Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet canım artık pasaklı bi bayan değilim... ama ne güzel ya sen yaz temizliğine başlamışsın... ama ben bu ay cam silmeyi düşünmüyorum,anca içten silerim canım isterse o da. baksana bi gün güneş bi gün yağmur... haava da bi tuhaf.. sen de silme bence anca sinir oluruz yağarsa...canım hakkaten zor geldi ya.. neyseki dönüyolarmış yoldaymış kocişim... akşama kalmadıkları iyi oldu,kaynanama gitcekmiş bende akşam giderim yemeği yer eve gideriz..

ayrıca tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim canım,en güzel ilaç su zaten... aferin sana bol bol içmeye devam... ben günde 3lt. buluyodur herhalde...sabahtan beri 1,5 devirdim.... çok içiyom çoooooookkkkk

3 lt miiiii eyvahhh bacım sen son aylarda 5 lt yi devirirsin valla. bizim burdaki hamiler ilk aylar 1,5 - 2 lt içiyolardı. şimdi 5lt damacana ile dolaşıyolar etrafta

Off yaa oda ne ki Allah korusun yani kese görmekte bişi diil ben hep kendi kendime diyodum çift çizgiyi görim çığlığı basıcam :44:

bende 2,5 içiyorum , iş teyken daha çok içiyorum evdeyken kaynıyo araya içemiyorum o kadar ya ...........

Off yaa oda ne ki Allah korusun yani kese görmekte bişi diil ben hep kendi kendime diyodum çift çizgiyi görim çığlığı basıcam :44:
boşwer canım sen hiç böle şeylerle kafanı bulandırma. allahın izniyle sen de ben de ve diğer bekliyen arkadaşlarım da bebişlerimizi sağ sağlim görücez...

ben bi el arabasına 19lt.lik damacanayı koycam...ağzımı dayıcam pompasına basıp istediğim yerde içicem

ben de hafta sonu iş yerine 2 koli su (1,5 ltlik olanlardan) attırdım eşime. açıp açıp içicem artık zaten su kuşuıydum şimdi hepten içiyorum. haplarla birlikte 1 öğünde 2 büyük kupa su gidiyo zaten tek tek taşı başa çıkamadımmm

bende 2,5 içiyorum , iş teyken daha çok içiyorum evdeyken kaynıyo araya içemiyorum o kadar ya ...........
ben de işte daha çok içiyorum. ama gece kalktığımda lavaboyakalkınca çok susuyorum.. önce lavaboya sonra mutfağa gidiyorum... eee haliyle 1-2 saat sonra yine kalkıyorum..

o zman aferin bize alkıııışşşşş
ben de 1,5 luklardan alıyorum... market karşımda zaten çok sorun olmuyo..

benim iş yeri dağın başı mahrumiyet alanı gibi... o yüzden stok usulü çalışıyom ben
ay bu arada bugün burası çok yağmurlu. tam böle battaniyeyi kafama kadar çekip yağmurun sesiyle uyuma zamanı... sabah işe gelmeye zorlandım şimdi de kafayı masaya koymamak için zorlanıyorum. uyku bastııı.
birazdan ambara incem uykum açılır belkim

Sen uyurken kızım,
Uyandığında odan sen koksun
Kokun bütün odayı doldursun diye,
Odanın kapısını hiç açmazdım.

Bir gün kendi isteğinle çıktığında odandan,
Unutma kızım,
O kapı hep açık kalacak
Kokun bütün evi sarsın diye
Ve sen istediğin an bebeklerinle uyumaya gel diye...

ozaman stok yapman şart canım...
burası da bi yağıyo bi yağmıyo ama kapalı,dediğin gbi tam uyumalık..
buarada ne iş yepıyodun canım sen:? birde nerde oturuyosun....

selam selammmm tubişimm ben seni nasıl atlamışımm kii birşeyler yazdım sanıyordum:44::44::44:

camları mecbur siliyorum canım perdelerini yıkadığım için en azından içinden silmem gerekiyor zaten iki tanesi balkonlu olduğu için yağmur vurmuyor problem değil sen sonra silersin biz izne gitcez gitmeden bitireyim istiyorum.

su içmeye devam canımm aynen güned 2 litre içiyorum sonra daha da artar umarım.

sizler yemeklerinizi yedinizz ben ancak yiyorumm

kızlar ben bu işin tadını çıkaramayacakmıyım hep paniğim yaaa :18: az önce beni kısa bir süre uyuşturun bir sancım oldu sonra karnımın sol kısmı içeri çekilerek pıtpıt attı hemen durdu noldu acaba

kızlar ben dayanamadım bebek çantası aldımmmmm

normal zamanda da kullanmayı duşünüp mavi pembe olayına dalmadım siyahtan şaşmadım ve huzurlarınızda

beğenmezseniz söyleyin len fikirlere açığım iade ediveririrm

evdesin nasılsa canım yap rahatlarsın.. temiz temiz otur evinde ohhhh misssss.. şimdilik 2 lt. iyi canım ama yazın çoğaltmak şart...

canım link açılmıyo

elleyme tabi kız biz bile yeni başladık ama adam hala çok temkinli

güle güle kullan canımmm ben nasıl birşey istediğimi bilmediğim için henüz bakmadım önemli olan kullanışlı olması sanırım senin çantada o tip gibi geldi bana biz bandırmadaki a101 lerin altını üstüne getirdik 1 nevresim takımı, yorgan takımı, alez duş filesi ve uçaklı olan sarılılardan battaniye aldımmmmmm sonra başka bi mağazadan disneyin 2 adet tulumunu aldım birde kipada inek vardı çok güzel ahahahah bayıldım ben ona odasına oyuncak aldım veledimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…