- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.601
Günaydın iremmm maşallahh senin kuzuna parmak bebiş olmuş
senin görümcenin teorisi bende doğru canım bel ağrım çok oluyor doktor da demişti olur diye ama zayıf ve boylu olduğum için olurmuş
bende zeytinci olmuştum bir aralar ama şimdi pek yemiyorum
günaydın fulyacımm ve minikk bebişii.. yolculuk yormuş senii canım artık ancak yarına kendinee gelirsinn performans düşüklüğün çok belli oluyor buralarda ama olsun sen iyi ol da
günaydın fitoşumm ve sıpasıevi temizlemişsin oh ne güzel ellerine sağlık ve yorulmadıysan iyi maşallah sana. biz de dün bir temizlik yaptık canımız çıktı sonra bir uyku çektik ohh ne güzeldi ama ben yaz temizliği yapıyorum sıra sıraa
bu arada eşinden ayrı kalmışsın ya bilirim o duygu nasıldır ben her ay en az 4-5 kere ayrı kaldığım için ama artık alıştı benim bünyem rahat rahat uyuyorum o olmasada
hoşgeldinn kaçak seroocumm klozetle ilişkin bitmiş süper bir haber bu artık hamişliğinin tadını çıkart .
maşallahh canım bebişine artık içini ferah tut güzelce büyüyor o miniğin
geldim kız geldimm bir sen merak etmişsin beniii
sbahtan yorgun uyandım eşim gittikten sonra tekrar uyudum sonra da aile hekimine gittim ilaç yazdırmaya ama gitmişken benim ebe sağolsun çok ilgili tansiyon kilo ölçümü yaptı bebişin kalp atımlarını dinledikk ve tekrar idrar tahlili yaptırdık sonuçlar temiz çıktı labarotuardaki hemşire bile şaşırdı nasıl geçirdin bu enfeksiyonu ilaç kullanmadan diyeöyle şimdii de geldik evdeyimmm sizlere bir bakayım dedimmm
evet canım artık pasaklı bi bayan değilim... ama ne güzel ya sen yaz temizliğine başlamışsın... ama ben bu ay cam silmeyi düşünmüyorum,anca içten silerim canım isterse o da. baksana bi gün güneş bi gün yağmur... haava da bi tuhaf.. sen de silme bence anca sinir oluruz yağarsa...canım hakkaten zor geldi ya.. neyseki dönüyolarmış yoldaymış kocişim... akşama kalmadıkları iyi oldu,kaynanama gitcekmiş bende akşam giderim yemeği yer eve gideriz..
ayrıca tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim canım,en güzel ilaç su zaten... aferin sana bol bol içmeye devam... ben günde 3lt. buluyodur herhalde...sabahtan beri 1,5 devirdim.... çok içiyom çoooooookkkkk
yemek yedik geldik kızlar ama hiç iç açıcı değildi menü. ilaç içmek için zorla yedim.
canım benimki dış değil BOŞ gebelikti. yani kese ve yolk sac oluştu ama içinde bebek oluşmadı. buna rağmen vücut kendi atanmadığı için kürtaj oldum.
hani bana hani bana beni görmüyon mu kıs bana da selam çak
allahım hepimizi nazarlardan korusun. allahıma şükür hepimizin hamişliği çok güzel ve sağlıklı geçiyo.
3 lt miiiiieyvahhh bacım sen son aylarda 5 lt yi devirirsin valla. bizim burdaki hamiler ilk aylar 1,5 - 2 lt içiyolardı. şimdi 5lt damacana ile dolaşıyolar etrafta
evet canım artık pasaklı bi bayan değilim... ama ne güzel ya sen yaz temizliğine başlamışsın... ama ben bu ay cam silmeyi düşünmüyorum,anca içten silerim canım isterse o da. baksana bi gün güneş bi gün yağmur... haava da bi tuhaf.. sen de silme bence anca sinir oluruz yağarsa...canım hakkaten zor geldi ya.. neyseki dönüyolarmış yoldaymış kocişim... akşama kalmadıkları iyi oldu,kaynanama gitcekmiş bende akşam giderim yemeği yer eve gideriz..
ayrıca tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim canım,en güzel ilaç su zaten... aferin sana bol bol içmeye devam... ben günde 3lt. buluyodur herhalde...sabahtan beri 1,5 devirdim.... çok içiyom çoooooookkkkk
boşwer canım sen hiç böle şeylerle kafanı bulandırma. allahın izniyle sen de ben de ve diğer bekliyen arkadaşlarım da bebişlerimizi sağ sağlim görücez...Off yaa oda ne ki Allah korusun yani kese görmekte bişi diil ben hep kendi kendime diyodum çift çizgiyi görim çığlığı basıcam :44:
ben bi el arabasına 19lt.lik damacanayı koycam...ağzımı dayıcam pompasına basıp istediğim yerde içicem
Off yaa oda ne ki Allah korusun yani kese görmekte bişi diil ben hep kendi kendime diyodum çift çizgiyi görim çığlığı basıcam :44:
ben de işte daha çok içiyorum. ama gece kalktığımda lavaboyakalkınca çok susuyorum.. önce lavaboya sonra mutfağa gidiyorum... eee haliyle 1-2 saat sonra yine kalkıyorum..bende 2,5 içiyorum , iş teyken daha çok içiyorum evdeyken kaynıyo araya içemiyorum o kadar ya ...........
boşwer canım sen hiç böle şeylerle kafanı bulandırma. allahın izniyle sen de ben de ve diğer bekliyen arkadaşlarım da bebişlerimizi sağ sağlim görücez...
ben de hafta sonu iş yerine 2 koli su (1,5 ltlik olanlardan) attırdım eşime. açıp açıp içicem artık zaten su kuşuıydum şimdi hepten içiyorum. haplarla birlikte 1 öğünde 2 büyük kupa su gidiyo zatentek tek taşı başa çıkamadımmm
ben de işte daha çok içiyorum. ama gece kalktığımda lavaboyakalkınca çok susuyorum.. önce lavaboya sonra mutfağa gidiyorum... eee haliyle 1-2 saat sonra yine kalkıyorum..
o zman aferin bize alkıııışşşşş
ben de 1,5 luklardan alıyorum... market karşımda zaten çok sorun olmuyo..
benim iş yeri dağın başımahrumiyet alanı gibi... o yüzden stok usulü çalışıyom ben
ay bu arada bugün burası çok yağmurlu. tam böle battaniyeyi kafama kadar çekip yağmurun sesiyle uyuma zamanı... sabah işe gelmeye zorlandım şimdi de kafayı masaya koymamak için zorlanıyorum. uyku bastııı.
birazdan ambara incem uykum açılır belkim
yemek yedik geldik kızlar ama hiç iç açıcı değildi menü. ilaç içmek için zorla yedim.
canım benimki dış değil BOŞ gebelikti. yani kese ve yolk sac oluştu ama içinde bebek oluşmadı. buna rağmen vücut kendi atanmadığı için kürtaj oldum.
hani bana hani bana beni görmüyon mu kıs bana da selam çak
allahım hepimizi nazarlardan korusun. allahıma şükür hepimizin hamişliği çok güzel ve sağlıklı geçiyo.
evdesin nasılsa canım yap rahatlarsın.. temiz temiz otur evinde ohhhh misssss.. şimdilik 2 lt. iyi canım ama yazın çoğaltmak şart...selam selammmm tubişimm ben seni nasıl atlamışımm kii birşeyler yazdım sanıyordum:44::44::44:
camları mecbur siliyorum canım perdelerini yıkadığım için en azından içinden silmem gerekiyor zaten iki tanesi balkonlu olduğu için yağmur vurmuyor problem değilsen sonra silersin biz izne gitcez gitmeden bitireyim istiyorum.
su içmeye devam canımm aynen güned 2 litre içiyorum sonra daha da artar umarım.
sizler yemeklerinizi yedinizz ben ancak yiyorumm
kızlar ben dayanamadım bebek çantası aldımmmmm
http://www.............../urundetay/2576/2548/196748/mommy-bagbej
ayyy inş. dua edin olurmune meraklı stresli bir süreçmiş ama herşeye rağmen rabbime şükürler olsun tabiki
gerçekten mi teyzesi inş. bi sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle maşallah yavruma
dikkat et yavru 2 canlısın
ahahkocişe bile dokundurmuyorum
kızlar ben dayanamadım bebek çantası aldımmmmm
normal zamanda da kullanmayı duşünüp mavi pembe olayına dalmadım siyahtan şaşmadım ve huzurlarınızda
Eki Görüntüle 685985
beğenmezseniz söyleyin len fikirlere açığım iade ediveririrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?