- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.581
niyeti bozduk desene
canım maşşallahhhhhh bebişin büyüyo annesi bak Allahın izniyle herşey yolunda
KIZ BU ÇOCUK OLMUŞŞŞMAŞALLAH DEĞERİNE
evet kuzum yol yorgunluğum var p.tesi sendromum var ne bilim sersem gibiyim iştee
kurcalatma bencede canımmm
ne çene çalmışınız beyaaaaa
fulim hoş geldin bebekim, nasılsınnnn. nasıl geçti bandırma ziyareti. ama okuduğum kadarıyla yorgunsun galiba.
denizimmm nasılsın demiycem allahım bozmasın çok iyi görünüyosun. bak gördün mü korkucak bi şey yokmuş, değerin çok güzel artmış. şimdi sıra keseyi görmede.
bu arada kızlar biz annelere söledik hamileliğimi. tembih ettik kimseye sölemeyin diye. ama kayınvalidem anında 2 komşusuna yumurtladıdedik nasıl olsa allah göstermesin başımıza kötü bi şey gelse de yine haberleri olacak. zaten özellikle eşimin tarafı iyice sabırsızlaştı. biz de söleyiverdik
kayınvalidem hemen gaza geldi. izmirden koli hazırlıyo bana. içine izmire has şeyler koycakmış. canım çekerse yiyim diyeah be torun sen nelere kadirsinn
kıs sen face ne yazdın öle. Allah senin iyiliğini versin. Kıs 3-5 kişi dışında kimse bilmiyor benim hamişliğimi bu şehirde. Onların ağzını da mühürledim. Aman diyim kızlar herkesin gördüğü alana manidar şeyler yazmayın
bence bilenin bileceği bişeydi iyi bende mühürleneyim sende hem yorum istemiyon hem yazıyon ha
kız öyle oluyo....ne çene çalmışınız beyaaaaa
fulim hoş geldin bebekim, nasılsınnnn. nasıl geçti bandırma ziyareti. ama okuduğum kadarıyla yorgunsun galiba.
denizimmm nasılsın demiycem allahım bozmasın çok iyi görünüyosun. bak gördün mü korkucak bi şey yokmuş, değerin çok güzel artmış. şimdi sıra keseyi görmede.
bu arada kızlar biz annelere söledik hamileliğimi. tembih ettik kimseye sölemeyin diye. ama kayınvalidem anında 2 komşusuna yumurtladıdedik nasıl olsa allah göstermesin başımıza kötü bi şey gelse de yine haberleri olacak. zaten özellikle eşimin tarafı iyice sabırsızlaştı. biz de söleyiverdik
kayınvalidem hemen gaza geldi. izmirden koli hazırlıyo bana. içine izmire has şeyler koycakmış. canım çekerse yiyim diyeah be torun sen nelere kadirsinn
amaaaaaannnnnn, ne yapalım doğumdan sonra zaten uykusuz gecelerde vericez...ben kilo tahmini yapamıyorum valla. şu anki halime göre az alırım diyom, ama iştahım açılırsa ne olur bilemiyorumçok almasam bali ya. şu an 72yim. 13 kilo alsam 85 olcam.
anaaaaammmmm
geçelim bu kilo mevzuunu
tuğbiş canm Allah razı olsun beni de face aranıza alın hepinizi merak ediyorum bençok şükür değeri öğrendim bide dr. iyi dedi ya rahatladım hamdolsun sorun çıkmaz dimi Allah'ın izniyle şu keseyi bir görsem sen neden hala gizliyon ben çatlıyom keseyi görsemde çığlık çığlığa sölessem
canım face'e Fatma veya irem ekliyo. grubun moderatörü onlar. mail adresini onlara gönder özelden eklesinler seni.
canım bu benim 2. hamileliğim. ilk hamilelğim boş gebelikdi. ve biz onda keseyi görür görmez herkese sölemiştik ama kürtaj olunca da sıkıntı oldu sora. ben kürtaj olmuşum yeni duyan arkadaşlar arıyolardı tebrik etmek için, tabi başıma geleni duyunca dumur oluyolardı. sora herkese tek tek laf anlat.
o yüzden bu hamişliğimde temkinliğim. ne kadar az insan bilirse o kadar az insana dert anlatıyosun doğal olarak. ama patlamaya hazır volkan gibiyim. pıt pıtları duysam da rahatlasam en azından dostlarıma sölesem diye
tatlım balkonu açtım diyosun cereyanda kalma dikkat et üşütmekte bulantı yapar bilgine terleyip soğuma , bu arada bende dün banyo wc ye ciddi bir giriş yapayım haftalar sonra paklayım dedim ama sona doğru eğildim kalkamaycam bir daha sandım çok kötü oldu belim görümcemde yeni teoriyi attı ortaya erkek bel ağrıtırmışbilmiyo ki benim istatistik yaptığımı benim ki biraz zorlamayla ağrıdı çok olmuyo ama yürümek bile yoruyo beni görsen yaşlı neneler gibi gıdım gıdım ilerliyom şu dağları devirceğimizi düşüneceğimiz günlere gelsek bir an önce :106::106::106:
çok hızlı büyüyolar teyzesi sende çok şaşırcaksın , 2 hafta önceki resmiyle dağlar kadar fark var 2 hafta sonrayı iple çekiyorum o yüzdenfulim bebişinin bu hafta sonuna doğru ki hali doktora gidemiyon bir vesikalık sana
ben ömrümce yemediğim zeytini bu üç ay boyunca yedim canımcımm
günaydın annişler ve melekleri ve çok sevgili arkadaşlarımmmmm
günaydın annişler ve pek muhterem sıpacıklarıııı.....
nasılsınız...
ben dün ne yaptım biliyo musunuz? evimi süpürdüm,toz aldım,yerleri sildim,banyoyu,lavaboyu bi güzel yıkadım,evimi missss gibi havalandırdım,4 makine çamaşır yıkadım..........
sonra da kayınvalideme gittim...orda kaldım...
kocişim dün gece yoktuçok kötü hissettim...hiç uyuyamadım onsuz....
başka bi yerde mağaza açılışı olcak bugün,dün sabah 8de gitti,ozmandan beri hiç durmadan uyumadan sabaha kadar çalıştılar,bugün de mağazayı açıcaklar... taaaaaaaaa akşam gelicek o da saat 10u bulur kesin..kıyamam ben ona yaaaaaaaaa...........
uzun bi aradan sonra ben geldimmmm
lappp diye araya girdim ama tecrubeli canlardan bilgi almalıyımcuma günü biliyorsunuz kan değerim 221,5 filan dı pazar günü kan verdin 594,9 ayyy dr. dedi iyi gidiyor p.tesi keseye gidiyoruz inşşşşşş... dua edin canlar nolurrrr minnaklarınız gibi benim kide birr çırpıda büyüsünnnn
didoş nerde kaldı ya..
bu saate kadar gelirdi o...:44::44::44::44::44:
Günaydın iremmm maşallahh senin kuzuna parmak bebiş olmuş
senin görümcenin teorisi bende doğru canım bel ağrım çok oluyor doktor da demişti olur diye ama zayıf ve boylu olduğum için olurmuş
bende zeytinci olmuştum bir aralar ama şimdi pek yemiyorum
günaydın fulyacımm ve minikk bebişii.. yolculuk yormuş senii canım artık ancak yarına kendinee gelirsinn performans düşüklüğün çok belli oluyor buralarda ama olsun sen iyi ol da
günaydın fitoşumm ve sıpasıevi temizlemişsin oh ne güzel ellerine sağlık ve yorulmadıysan iyi maşallah sana. biz de dün bir temizlik yaptık canımız çıktı sonra bir uyku çektik ohh ne güzeldi ama ben yaz temizliği yapıyorum sıra sıraa
bu arada eşinden ayrı kalmışsın ya bilirim o duygu nasıldır ben her ay en az 4-5 kere ayrı kaldığım için ama artık alıştı benim bünyem rahat rahat uyuyorum o olmasada
hoşgeldinn kaçak seroocumm klozetle ilişkin bitmiş süper bir haber bu artık hamişliğinin tadını çıkart .
maşallahh canım bebişine artık içini ferah tut güzelce büyüyor o miniğin
geldim kız geldimm bir sen merak etmişsin beniii
sbahtan yorgun uyandım eşim gittikten sonra tekrar uyudum sonra da aile hekimine gittim ilaç yazdırmaya ama gitmişken benim ebe sağolsun çok ilgili tansiyon kilo ölçümü yaptı bebişin kalp atımlarını dinledikk ve tekrar idrar tahlili yaptırdık sonuçlar temiz çıktı labarotuardaki hemşire bile şaşırdı nasıl geçirdin bu enfeksiyonu ilaç kullanmadan diyeöyle şimdii de geldik evdeyimmm sizlere bir bakayım dedimmm
hadi bunla geçmiş olsun didoş, bol su içmeye devam o zaman , ben şimdi kız hissetiğim için yine ona bağlıycamBenim şuan aşırı bişey yapmazsam ağrımıyo , bildiğim ben sendende zayıf kaldım hamile bakalım nolacak gerçi ben herşey için erken olduğunu düşünüyom göbüş çıkması dahil :44::44:
Hadi bunla geçmiş olsun didoş, bol su içmeye devam o zaman , ben şimdi kız hissetiğim için yine ona bağlıycamBenim şuan aşırı bişey yapmazsam ağrımıyo , bildiğim ben sendende zayıf kaldım hamile bakalım nolacak gerçi ben herşey için erken olduğunu düşünüyom göbüş çıkması dahil :44::44:
kız iremmmm senin su resimde görünen bebişinin nub ise ben onu kıza benzetttim yaaaa :44::44::44::44:
TABİ EMİN OLMAK İÇİN ÇOK ERKEN
teşekkürler iremim.. sen de 11. haftana girdin artık göbüş çıkması normall canım kaçıncı ayda çıkmasını bekliyorsun ki sen
canım benimki dış değil BOŞ gebelikti. yani kese ve yolk sac oluştu ama içinde bebek oluşmadı. buna rağmen vücut kendi atanmadığı için kürtaj oldum.ayyy çok geçmiş olsun :18: hergün bişiler öğreniyorumkeseden olsada dış gebelik olabiliyomu Allah korusun ...Çünkü dr. bana artışa göre ve keseden sonra netleşir demişti gerçek gebelik olup olmadığı :44::44::44:
Günaydın iremmm maşallahh senin kuzuna parmak bebiş olmuş
senin görümcenin teorisi bende doğru canım bel ağrım çok oluyor doktor da demişti olur diye ama zayıf ve boylu olduğum için olurmuş
bende zeytinci olmuştum bir aralar ama şimdi pek yemiyorum
günaydın fulyacımm ve minikk bebişii.. yolculuk yormuş senii canım artık ancak yarına kendinee gelirsinn performans düşüklüğün çok belli oluyor buralarda ama olsun sen iyi ol da
günaydın fitoşumm ve sıpasıevi temizlemişsin oh ne güzel ellerine sağlık ve yorulmadıysan iyi maşallah sana. biz de dün bir temizlik yaptık canımız çıktı sonra bir uyku çektik ohh ne güzeldi ama ben yaz temizliği yapıyorum sıra sıraa
bu arada eşinden ayrı kalmışsın ya bilirim o duygu nasıldır ben her ay en az 4-5 kere ayrı kaldığım için ama artık alıştı benim bünyem rahat rahat uyuyorum o olmasada
hoşgeldinn kaçak seroocumm klozetle ilişkin bitmiş süper bir haber bu artık hamişliğinin tadını çıkart .
maşallahh canım bebişine artık içini ferah tut güzelce büyüyor o miniğin
geldim kız geldimm bir sen merak etmişsin beniii
sbahtan yorgun uyandım eşim gittikten sonra tekrar uyudum sonra da aile hekimine gittim ilaç yazdırmaya ama gitmişken benim ebe sağolsun çok ilgili tansiyon kilo ölçümü yaptı bebişin kalp atımlarını dinledikk ve tekrar idrar tahlili yaptırdık sonuçlar temiz çıktı labarotuardaki hemşire bile şaşırdı nasıl geçirdin bu enfeksiyonu ilaç kullanmadan diyeöyle şimdii de geldik evdeyimmm sizlere bir bakayım dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?