Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ne çene çalmışınız beyaaaaa
fulim hoş geldin bebekim, nasılsınnnn. nasıl geçti bandırma ziyareti. ama okuduğum kadarıyla yorgunsun galiba.
denizimmm nasılsın demiycem allahım bozmasın çok iyi görünüyosun. bak gördün mü korkucak bi şey yokmuş, değerin çok güzel artmış. şimdi sıra keseyi görmede.

bu arada kızlar biz annelere söledik hamileliğimi. tembih ettik kimseye sölemeyin diye. ama kayınvalidem anında 2 komşusuna yumurtladı dedik nasıl olsa allah göstermesin başımıza kötü bi şey gelse de yine haberleri olacak. zaten özellikle eşimin tarafı iyice sabırsızlaştı. biz de söleyiverdik
kayınvalidem hemen gaza geldi. izmirden koli hazırlıyo bana. içine izmire has şeyler koycakmış. canım çekerse yiyim diye ah be torun sen nelere kadirsinn

canım maşşallahhhhhh bebişin büyüyo annesi bak Allahın izniyle herşey yolunda

ayyy inş. dua edin olurmu ne meraklı stresli bir süreçmiş ama herşeye rağmen rabbime şükürler olsun tabiki

KIZ BU ÇOCUK OLMUŞŞŞ MAŞALLAH DEĞERİNE

gerçekten mi teyzesi inş. bi sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle maşallah yavruma

evet kuzum yol yorgunluğum var p.tesi sendromum var ne bilim sersem gibiyim iştee

dikkat et yavru 2 canlısın
kurcalatma bencede canımmm

ahah kocişe bile dokundurmuyorum

canım iş pskljisi herhalde yorgunum haftasonu güzel geçti birde iş bası olmasaydı

söylemekle iyi etmişsiniz boşver kuzum bilsinler ona göre davransınlar torun baska bişeymiş öyle derler ya evlattan daha çok sevilirmiş

kıs sen face ne yazdın öle. allah senin iyiliğini versin. kıs 3-5 kişi dışında kimse bilmiyor benim hamişliğimi bu şehirde. onların ağzını da mühürledim. aman diyim kızlar herkesin gördüğü alana manidar şeyler yazmayın

bence bilenin bileceği bişeydi iyi bende mühürleneyim sende hem yorum istemiyon hem yazıyon ha

tuğbiş canm Allah razı olsun beni de face aranıza alın hepinizi merak ediyorum ben çok şükür değeri öğrendim bide dr. iyi dedi ya rahatladım hamdolsun sorun çıkmaz dimi Allah'ın izniyle şu keseyi bir görsem sen neden hala gizliyon ben çatlıyom keseyi görsemde çığlık çığlığa sölessem

kız öyle oluyo....
eskiden kayınvalidem eşimin benim sevdiğim şeyleri yapar çağırıdı.. bu sabah sana değil torunuma hazırladım kahvaltıyı diyo ay bu sözü başkası için dese ne zoruma giderdi,ama benim canım için diyo ya nasıl hoşuma gidiyo anlatamam....

amaaaaaannnnnn, ne yapalım doğumdan sonra zaten uykusuz gecelerde vericez...
ben kapattım bu konuyu

canım face'e Fatma veya irem ekliyo. grubun moderatörü onlar. mail adresini onlara gönder özelden eklesinler seni.
canım bu benim 2. hamileliğim. ilk hamilelğim boş gebelikdi. ve biz onda keseyi görür görmez herkese sölemiştik ama kürtaj olunca da sıkıntı oldu sora. ben kürtaj olmuşum yeni duyan arkadaşlar arıyolardı tebrik etmek için, tabi başıma geleni duyunca dumur oluyolardı. sora herkese tek tek laf anlat.
o yüzden bu hamişliğimde temkinliğim. ne kadar az insan bilirse o kadar az insana dert anlatıyosun doğal olarak. ama patlamaya hazır volkan gibiyim. pıt pıtları duysam da rahatlasam en azından dostlarıma sölesem diye

ayyy çok geçmiş olsun :18: hergün bişiler öğreniyorum keseden olsada dış gebelik olabiliyomu Allah korusun ...Çünkü dr. bana artışa göre ve keseden sonra netleşir demişti gerçek gebelik olup olmadığı :44::44::44:

dezeler günaydın sizeeee işte huzurlarınızda bebişkom

Eki Görüntüle 685780

Günaydın iremmm maşallahh senin kuzuna parmak bebiş olmuş

senin görümcenin teorisi bende doğru canım bel ağrım çok oluyor doktor da demişti olur diye ama zayıf ve boylu olduğum için olurmuş

ben ömrümce yemediğim zeytini bu üç ay boyunca yedim canımcımm

bende zeytinci olmuştum bir aralar ama şimdi pek yemiyorum

günaydın annişler ve melekleri ve çok sevgili arkadaşlarımmmmm

günaydın fulyacımm ve minikk bebişii.. yolculuk yormuş senii canım artık ancak yarına kendinee gelirsinn performans düşüklüğün çok belli oluyor buralarda ama olsun sen iyi ol da

günaydın fitoşumm ve sıpası evi temizlemişsin oh ne güzel ellerine sağlık ve yorulmadıysan iyi maşallah sana. biz de dün bir temizlik yaptık canımız çıktı sonra bir uyku çektik ohh ne güzeldi ama ben yaz temizliği yapıyorum sıra sıraa

bu arada eşinden ayrı kalmışsın ya bilirim o duygu nasıldır ben her ay en az 4-5 kere ayrı kaldığım için ama artık alıştı benim bünyem rahat rahat uyuyorum o olmasada

uzun bi aradan sonra ben geldimmmm

hoşgeldinn kaçak seroocumm klozetle ilişkin bitmiş süper bir haber bu artık hamişliğinin tadını çıkart .

maşallahh canım bebişine artık içini ferah tut güzelce büyüyor o miniğin

didoş nerde kaldı ya..
bu saate kadar gelirdi o...:44::44::44::44::44:

geldim kız geldimm bir sen merak etmişsin beniii

sbahtan yorgun uyandım eşim gittikten sonra tekrar uyudum sonra da aile hekimine gittim ilaç yazdırmaya ama gitmişken benim ebe sağolsun çok ilgili tansiyon kilo ölçümü yaptı bebişin kalp atımlarını dinledikk ve tekrar idrar tahlili yaptırdık sonuçlar temiz çıktı labarotuardaki hemşire bile şaşırdı nasıl geçirdin bu enfeksiyonu ilaç kullanmadan diye öyle şimdii de geldik evdeyimmm sizlere bir bakayım dedimmm

tşk.ler didem cim çok temkinliyim allah'ın izniyle yolunda gitsede herşey artık yaymak istiyorum bende buradan minnaklarınızı takip ediyorum maşallah hepisineeee iremmm bu arada minnoşunu yebi gördüm maşallahhh kuzucuğunaaaaa

Hadi bunla geçmiş olsun didoş, bol su içmeye devam o zaman , ben şimdi kız hissetiğim için yine ona bağlıycam Benim şuan aşırı bişey yapmazsam ağrımıyo , bildiğim ben sendende zayıf kaldım hamile bakalım nolacak gerçi ben herşey için erken olduğunu düşünüyom göbüş çıkması dahil :44::44:

kız iremmmm senin su resimde görünen bebişinin nub ise ben onu kıza benzetttim yaaaa :44::44::44::44:
TABİ EMİN OLMAK İÇİN ÇOK ERKEN

Son düzenleme:

teşekkürler iremim.. sen de 11. haftana girdin artık göbüş çıkması normall canım kaçıncı ayda çıkmasını bekliyorsun ki sen

kız iremmmm senin su resimde görünen bebişinin nub ise ben onu kıza benzetttim yaaaa :44::44::44::44:
TABİ EMİN OLMAK İÇİN ÇOK ERKEN

bende öyle benzettim, didoş sormuştu hatta görünce ne hissettin diye kız gibi geliyoda dediğin gibi daha çok erken hayırlısı olsun, ben erkeğim olsada çok sevincem de bende birazdan azıcık fazla inatta var millet erkek dedikçe bileylendim mi nedir kız hissediyom hep

teşekkürler iremim.. sen de 11. haftana girdin artık göbüş çıkması normall canım kaçıncı ayda çıkmasını bekliyorsun ki sen

ilk hamilelikte 4. ayda anca belirgenleşir deniyo ya hep ben hep gaz mı bu diye düşünyom :44::44:

yemek yedik geldik kızlar ama hiç iç açıcı değildi menü. ilaç içmek için zorla yedim.
canım benimki dış değil BOŞ gebelikti. yani kese ve yolk sac oluştu ama içinde bebek oluşmadı. buna rağmen vücut kendi atanmadığı için kürtaj oldum.

hani bana hani bana beni görmüyon mu kıs bana da selam çak
allahım hepimizi nazarlardan korusun. allahıma şükür hepimizin hamişliği çok güzel ve sağlıklı geçiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…