Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Güle güle kullan canım ama başka rengi yokmuydu bunun kırmızı mor yeşil vs :) Ben böyle açk renkleri pek severim de tipi güzel beğendim rengi senin hoşuna gittiysee güle gülee kullann

kız siz valla delirmişsinizzz benim bebeğimin bir tane ignesi bile yokk ilaçlıkkkkk

kız siz valla delirmişsinizzz benim bebeğimin bir tane ignesi bile yokk ilaçlıkkkkk

balıyorum vallaaaa baya bişeyleri oldu şimdiden heee bide bebej arabası ve pusetinide aldık

şimdide cinsiyetine kadar duralım artık netleşsin ona göre ciciler alırız hep ara renkler aldım genel kullanılsın die

oh maşallah canım güle güle kullansın minik yeğenimizz artık annesi gibi alışverişe meraklı bir bebek olacak belli oldu

kaça aldın pusetini ve arabasını bide resmini koysana fikir olsun

ben bu arada arabasını almaktan vazgeçtim kış günü doğacak nereye götürcem onu arabayla buz gibi havada yaza doğru elim rahatlayınca alıcam

o uçaklı battaniyeden bizim de varrrr Bizde alez battaniye ve akkabı almıştık

güle güle kullan canım ama başka rengi yokmuydu bunun kırmızı mor yeşil vs :) ben böyle açk renkleri pek severim de tipi güzel beğendim rengi senin hoşuna gittiysee güle gülee kullann

canım ben normaldede kullanılır diye düşünüp aldım renkliler daha bebek çantası gibiydi ben beğendim ya .....

en biliyon kuzu da hiç mi dısarı çıkartmıycan çocuğu ama sen biliyon en doğrusunu yawrummm

ben kraft ta aldım geçende videosunu koymuştum ya ikili takım 899 tl kullanışlı ve güzel hem portbebe oluyo oturma koltuğu pusetide var bak link koyuyorum [video=youtube;su_QG_3axeg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=su_QG_3axeg[/video]

açamazdanda yaz nete kraft twist rlx travel sistem die ordan bak modellerine biz siyah kırmızı aldık
[h=1][/h]ama siyah pembeside çok tatlıydı yaaaaaa kız olacağını bilsem onu alırdımmm

güle güle kullanın tatlım bunu aldığın daha iyi olmuş bu bebişin devamıda var

sokağa kendim çıkarmam başakşehir inanılmaz soğuk oluyor zaten oto koltuğu olacak elimizde taşımak için çok minikken mart gibi alırım o zaman 5 aylık olacak

güle güle kullanın tatlım bunu aldığın daha iyi olmuş bu bebişin devamıda var

saol iremiom doğru diyon Allah nasip ederde 2 bebiş olursa kız erkek farketmez ikiside kullanabilir
an
ammm birini doğuraydık iyiydi ikinci daha çook uzaklarda odeğilde geçen akşam rüyamda ultrasona giriyorum bebişin hemen üstünde bi bebiş daha vardı o daha küçüktü ama yedim kafayı çocuğu düşüne düşüne

sokağa kendim çıkarmam başakşehir inanılmaz soğuk oluyor zaten oto koltuğu olacak elimizde taşımak için çok minikken mart gibi alırım o zaman 5 aylık olacak

mantıklı o zaman kuzum dediğin gibi zaten ilk tot koltuğunu kullanılır miniminnacık olcaklarrr anaaammmmmmmmm doğsalar sağ salimmm

bu arada baktım seninkine çok güzelmiş güle güle kullansın yavrunnn minnak minnak olacaklar

sağol teyzesiii daha güzelleriii en iyileri sizlerin olsunnnnnn biz çok içimize sinerek aldık inşallah bebişimizin içini doldurduğu günleride görürüz günler geçmiyo bana

sağol teyzesiii daha güzelleriii en iyileri sizlerin olsunnnnnn biz çok içimize sinerek aldık inşallah bebişimizin içini doldurduğu günleride görürüz günler geçmiyo bana

arkadaşın oğlu var 1 yaşında o kendi oto koltuğu verecek onlar artık daha büyük kilolu koltuğa geçtilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…