızzz senin evinde yerin var belli oldu geniş geniş koyarsın artıkın:))
oy oy oyyyyy kurban olsun teyzesi bıdıkını yesin onun o ne güsel göbişşş yaaa nerden aldın o t-shortü bende alcam banne banneeee:))))
evet ablacım çok şükür... doktor,her ne kadar %3 ihtimal verse de yine de endişeleniyo insan ister istemez ama çok şükür ki atlattık.. inşallah hepimizin gebelikleri sonuna kadar sağlıkla devam eder...
evet canım hem de cokk... darısı sizlerin başına inşallah...
bu arada kızlar... bişey dicem...
bugün en yakın arkadaşım hastaneye yattı,doğumu başlıyo,nişanı gelmiş,yavaştan sancılar da geliyo...
hepimiz dua edelimmi onun için sağ salim kızını kucağına alsın...
alışıcaz kuzu hele havalar ısınsın o zamana iyice belli etcekler kendilerini hem hani göbüşleri gere gere gezicektikkk
fitoşum hoşgeldiniz canımm testlerin güzel çıkmış maşallah o bebişee.
arkadaşının daAlah yardımcısı olsun koalylıkla doğurmasını nasip etsin inşallah..
nişanı gelmiş demişsin o ne demek hiç duymadım??
kızlar yaa dün bi arkdaşım gelmişti normal doğumdan filan konuştuk daa normal doğumda da dikiş gerekebiliyomuşş ben çok korktum bunu duyuncaa var mı yakınlarınızdan normal doğum yapıp da dikişi olan??
maşallah canım benim göbüş kadar var senin göbüşteama yakışmışş
a101 de ki ürünlerden almayı düşünüyorum ben yarın sabah kapıda nöbet tutcam yinebebek arabası değil ama küveti nevresimi alezi patiği vs alayım şimdiden
ay ne biliyim işyerinde herkes sen kilo aldın sen dikkat et çok alıcaksın filan diyolar ama anlatamadım kadınlara bu şişlik gaz bilmem ne filan diye
arkadaşının daAlah yardımcısı olsun koalylıkla doğurmasını nasip etsin inşallah..
kızlar yaa dün bi arkdaşım gelmişti normal doğumdan filan konuştuk daa normal doğumda da dikiş gerekebiliyomuşş ben çok korktum bunu duyuncaa var mı yakınlarınızdan normal doğum yapıp da dikişi olan??
a101 de ki ürünlerden almayı düşünüyorum ben yarın sabah kapıda nöbet tutcam yinebebek arabası değil ama küveti nevresimi alezi patiği vs alayım şimdiden
KUZU SEN ZAYIFSIN YA BEN KİLOLUYUM O BAKIMDAN BENİM GÖBÜŞ SENİN GÖBÜŞ KADAR SENİN HAFTANA GELİNCE KENDİMİ DÜŞÜNEMİYORUM
BU ARADA GÜLÜCÜKÜMMM HOŞGELDİNİZ YEMEĞE GİTTİM BEN SENİN YAZINI ATLAMIŞMIYIMMMM GÖREMEDİM İYİ ÇIKMIŞ SONUÇLARINIZ NE GÜZEL DARISI BİZLERİN BASINA İNŞALLAHHH
KUZU SEN ALDIRMA MİLLETE O ŞİŞLİK GİDİP BEBİŞ GELİNCE GÖRÜCEK HERKES SEN BENİM GÖBÜŞE BAK 4 AYLIK GİBİ AMA BEN GOCUNMUYORUM KİLOLU HAMİLE KALDIM DİE HAYATI KENDİME DAR EDEMEM
bebeğim normal doğumda illaki bir iki dikiş oluyor benim bildiğim kadarıyla ama çok bişi değil allah korusun çok yırtmazlar inşallah
anam bak biri dikiş dio biri çok yırtmazlar inşallah dio susun kızzz tribe giricem şimdi
bende kilolu kaldım canım 73 kiloydum 75 kiloyum şimdi off ya bizim burası çok fena bi sürü kadın gözü sürekli senin karnında baseninde bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?