- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.621
kızlar ben dayanamadım bebek çantası aldımmmmm
normal zamanda da kullanmayı duşünüp mavi pembe olayına dalmadım siyahtan şaşmadım ve huzurlarınızda
Eki Görüntüle 685985
beğenmezseniz söyleyin len fikirlere açığım iade ediveririrm
güle güle kullan canımmm ben nasıl birşey istediğimi bilmediğim için henüz bakmadım önemli olan kullanışlı olması sanırım senin çantada o tip gibi geldi bana biz bandırmadaki a101 lerin altını üstüne getirdik 1 nevresim takımı, yorgan takımı, alez duş filesi ve uçaklı olan sarılılardan battaniye aldımmmmmmsonra başka bi mağazadan disneyin 2 adet tulumunu aldım birde kipada inek vardı çok güzel ahahahah bayıldım ben ona odasına oyuncak aldım veledimin
kız siz valla delirmişsinizzz benim bebeğimin bir tane ignesi bile yokk ilaçlıkkkkk
balıyorum vallaaaa baya bişeyleri oldu şimdiden heee bide bebej arabası ve pusetinide aldık
şimdide cinsiyetine kadar duralım artık netleşsin ona göre ciciler alırız hep ara renkler aldım genel kullanılsın die
oh maşallah canım güle güle kullansın minik yeğenimizz artık annesi gibi alışverişe meraklı bir bebek olacak belli oldu
balıyorum vallaaaa baya bişeyleri oldu şimdiden heee bide bebej arabası ve pusetinide aldık
şimdide cinsiyetine kadar duralım artık netleşsin ona göre ciciler alırız hep ara renkler aldım genel kullanılsın die
güle güle kullan canımmm ben nasıl birşey istediğimi bilmediğim için henüz bakmadım önemli olan kullanışlı olması sanırım senin çantada o tip gibi geldi bana biz bandırmadaki a101 lerin altını üstüne getirdik 1 nevresim takımı, yorgan takımı, alez duş filesi ve uçaklı olan sarılılardan battaniye aldımmmmmmSonra başka bi mağazadan disneyin 2 adet tulumunu aldım birde kipada inek vardı çok güzel ahahahah bayıldım ben ona odasına oyuncak aldım veledimin
güle güle kullan canım ama başka rengi yokmuydu bunun kırmızı mor yeşil vs :) ben böyle açk renkleri pek severim de tipi güzel beğendim rengi senin hoşuna gittiysee güle gülee kullann
kaça aldın pusetini ve arabasını bide resmini koysana fikir olsun
ben bu arada arabasını almaktan vazgeçtim kış günü doğacak nereye götürcem onu arabayla buz gibi havada yaza doğru elim rahatlayınca alıcam
en biliyon kuzu da hiç mi dısarı çıkartmıycan çocuğu ama sen biliyon en doğrusunu yawrummm
ben kraft ta aldım geçende videosunu koymuştum ya ikili takım 899 tl kullanışlı ve güzel hem portbebe oluyo oturma koltuğu pusetide var bak link koyuyorum [video=youtube;su_qg_3axeg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=su_qg_3axeg[/video]
açamazdanda yaz nete kraft twist rlx travel sistem die ordan bak modellerine biz siyah kırmızı aldık
Ama siyah pembeside çok tatlıydı yaaaaaa kız olacağını bilsem onu alırdımmm
en biliyon kuzu da hiç mi dısarı çıkartmıycan çocuğu ama sen biliyon en doğrusunu yawrummm
ben kraft ta aldım geçende videosunu koymuştum ya ikili takım 899 tl kullanışlı ve güzel hem portbebe oluyo oturma koltuğu pusetide var bak link koyuyorum [video=youtube;su_QG_3axeg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=su_QG_3axeg[/video]
açamazdanda yaz nete kraft twist rlx travel sistem die ordan bak modellerine biz siyah kırmızı aldık
[h=1][/h]ama siyah pembeside çok tatlıydı yaaaaaa kız olacağını bilsem onu alırdımmm
güle güle kullanın tatlım bunu aldığın daha iyi olmuş bu bebişin devamıda var
sokağa kendim çıkarmam başakşehir inanılmaz soğuk oluyor zaten oto koltuğu olacak elimizde taşımak için çok minikken mart gibi alırım o zaman 5 aylık olacak
mantıklı o zaman kuzum dediğin gibi zaten ilk tot koltuğunu kullanılır miniminnacık olcaklarrr anaaammmmmmmmm doğsalar sağ salimmm
bu arada baktım seninkine çok güzelmiş güle güle kullansın yavrunnn minnak minnak olacaklar
sağol teyzesiii daha güzelleriii en iyileri sizlerin olsunnnnnn biz çok içimize sinerek aldık inşallah bebişimizin içini doldurduğu günleride görürüz günler geçmiyo bana
ya benim cnm sıkılıyo ya...
arkadaşın oğlu var 1 yaşında o kendi oto koltuğu verecek onlar artık daha büyük kilolu koltuğa geçtilerr
ya benim cnm sıkılıyo ya...
bence mantıklı kuzum benim öyle alacağım biri yoktu şimdi çalışırken alıp ödeyelim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?